- Konu Sahibi gulsahtugba
-
Ağustosta düğünüm var. her kafadan bi ses çıkıyor. Kimi daha çok erken olduğunu söylüyor kimi ise yavaş yavaş bakmak gerektiğini. ama içimde heyecan had safhada olduğundan ben başladım gelinlik bakmaya. La beria gelinlik & moda içime sindi gibi denediğim modeller çok ilgililerdi ayrıca ama size de fikrinizi sormak istiyorum. tavsiye edebileceğiniz yerler neresi? ( ve tesettürlüyüm )
Benim de mayısta düğünüm inşallah.ben de çıkığ bakmadım hiç.üstelik ben ilçedeyim.haftasonu gelip dolaşıcam.
Aldığım notları paylaşırım istersen..
Benimde düğünüm ağustosta ve bursa dayım. Altıparmakta birçok moda evi var. Gelip geçerken görüyorum. Henüz bir tanesine bile girip modellere bakmadım. :26:
bende acele mi ediyorum acaba. ama kafamda da hiç bişey yok karmakarışık
benm aklımda bir model var umarım bulabilirim :26:
Bulduklarını paylaşırsan çok memnun olurum :) benimde düğünüm Bursa da ve ben hiç bilmiyorum bir de çok uzakta oturuyorum
hazır mı istiyorsun yoksa diktirmek mi?
işte aradığım topik :)
benim de ağustosta düğünüm var. bursadan alıcam gelinliği ama nerelerden bakabilirim hiçbir fikrim yok.
gelinlik için de vaktim çok kısıtlı olacak. paylaşırsanız deneyimlerinizi ben de çok sevinirim
Hemen hemen aynı durumdayız :) Allah yardımcımız olsun :) şimdiden mutluluklar
kızlar napıcazzzz :)) benimde düğünüm bursada vee ben uzaktayım gitsem begensem nerden alıcam diktirsem kime güvenicem hiç bilmiyorum :) iki tane eltim var ama bi kere arayıp sormuyolar illa benmi arıcam ://
kızlar napıcazzzz :)) benimde düğünüm bursada vee ben uzaktayım gitsem begensem nerden alıcam diktirsem kime güvenicem hiç bilmiyorum :) iki tane eltim var ama bi kere arayıp sormuyolar illa benmi arıcam ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?