- 17 Aralık 2018
- 849
- 5.215
- 40
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
Tesekkür ederim siz de en kısa zamanda kavuşun inşallahÇok teşekkür ederim hemen bahsettiğiniz doktoru araştıracağım ☺ İnşallah sağlık ve sıhhatle kucağınıza alırsınız bebişi ☺❤
AhahahaAhahahbenden de hep destek tam destek tubikimm
İnsallah tez vakitte guzel haberlerini aliriz burda sevinc naralari atariz
O izne ayrıldıSordum,geldim :)Abimin eşi gayet memnun,istersen bir bakarsın. Neşe Sokak Korkmazer. Esentepe Hastanesi'nde görev yapıyormuş canım . B Brunello Cicinelli
Hangisi ?[
O izne ayrıldı
Neşe solak KorkmazerHangisi ?
İnsallah gulom yaaAhahaha
Dimi nurayimmm ins ins teyze olmayı bekliorm bendeeee
İnsallah gulom yaates vakitte saglikla hayirlisiyla insallaah
Ahahahbenden de hep destek tam destek tubikimm
İnsallah tez vakitte guzel haberlerini aliriz burda sevinc naralari atariz
İnsallah gulom yaates vakitte saglikla hayirlisiyla insallaah
Nurişim ve Gülom teşekür ederim
Amiiiinnn insss nurayim
Bnde yigen sevmek istiom
Teşekkür ederim araştıracağımmerhaba;
Jimer de Nuray Hanım var soyadını unuttum ben ona gidiyordum çok ta memnun kaldım canım tavsiye ederim
Geçici bir izin mi kuzum tamamen mi ayrıldı?[
O izne ayrıldı
Ondan haberim yok.Neşe solak Korkmazer
canım yanılmıyorsam doğum izni diye duydum emin değilimGeçici bir izin mi kuzum tamamen mi ayrıldı?
O zaman uzun sürelidir kuzum. Teşekkür ederimcanım yanılmıyorsam doğum izni diye duydum emin değilim
Jimer'deki Cenk bey mi?Cenk beye gidiyorum ondan önce 2 doktor değiştirdim. Çok memnunum, doktoruma güveniyorum. Gayet ilgili. Sizi ve bebeğinizi sizden çok düşünüyor bunu hissediyorsunuz
Peki Jimer hastahanesinden memnun musunuz? Ben kötü bir iki yorum duydum da aklım karıştı. Açıkçası Jimer ve Acıbadem arasındaydım.Bn jimerdeki hatice ugura gittim gayet iyi hosgorulu bir kadin kurtajimida o yapti. Bide suhendam benderliyi duydum.