- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
MaalesefBen biraz maddiyatçı diye biliyorum doktor beyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaalesefBen biraz maddiyatçı diye biliyorum doktor beyi
Dilerim kısa zamanda güzel haber alırız.. belki geç gördüm mesajınızı ama yinede tavsiyemi yapayım, Bora Yalçınlar duydunuz mu hiç bilmiyorum ama bir araştırmanızı öneririmBende 1.5 yıldır gebelik düşünüyorum kasım ayından beri Sena Kutucu ya gidiyorum suan medicabil de tüm kontrollerim yapıldı sorun yok eşim de keza öyle klomen kullandım 3 ay falan ama hala gebe kalamadım herşey harika diyor ama sonuç alamıyorum doktorumdan memnunum sağolsun çok ilgili ama yeni bir Dr dan fikir almak istiyorum açıkçası önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Kutsişim Aylin Karahasan'a da bir bak istersen hem tüp bebek uzmanı hem çok iyi bir kadın doğımcu. Ben onda karar kıldım. Eylülün sonunda gebelik öncesi kontrole gideceğim kendisine.Bende Ziya Çetin’e randevu aldım bakalım ne diyecek bana
Acıbadem de mi ciciKutsişim Aylin Karahasan'a da bir bak istersen hem tüp bebek uzmanı hem çok iyi bir kadın doğımcu. Ben onda karar kıldım. Eylülün sonunda gebelik öncesi kontrole gideceğim kendisine.
Evet bitenemAcıbadem de mi cici
Muayenesi ne kadarEvet bitenem
Kutsişim ben acıbadem sigortalıyım. Gebeliğe kadar indirimli faydalanıyorum indirimli hali 217 lira. Gebelikle birlikte bu fiyatın %20sini ödicem yani 40 lira birşey ödicem hamile kalınca muayenelere..Muayenesi ne kadar
Anladım cicim sağol bakalımKutsişim ben acıbadem sigortalıyım. Gebeliğe kadar indirimli faydalanıyorum indirimli hali 217 lira. Gebelikle birlikte bu fiyatın %20sini ödicem yani 40 lira birşey ödicem hamile kalınca muayenelere..
Bende gebelik düşünüyorum gitmek istiyorum nasıl biri vajinal ultrasonda mı bakıyo hep ve tahlil isterse nerde yaptırılıyoevet muayenehanesi var oraya gidiyorum çok memnunum
Gittiniz mi acana ziya çetine memnun Kaldınız mıBende Ziya Çetin’e randevu aldım bakalım ne diyecek bana
Çok sıra beklendiğini ve çok kalabalık olduğunu duydumDoruk çekirge hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar
Hadi ya peki hangisi iyi ve uygundurÇok sıra beklendiğini ve çok kalabalık olduğunu duydum
Medicabil ve hayat hastanesi de uygunHadi ya peki hangisi iyi ve uygundur
Hayat hastanesine geçen ay gittim ve hiç memnun kalmadım hiç ilgili değil doktorlar herkes bir arada suriyeliler falan karmakarışıkMedicabil ve hayat hastanesi de uygun
Dorukta öyle diyorlar medicabil kendini yenilemiş diyorlar ama bilmiyorumHayat hastanesine geçen ay gittim ve hiç memnun kalmadım hiç ilgili değil doktorlar herkes bir arada suriyeliler falan karmakarışık
Ceylan hastanesi güzel diyenler var ayy bilmiyorum ya napıcam Allah hayırlısını çıkarsın karşımızaDorukta öyle diyorlar medicabil kendini yenilemiş diyorlar ama bilmiyorum