- 12 Ocak 2010
- 73
- 36
bende çok gezdim benim düğünüm 5 haziranda diktirmek için erken hareket etmemizi söylemişlerdi gecen cumartesi sonunda karar verdim bende ilk arkadaşımızın yazdığı gibi taç gelinlikte yaptırıyorum kına kıyafetimide onlara yaptırıyorum hem fiyatları çok güzel hem modelleri fransız danteli bir gelinlik modeli beğendim sırf küpür ve taş çok ağır ve güzel bir model ama fiyata çok yardımcı oldular sizinde bir bakmanızı tavsiye ederim orda sadece gelinlik değil kına kıyafetleri gecelikler iç çamaşırları kemer takımları damatlıklar hepsi var evlenicek arkadarşlara mutluluklar diliyorum
merhaba ben gelinliğimi Bursa’da LA BERİA by BEYAZ İNCİ gelinliğe diktirdim çok ama çok memnun kaldım .. zaten oraya tavsiye üzerine gitmiştim..ilgi ,alaka muhteşemdi..gelinliğimin tasarımda benim fiziğimi ve düğün conseptini esas aldılar…gelinliğimin bu kadar güzel olacağını tahmin bile edemezdim…herkese şiddetle tavsiye edirim ..la beria moda tasarıma gitmeden karar vermeyin…eğer isterseniz gelinlik resimlerimi de eklerimm
sema sen burayı bana tarif edebilirmisin tam olarak nerede cevaplarsan çok sevinicem
Hafta sonu moda evi ve gelinlik bakacağım aklımda bir model var ama dikimine çok güvendiğim bir yer olması gerekiyorne yazıkki bildiğim bir yer yok nasıl olacak bu iş yaaa
arkadaslar buraya yazdiklarinizi onemle okudum iyikide boyle bi konu açildi çunku bende kaliteli ve guzel bi gelinlik ariyorum ve bursadan alicam ama bursayi hiç bilmiyorum ne nerede onuda pek bilmiyorum tekrar hepinize tesekurler onerdiniz yerleri not aldim...
sema sen burayı bana tarif edebilirmisin tam olarak nerede cevaplarsan çok sevinicem