İğneli Epilasyon Bursa'da iğneli epilasyon için önereceğiniz bir yer var mı?

lutfen pudranın telefonunu özelden mesaj atabilirmisiniz. allah rızası için gerçekten çok önemli

Ben Pudra'ya gittim. Dudak üstünde izler kaldı. Herkesin yüzü aynı tepkiyi vermiyor.

Kızlar bende pudraya gidicem yüzüm için.Orda bi teyzeyle konuştuk yüzü için gitmiş heryerini halletmiş pamuk gibi olmuş valla :KK70: Daha önce bi deneme yapmıştık yanaklarıma hiç bi sorun çıkmadı yarında randevum var inşallah kurtuliciimm bende .Hadi bakalım :)

lutfen bu pudranın telefon numarasını mesaj atarmısınız çok rica ediyorum

bende yaptırmayı düşünüyorum herkes iğneliyi öneriyor ama bursadan daha kimse çıkmadı canım.benim için bursa olsunda neresi olursa olsun.Valiliğin orada biryer varmış ama adını adresini bilmiyorum hala gitmedim :KK43: 2ay olmuş konuyu açalı sen gittinmi merak ettim

Elegance güzellik salonu diyebilirim ben ve çevremdekiler çok memnun kaldık saolsun gerçekten işlerini iyi yapıyorlar

Heh bende aynı senin gibiyim esmenur.Bursa da şöyle adam akıllı bi yer arıyorum iğneli epilasyon için.Yüzüme şu ana kadar hiç bi müdahale yaptırmadım bütün kuaförler gel iple yada sirle alalım falan dediler ama istemedim.Düzgün bi iğneli epilasyoncu arıyorum Bursa'da.Şu valiliğin ordakini yerinde araştırıp gitmeyi düşünüyorum burda okuduklarımdan sonra ama onun içinde sonbaharı beklemem gerekicek malum yazın güneşe çıkmamak gerekiyo havalarda ısındı şimdi yaptıramam :)

ben gittim canım valiliğin ordaki dediğine pişman oldum sonrada Elegance'a gittim çokk uzun senelerdir hiç bir şikayetim yok elegance'ı tavsiye edebilirim her yere yazıyorum çünkü herkes çok dertli iğneli epilasyon salonu bulamamaktan

Ben Setbaşında Nur epilasyon'a gittim, öneririm. Çok memnun kaldım ve hiçbir iz de kalmadı. Fiyat olarak da yüz bölgesi dakikası 1,20 TL vücüt Bölgesinde ise dakikası 1,15 TL :) Kesin sonuç ve işini çok iyi yapıyor tavsiye ederim. :)

Şanslıymışsınız ben de gittim nur epilasyon'a yüzümde ve bacaklarımda izler kaldı çok pişman oldum kuzenim saolsun Elegance güzellik salonunu tavsiye etti verdikleri kremlerle Nur'dan kalan izleri geçirdiler saolsunlar önemli olan ucuz ya da pahalı olması değil ne yazıkki işlerindeki başarı oranı onun için Elegance'a güveniyorum

Şanslıymışsınız ben de gittim nur epilasyon'a yüzümde ve bacaklarımda izler kaldı çok pişman oldum kuzenim saolsun Elegance güzellik salonunu tavsiye etti verdikleri kremlerle Nur'dan kalan izleri geçirdiler saolsunlar önemli olan ucuz ya da pahalı olması değil ne yazıkki işlerindeki başarı oranı onun için Elegance'a güveniyorum

Kesinlikle katılıyorum mesele ucuzluk yada pahalılık değil bende bursada bir çok yere gittim nur ve pudra gibi ama elegance çok daha güvenilir diğerlerine göre benim halamın yüzünde iz bıraktı bu söylediklerimden bir tanesi Irmakalara'nında dediği gibi Elegance kremlerle halletti izleri Bursa'lılara tavsiyemdir. He birde bazı bayanlar vaktim yok falan diyorlar Elegance'ta çift kişi çalışıyorlar ben bacaklarımı öyle bitirdim küçük bir dipnot buda :)

Son düzenleme:
Ben Bursa'da ki bütün epilasyoncuları gezmişim bu arada :KK1: elegance hariç hepsindende bi iz taşımışım :KK1:

