Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana gecen hafta 8400 tl dikleştirme ve silikon fiyatı verdiler çok geldi bana devlet hastanelerindede yapıyorlar daha makul fiyatlara 3 4 bin tl falan
aynen@Libnie ye katılıyorum bende .devlet hastanesinde olmayın biraz daha ekleyip özelde olun derim.bende estetik intenatıonal da oldum yaklaşık 9 ay önce çok memnunumMerhaba kızlar ben ameliyatımı oldum 3. haftam bitti hatta :)
size tavsiyem 3 4 bin e ameliyat olmayın, o fiyata silikon olmaz, bu forumda 4 bin e silikon yaptırıp sonradan 3 4 ameliyat olmak zorunda kalan arkadaşlarımız var maalesef...
şuanda şevket yılmazda 6,500 tl ye yapıyorlar özelde oldum ben 9 bin e.. ama verdiğim her kuruşu hak ediyorlar, acıbadem zaten otel gibi bir hastane doktorum Alper Bayraktar kendisi de hemşiresi asistanı da son derece ilgili ben çok memnunum devlet hastanelerine de hiç güvenmiyorum olacaksanız biraz daha para biriktirin özelde olun derim.
buarada ben ctesi ameliyat olup salı işe döndüm :)
aynen@Libnie ye katılıyorum bende .devlet hastanesinde olmayın biraz daha ekleyip özelde olun derim.bende estetik intenatıonal da oldum yaklaşık 9 ay önce çok memnunum
Gecen yıl bi arkadaş şevket yılmazda 3 bin küsür fiyata dikleştirme artı silikon oldu ama o doktor yok şuan bende istiyorum baska doktor bilen var mi bursa da devlette