- Konu Sahibi gulsahtugba
Kızlar bende geçen yaz düğüncülerindenim foruma baya bir ara verdim :))Yeni ev ilgilenelim derken internetten koptum resmen...Ağustosta düğünüm var. her kafadan bi ses çıkıyor. Kimi daha çok erken olduğunu söylüyor kimi ise yavaş yavaş bakmak gerektiğini. ama içimde heyecan had safhada olduğundan ben başladım gelinlik bakmaya. La beria gelinlik & moda içime sindi gibi denediğim modeller çok ilgililerdi ayrıca ama size de fikrinizi sormak istiyorum. tavsiye edebileceğiniz yerler neresi? ( ve tesettürlüyüm )
Ben düğünümü Gold düğün salonunda yaptım.
Gelinlik için Bursayı talan ettim resmen ama içime en çok sinen yer Burak Kaynar oldu altıparmakta.Hala gidip kahvesini içiyorum çok tatlı iyi insanlar gelinliğimden çok memnun kaldım son dakikaya kadar herşeiyle ilgilendiler zor bir müşteriyim kabul ediyorum :)
Gidip tanışmanı tavsiye ederim.
Düğünde dağıtılan süs eşyalarımıda cumhuriyet caddesinin sonundan aldım çok değişik ve farklı modeller var gidip orayada bakmanı tavsiye ederim mobilyalarımı inegölden aldım eşimin ailesinin tanıdığı vasıtasıyla sorun olursa özelden atabilirsin yardımcı olmaya çalışırım