Kızlar Elegance'tan prim mi alsak napsak ii reklamını yaptık :KK1: şaka bi yana sezar'ın hakkı sezar'a Elegance'ı bursa'da ki diğer epilasyoncularla kıyaslarsak Elegance'ın sahiplerine büyük ayıp etmiş oluruz benim epilasyona ihtiyacım kalmadı artık ama heykele hemen hemen her gittiğim de bi kahvelerini içmeye giderim iyi ki varlar :nazar:

Kızlar Elegance'tan prim mi alsak napsak ii reklamını yaptık :KK1: şaka bi yana sezar'ın hakkı sezar'a Elegance'ı bursa'da ki diğer epilasyoncularla kıyaslarsak Elegance'ın sahiplerine büyük ayıp etmiş oluruz benim epilasyona ihtiyacım kalmadı artık ama heykele hemen hemen her gittiğim de bi kahvelerini içmeye giderim iyi ki varlar :nazar:

Yarın randevum var ben şu prim işini bi konuşayım :KK1: bu arada yazdıklarına tamamen katılıyorum iyiki var onlar :KK16:

merhaba ben de iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum yüzüme, yorumlarınızı görünce Elegance'yi düşünmeyi başladım.Acaba biraz bilgi verir misiniz şu an yüzünüz tamamen bitti mi , ne gibi bi fiyat ödediniz ve kaç ayda bitti şimdiden teşekkürler :)

merhaba ben de iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum yüzüme, yorumlarınızı görünce Elegance'yi düşünmeyi başladım.Acaba biraz bilgi verir misiniz şu an yüzünüz tamamen bitti mi , ne gibi bi fiyat ödediniz ve kaç ayda bitti şimdiden teşekkürler :)

Özür dilerim iş yoğunluğundan burayı çok takip edemiyorum benim sadece yüzüm değil bütün vücudum bitti fiyatı ben bişey diyemem takdir edersiniz ki değişmiştir aynı kalmıştır onların bileceği iş ama size kesin sonuç diyorum başka da bişey demiyorum gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz çünkü gerçekten işlerinin ehli 2 bayanda

ben saglam para verdım ve 13 14.seans hala azalmadı eskısı gıbı :KK30:

Lazer mi iğneli mi iğneli de seans vermiyorlar çünkü yazık olmuş parana Elegance'ı şiddetle öneririm ben 1 sene de hem bacaklarımı hem kotukaltımı hemde bıyık bölgemi bitirdim tabi benim bayağı oluyo çok uzun senelerdir kıl tüy nedir bilmem

Lazer mi iğneli mi iğneli de seans vermiyorlar çünkü yazık olmuş parana Elegance'ı şiddetle öneririm ben 1 sene de hem bacaklarımı hem kotukaltımı hemde bıyık bölgemi bitirdim tabi benim bayağı oluyo çok uzun senelerdir kıl tüy nedir bilmem

lazer ısnla canım bu ve hala bıtmedı hyr elenora bnmkı

lazer ısnla canım bu ve hala bıtmedı hyr elenora bnmkı

Canım benim neden vücuduna ışın alıyorsun yok yere bide bitmedi diyorsun inan çok üzüldüm :KK43: ben çok çektiğim için anlıyabiliyorum bende de lekeler bıraktılar iğneli epilasyonda herkes işini yapamıyor ne yazık ki ben sana ciddi anlamda Elegance'ı önerebilirim çünkü gerçekten bitiyor tercih tabiki senin ben sadece deneyimimi paylaşıyorum

Merhaba canım benden de tavsiye bencede düşün bende Elegance'dan mezunum :KK1: gerçekten işlerini büyük titizlikle yapıyorlar şimdiden geçmiş olsun

Nedir bizim bu çektiğimiz :) bende seneler önce sağlam paralar döktüm estetik international'a lazer yaptırmıştım sonra pudra'ya gittim onun lazerden bi farkı olmadı kalan lekeler bini geçti psikoloğa bile gittim sinirlerim bozulmuştu çünkü :) iğneliyi denemeni tavsiye ederim çakırhamam da bilmem bilirmisin Elegance Güzellik Salonu var onlara minnettarım en azından verdiğin paranın hakkını veriyorlar geçmiş olsun

X