Merhabalar herkese
Kızım şuan 20 aylık ve ben kreşe vermek zorundayım. Sosyal, arkadaşlarıyla oynamayı seven bir çocuk. Kreş için erken bir yaş olduğunu düşünsemde çalıştığım için mecburum. Bu nedenle önerilerinize ihtiyacım var. Bursada çocuğunu kreşe gönderen memnun kalan, ya da bu hususta duyum alan varsa cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
ben de eylülde okula başlayacağım için kızımı kreşe vermek istiyorum ve bu konuda ben de bilgi almak istiyorum eylül de kızım 15 aylık olacak ben şimdilik bir tek joy full house i buldum ama yeri çok ters lütfen bilenler bilmeyenlere yani bie yardımcı olsunlar....((
Ben önümüzdeki sene oğlumu kreşe vermek istiyorum, şimdiden şöyle bir araştırma yaptım netten. Nilvak Nilüfer Kreşle igili güzel yorumlar okudum, oğlum şimdi 2 yaşında seneye yaşı da uygun olur diye düşünüyorum.
Ben önümüzdeki sene oğlumu kreşe vermek istiyorum, şimdiden şöyle bir araştırma yaptım netten. Nilvak Nilüfer Kreşle igili güzel yorumlar okudum, oğlum şimdi 2 yaşında seneye yaşı da uygun olur diye düşünüyorum.