Bursa'da meme büyütme estetiği doktor önerisi ve fiyatlar

Gecen yıl bi arkadaş şevket yılmazda 3 bin küsür fiyata dikleştirme artı silikon oldu ama o doktor yok şuan bende istiyorum baska doktor bilen var mi bursa da devlette

Kızlar ben de uzun zamandır düşünüyorum ama bu sene olamayacağım önümüzdeki sene yaptıracambiraz daha birikim yapmak istiyorum çunkü
şimdiden araştırıyorum biraz da korkuyorum bursada önerebileceğiniz doktor var mı?Fiyatlar hakkında da bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Bana gecen hafta 8400 tl dikleştirme ve silikon fiyatı verdiler çok geldi bana devlet hastanelerindede yapıyorlar daha makul fiyatlara 3 4 bin tl falan

8.400 tl çok fazla gerçekten. Bende dikleştirme yoktu ama sadece silikon takıldı 495 cc damla. Ben çok memnunum bursada yaşıyorsan estetik international a mutlaka görün derim:) kampanya da yapıyorlar bazen %30 indirim varmış mesela bu ay. Ben de 3D kaş için gidicem tekrar fiyat sorucam.

Merhaba kızlar ben ameliyatımı oldum 3. haftam bitti hatta :)

size tavsiyem 3 4 bin e ameliyat olmayın, o fiyata silikon olmaz, bu forumda 4 bin e silikon yaptırıp sonradan 3 4 ameliyat olmak zorunda kalan arkadaşlarımız var maalesef...

şuanda şevket yılmazda 6,500 tl ye yapıyorlar özelde oldum ben 9 bin e.. ama verdiğim her kuruşu hak ediyorlar, acıbadem zaten otel gibi bir hastane doktorum Alper Bayraktar kendisi de hemşiresi asistanı da son derece ilgili ben çok memnunum devlet hastanelerine de hiç güvenmiyorum olacaksanız biraz daha para biriktirin özelde olun derim.

buarada ben ctesi ameliyat olup salı işe döndüm :)

Merhaba kızlar ben ameliyatımı oldum 3. haftam bitti hatta :)

size tavsiyem 3 4 bin e ameliyat olmayın, o fiyata silikon olmaz, bu forumda 4 bin e silikon yaptırıp sonradan 3 4 ameliyat olmak zorunda kalan arkadaşlarımız var maalesef...

şuanda şevket yılmazda 6,500 tl ye yapıyorlar özelde oldum ben 9 bin e.. ama verdiğim her kuruşu hak ediyorlar, acıbadem zaten otel gibi bir hastane doktorum Alper Bayraktar kendisi de hemşiresi asistanı da son derece ilgili ben çok memnunum devlet hastanelerine de hiç güvenmiyorum olacaksanız biraz daha para biriktirin özelde olun derim.

buarada ben ctesi ameliyat olup salı işe döndüm :)
aynen@Libnie ye katılıyorum bende .devlet hastanesinde olmayın biraz daha ekleyip özelde olun derim.bende estetik intenatıonal da oldum yaklaşık 9 ay önce çok memnunum:nazar:

aynen@Libnie ye katılıyorum bende .devlet hastanesinde olmayın biraz daha ekleyip özelde olun derim.bende estetik intenatıonal da oldum yaklaşık 9 ay önce çok memnunum:nazar:

Sen ne kadar ameliyat oldun. Ben bir sene demiştim ama yaklaşık iki sene olmuş:) fiyatlar iki yılda baya artmış gördüğüm kadarıyla

Merhablar bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ankara veya bursa tercihim eski paylaşımınızı okudum ameliyat oldunuz mu acaba bilgi paylaşımı yaparsanız çok memnun olurum ankarada ameliyat için çok uzun zamana gün veriyorlar mis acaba bursa da da öyle mi devlet hastanesinde bilginiz var mı

Merhablar bursa devlette estetik ile iligili paylaşımınızı gördüm bende bursa düşünüyorum bilgi bulamadım malesef bilgi paylaşımı yaparsanız çok memnun olurum

X