Bursada göğüs dikleştirme ve silikon yaptıranlar hangi doktoru tavsiye edersiniz. Yardım edin nolur

sev-ra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
12
7
38
Kızlar bursada bana göğüs dikleştirme ve silikon yapan doktor tavsiyesi verinne olur :KK43: ücretsiz muayene eden doktor olsun ve işini iyi yapan dr. Ameliyat ücreti ne kadar verdiniz birde. Şu arkadasınıza yardımcı olun lütfen :KK43:

Slm ben bursada Medine kanturk e ameliyat oldum.gayet memnunum ücretsiz muayne yapıyor.mesut ozcanda var oda ücretsiz ama Medine hanim hem genç hem de bayan olduğu için onu tercih ettim. Ve karingermede yapti çok memnun kaldım bi ay oldu yaptirali.onbeş günden sonra her isimi rahatlıkla yaptım izlerimde yok denicek kadar az

Kızlar bursada bana göğüs dikleştirme ve silikon yapan doktor tavsiyesi verinne olur :KK43: ücretsiz muayene eden doktor olsun ve işini iyi yapan dr. Ameliyat ücreti ne kadar verdiniz birde. Şu arkadasınıza yardımcı olun lütfen :KK43:

Slm ben Ankarada meme diklestirme ve protez ameliyati oldum. Bence Bursayla kisitlama kendini cunku bu bir kez yapilan bir operasyon bence arastir bende cunku cok arastirmistim burda bulamasaydim sehir disina bile gidebilirdim. Ben çok mutluyum gercekten ikisi birlikte yapildi ve bir yili gecti simdiye kadar bosuna beklemisim diyorum kendi kendime

Eger dusunursen Ankarada doktorumu tavsiye ederim gercekten işinde çok çok başarili

merhaba,

Alper bayraktar'a oldum, muayene ücreti almıyor, acıbademde yapıyor ameliyatı da, 4 ay oldu memnunum

merhaba,

Alper bayraktar'a oldum, muayene ücreti almıyor, acıbademde yapıyor ameliyatı da, 4 ay oldu memnunum

medine kantürk doktorum tavsiye ederim.ilk muayene ücretsiz.

X