Elegance rezil bir yer !!!, ben de burdan tavsiye edildiği için gitmiştim. Şuan elegance dan birinin foruma girip olumlu yorum yaptıgını düşünüyorum.
Yorumu okuyan eşine dostuna söylesin kimse böyle bir hataya düşmesin. Orada iğneli yapan kadının iğneli hakkında hiç bir fikri olmadıgını düşünüyorum.
Ben dilek güzellik salonuna devam ediyordum ve çok memnundum. Epilasyonumu yapan kız hasta oldugu için ve yurtdışına çıkacagım için acil bir durum oldu, buradan elegance'ı okudugumu hatırladım ve oraya gittim. En son iki koltuk altımı 17 dakikada yaptırmıştım dilek güzellik salonunda, dakikası 1,4 liraydı. Elegance'daki kadın bir başladı, her iğneyi sokuşunda bir damla yaş aktı gözümden. O kadar derine sokup, o kadar çok elektrik veriyor ki, akımı içimde hissediyordum resmen. Neden o anda kalkıp gitmedim bilmiyorum, herhalde son günüm oldugu için işim hallolsun diye düşündüm. Sadece bir koltuk altımı 34 dakikada aldı!!! Bir saat boyunca kesintisiz ağladım. Eli o kadar yavaş ki.. Bir de yıllardır yapıyormuş. Yıllardır yapıyorsa demkki bilerek zaman geçsin de para yazsın diye uzatıyor. Rezalet tek kelimeyle. Neden bu kadar yavaş diyorum , "ben bölgeyi inceliyorum, özenerek yapıyorum "diyor utanmadan. Hakkımı helal etmiyorum. O işkencenin dakikasına da 1,8 lira istedi üstelik. Bana olan oldu, çok çok pişmanım. BEŞ PARA ETMEZ, GİTMEYİN, AYNI HATAYA DÜŞMEYİN !!!