• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Bursa'da iyi kuaför

hayaticinumut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
69
57
88
Merhaba kızlar doğru yere mi konu açtım bilmiyorum ama nişan için saç yaptıracağım, şatafatlı eski modeller yapmayan, topuz dendiğinde assoliste benzetmeyecek çok şişirilmiş fiyatlar sunmayacak Bursa'da iyi bir kuaför biliyorsanız paylaşır mısınız?

ilker kuafor`de calisan bi munir vardi,sanirim simdi kendi dukkani var,ben ona yaptirmistim sacimi,istedigim gibi yapmisti.
gelin basi,komple agda,manikur pedikur 300 liraydi.
sanirim nisan icinde oyle paketleri oluyor.

Meridyende as kuaför var tavsiye ederim. Ben orada yaptırmıştım ancak size baya uzak kalıyor galiba yi ede fikir olsun.

Tam da aradığım bir konuymuş, Bursa Kükürtlü Caddesinde İlknur Kuaför hakkında fikri olan var mı ?

saçınızı nişanınız için yaptıracağınızı söylerseniz 300 liradan aşağısı çok zor. ben çok yakın bi arkadaşımın düğününe gidicem diyerek saç ve profosyonel makyaj yaptırmıştım. 125 tl ye. kaş bıyık da aldılar. 150 tl. en azından yarısı fiyatla aynı saç makyajı yaptırmış oldum.

Kızlar ben saçımı yaptırdım .fsm deki altın makasa gittim. çok süperlerdi diyemem ama ben saçımı beğendim. Fiyatları da uygun gayet topuzu 50tl ye yapıyorlar.

saçınızı nişanınız için yaptıracağınızı söylerseniz 300 liradan aşağısı çok zor. ben çok yakın bi arkadaşımın düğününe gidicem diyerek saç ve profosyonel makyaj yaptırmıştım. 125 tl ye. kaş bıyık da aldılar. 150 tl. en azından yarısı fiyatla aynı saç makyajı yaptırmış oldum.
öyle yapılır ama seni ön planda tutacak model oluır mu?

Back