İğneli Epilasyon Bursa'da iğneli epilasyon için önereceğiniz bir yer var mı?

esmenur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
184
0
kızlar ya bursada (nilüfer çevresinde) önerebileceğiniz iğneli ep. yapan bi yer var mı ?
zavallı yüzüm ip ağda cımbız limon tuz gibi müdahalelere maruz kaldı zaten.yani yanlış epilasyon yaptırıp daha da pişman olmak istemiyorum :nazar:

bende yaptırmayı düşünüyorum herkes iğneliyi öneriyor ama bursadan daha kimse çıkmadı canım.benim için bursa olsunda neresi olursa olsun.Valiliğin orada biryer varmış ama adını adresini bilmiyorum hala gitmedim :KK43: 2ay olmuş konuyu açalı sen gittinmi merak ettim

valla ben şimdilik sir ağda ile idare ediyorum epilasyonu erteledim çünkü tatilde başka şehire gitcem en az 2-3 ay kesintiye uğrama ihtimali vardı burda başlayıp başka yerde devam etmek de olmaz o yüzden tatil dönüşü başlycm inş
sen gittin mi ? :)

Heh bende aynı senin gibiyim esmenur.Bursa da şöyle adam akıllı bi yer arıyorum iğneli epilasyon için.Yüzüme şu ana kadar hiç bi müdahale yaptırmadım bütün kuaförler gel iple yada sirle alalım falan dediler ama istemedim.Düzgün bi iğneli epilasyoncu arıyorum Bursa'da.Şu valiliğin ordakini yerinde araştırıp gitmeyi düşünüyorum burda okuduklarımdan sonra ama onun içinde sonbaharı beklemem gerekicek malum yazın güneşe çıkmamak gerekiyo havalarda ısındı şimdi yaptıramam :)

en iyisi.çok zor durumdaysan ama sir dene.ama o kadar da acil değilse rahat bırak cildini :)

Merhaba kızlar ben 2 yıldır gittiğim bir yeri önerebilirim size. Ama yeri setbaşında bilmem uyar mı size. Nur epilasyon diye bir yer tek bir bayan çalışıyor şimdilik pazar hariç her gün açık. Temiz bi kadın ben çok memnunum kendisinden fiyatları da gayet uygun koltuk altı dk95 kuruş bikini bölgesi 1tl. Diğer bölgeleri bilmiyorum ama 1tl den daha yüksek fiyat vermiyor hiçbir bölge için.Ben sadece koltuk altı yaptırdım ne bir iz kaldı ne de doğru düzgün tüy , gerçekten çok memnun kaldım şimdi de bikini bölgesine başlayacağız. Yok ben güzellik salonu istiyorum diyorsanız da Nalbantoğlunda Kağan güzellik salonu var. Geçen yıl dakikası 1.5tl idi şimdi ne kadardır bilmiyorum. İlgilenen olursa tarif edebilirim.

bende pudra yı öneririm valiliğin ordaki yer. sanırm forumda da ilk ben önermiştim...

Kizlar iyi geceler hepinize, ben yurt disinda yasiyorum ama güzel Bursa ma geldigimde cilt bakimina gitmek istiyorum Antalyaya gitmeden önce bana nereyi önerirsiniz ?

Kızlar bende pudraya gidicem yüzüm için.Orda bi teyzeyle konuştuk yüzü için gitmiş heryerini halletmiş pamuk gibi olmuş valla :KK70: Daha önce bi deneme yapmıştık yanaklarıma hiç bi sorun çıkmadı yarında randevum var inşallah kurtuliciimm bende .Hadi bakalım :)

Ben Setbaşında Nur epilasyon'a gittim, öneririm. Çok memnun kaldım ve hiçbir iz de kalmadı. Fiyat olarak da yüz bölgesi dakikası 1,20 TL vücüt Bölgesi 1,15 TL :)

Ben Setbaşında Nur epilasyon'a gittim, öneririm. Çok memnun kaldım ve hiçbir iz de kalmadı. Fiyat olarak da yüz bölgesi dakikası 1,20 TL vücüt Bölgesinde ise dakikası 1,15 TL :) Kesin sonuç ve işini çok iyi yapıyor tavsiye ederim. :)

bende nalbantoğlunda esteliza güzellik salonu var oraya gidiyorum, çok memnunum, öneririm bir kere ortam çok hijyenik, doktor kliniği gibi, çene bölgeme ve bacaklarıma komple başladık, uygulamayı yapan bayan uzun yıllardır bu işi yapıyormuş. fiyatlarda uygun, bacak bölgesi yoğun olduğu için indirimde yaptılar. iz falan oluşmadı hiç, zaten bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim, o da kol altı ve bacak yaptırdı çok memnun, yüzde en iyi sonucu iğneli epilasyon veriyormuş. cilt bakımı da yaptırmayı düşünüyorum uzmanları çok iyi, güler yüzlü ve detaylı bilgi veriyorlar herşey hakkında... bence bursada kesinlikle gidilecek en iyi salon diye düşünüyorum

kızlar ya bursada (nilüfer çevresinde) önerebileceğiniz iğneli ep. yapan bi yer var mı ?
zavallı yüzüm ip ağda cımbız limon tuz gibi müdahalelere maruz kaldı zaten.yani yanlış epilasyon yaptırıp daha da pişman olmak istemiyorum :nazar:

nilüferde değil ama nur güzellik salanuna gittim memnun kaldım. iz falan kalmadı sonuç aldım. fiyatı da piyasaya göre uygun sizlere de tavsiye ederim. Bursa setbaşında kütüphaneden karşıya geçiyorsun caminin karşı aralığı.. mail adresini de verebilirim: nuriyealici@hotmail.com

Ben Setbaşında Nur epilasyon'a gittim, öneririm. Çok memnun kaldım ve hiçbir iz de kalmadı. Fiyat olarak da yüz bölgesi dakikası 1,20 TL vücüt Bölgesinde ise dakikası 1,15 TL :) Kesin sonuç ve işini çok iyi yapıyor tavsiye ederim. :)

memnun kalman çok güzel senin için, sonunda kurtulacağına inanmak kim bilir ne güzeldir.bende gitmek istiyorum ama endişe ediyorum :KK43:yardımcı olur musun? ne zaman gittin, kaç seans oldu, ne kadarda bir gidiyorsun, fiyatları nasıl?
teşekkür ederim

Bir arkadaşımın tavsiyesiyle nur güzellik salanuna gittim ve çok memnun kaldım. Hiçbir iz falan da kalmadı sonuç aldım. Fiyatı da piyasaya göre uygun sizlere de tavsiye ederim. Bursa setbaşında kütüphaneden karşıya geçiyorsun caminin karşı aralığı.. mail adresini de verebilirim: nuriyealici@hotmail.com Telefon numarası: 0554 346 76 44 - 0554 737 20 93

X