How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gelinlik Modelleri Bursada gelinlik için moda evleri... yardımmmmm

Ağustosta düğünüm var. her kafadan bi ses çıkıyor. Kimi daha çok erken olduğunu söylüyor kimi ise yavaş yavaş bakmak gerektiğini. ama içimde heyecan had safhada olduğundan ben başladım gelinlik bakmaya. La beria gelinlik & moda içime sindi gibi denediğim modeller çok ilgililerdi ayrıca ama size de fikrinizi sormak istiyorum. tavsiye edebileceğiniz yerler neresi? ( ve tesettürlüyüm )
Kızlar bende geçen yaz düğüncülerindenim foruma baya bir ara verdim :))Yeni ev ilgilenelim derken internetten koptum resmen...
Ben düğünümü Gold düğün salonunda yaptım.
Gelinlik için Bursayı talan ettim resmen ama içime en çok sinen yer Burak Kaynar oldu altıparmakta.Hala gidip kahvesini içiyorum çok tatlı iyi insanlar gelinliğimden çok memnun kaldım son dakikaya kadar herşeiyle ilgilendiler zor bir müşteriyim kabul ediyorum :)
Gidip tanışmanı tavsiye ederim.
Düğünde dağıtılan süs eşyalarımıda cumhuriyet caddesinin sonundan aldım çok değişik ve farklı modeller var gidip orayada bakmanı tavsiye ederim mobilyalarımı inegölden aldım eşimin ailesinin tanıdığı vasıtasıyla sorun olursa özelden atabilirsin yardımcı olmaya çalışırım

Kızlar bende geçen yaz düğüncülerindenim foruma baya bir ara verdim :))Yeni ev ilgilenelim derken internetten koptum resmen...
Ben düğünümü Gold düğün salonunda yaptım.
Gelinlik için Bursayı talan ettim resmen ama içime en çok sinen yer Burak Kaynar oldu altıparmakta.Hala gidip kahvesini içiyorum çok tatlı iyi insanlar gelinliğimden çok memnun kaldım son dakikaya kadar herşeiyle ilgilendiler zor bir müşteriyim kabul ediyorum :)
Gidip tanışmanı tavsiye ederim.
Düğünde dağıtılan süs eşyalarımıda cumhuriyet caddesinin sonundan aldım çok değişik ve farklı modeller var gidip orayada bakmanı tavsiye ederim mobilyalarımı inegölden aldım eşimin ailesinin tanıdığı vasıtasıyla sorun olursa özelden atabilirsin yardımcı olmaya çalışırım

burak kaynari herkes cok tavsiye ediyor .bende mayis basi bursada olabilecegim dugunum agustos ta.ben kesinlikle gidip gorusucem.web sitesinde birkac model var ama gidip gormek baska bisi tabiki..ay simdiden sabirsizlandim..artik skldim zaten internetten bak bak.bir an once tr ye gelip bu islere baslamak istiyorum kizlar..hersey gonlumuzce olsun....

kızlar merhaba, bende geçen yaz evlendim yani yeniyim daha bu arada tesettürlüyüm kapalı bir gelinliğim vardı. altıparmak, Nalbantoğlu, heykel de birçoğuna baktım moda evlerinin kapalı bulamadığım için diktirmek zorunda kaldım. la beria da diktirdim hemde düğünüme iki aydan daha az bir süre kalmıştı. çok memnun kalmıştım herşeyden, ben gerçekten tavsiye ederim ama yine de karar sizin, içinize sinmesi ömemli. çok çok kolay gelsin

Benim de düğünüm Temmuz ayında ve Bursalıyım ama Adanada yaşıyorum. Burada baktım ama sanırım daha zengin seçenekleriyle bursaya bakmadan karar veremeyeceğim. Ben de 23 Nisan tatilinden yararlanıp bir geleyim dedim bursaya. İnşallah haftasonu bakacağım. Ben facebookta da takip ediyordum. Mediha Cambaz ve La Beria gelinlik aklımdaydı. Ancak La Beria kiralama yapmıyormuş ben de tek bir gece 3-4 saat giyeceğim sonra da koyacak yer bulamayacağımi düşünerek kiralık istiyorum ısrarla. O nedenle eledim onu. Ama Mediha Cambaz kesin bir bakın derim. Facebooktan da takip edip modellerine bakabilirsiniz fikir verir size.

Back