Gelinlik Modelleri Bursa'da Gelinlik Fiyatları ve Yerleri

sevgili burcucukk gelinlik diktirmedi isen sana önereceğim en iyi moda evi white fashion bursada 20 senelik tecrübeleri ile kişiye özel calışıyorlar kaliteli malzemeyi kullanarak (hatta malzemeleri göstererek) beğendiğin modelin aynısını dikiyorlar.kişileri karşılama ve hizmetleri çok samimi 5 arkadaşım oraya diktirdi hepside memnun mutlu ayrıldilar sevgilerle yeride altı parmakcaddesi üzerinde uzay pastahanesi yanında 2 . katta yeri

evet hakikaten süper dikiyorlar.facebook unuz varsa facebook tan white fashion yazıp modelleri ve yaptıklarının bir kısmını görebilirsiniz tavsiye ederim allah mesut etsin.

evet hakikaten süper dikiyorlar.facebook unuz varsa facebook tan white fashion yazıp modelleri ve yaptıklarının bir kısmını görebilirsiniz tavsiye ederim allah mesut etsin.

hazır modellerde var mı peki orda fiyatları nasıl?

sevgili acitarcin gelinlik diktirmedi ise sana önereceğim en iyi moda evi white fashion bursada 20 senelik tecrübeleri ile kişiye özel calışıyorlar kaliteli malzemeyi kullanarak (hatta malzemeleri göstererek) beğendiğin modelin aynısını dikiyorlar.kişileri karşılama ve hizmetleri çok samimi 5 arkadaşım oraya diktirdi hepside memnun mutlu ayrıldilar sevgilerle yeride altı parmakcaddesi üzerinde uzay pastahanesi yanında 2 . katta yeri

sevgili acitarcin gelinlik diktirmedi ise sana önereceğim en iyi moda evi white fashion bursada 20 senelik tecrübeleri ile kişiye özel calışıyorlar kaliteli malzemeyi kullanarak (hatta malzemeleri göstererek) beğendiğin modelin aynısını dikiyorlar.kişileri karşılama ve hizmetleri çok samimi 5 arkadaşım oraya diktirdi hepside memnun mutlu ayrıldilar sevgilerle yeride altı parmakcaddesi üzerinde uzay pastahanesi yanında 2 . katta yeri

hazır modellerde var mı peki orda fiyatları nasıl?

var ama ben size hazır tavsiye etmem çünki hazır bedene uymuyabiliyor onun üstünde değişiklik yapıldığı zaman model bozulabiliyor benim tavsiyem kendi bedeninize göre diktirmeniz model ve kumaş kalitesine göre fiyatlar değişiyor ben 1700 e diktirdim süper kalite oldu düğüne gelenler herkez çok beyendi hatta 3 kişide onlara gidip diktirmiş cana yakınlıkları ve samimi oluşları da cabasi allah mutlu etsin işallah hayırlısı olur

taç nerede bilmiyorum ama ben akay' dan aldım ve gezdiğim yerlerden 300-400 fazla vererek kumaş kalitesine işçiliğine çok güvendiğim kabartması özel yapılan bir gelinliğe sahip oldum tavsiye ederim onlarca modelden seçip istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz
aysirada en ufak değişiklik için para istiyorlardı hiç sevmedim oradaki satıcıları

aysiranın hangi şubesine gittin benim arkadaşım değişiklik yaptırdı öyle bişey olmadı..

aysiranın hangi şubesine gittin benim arkadaşım değişiklik yaptırdı öyle bişey olmadı..

aysira hazır satıyor onun burada atölyesi yok onun için bir değişiklik yapamıyor . bence white fashiona git orada kişiye özel çalışıyorlar hemde aysiraya görede fiyatları gayet hesaplı ben aysirada fiyatları biliyorum bana pahalı geldi ben white fashionda diktirdim çokta memnun kaldım saygılarımla

slm kızlar...benim düğünüme daha 6 ay var da yavaş yavaş bakayım diyorum.yorumlarınızı okudum. Bursa'da Altıparmak dışında nerede var gelinlik mağazaları?hazır almak istiyorum ama bilen gören memnun kalanlardan yorum bekliyorum:KK1:

neden hazır anlamadım kendi bedenine göre yaptırsana sana yakışanı model sec yapsınlar üstüne kalıp gibi otursun hazırı üstüne göre oturtmak icin sağını solunu bedenine göre yapmak için acıcaklar ve deforme olacak sana bir site vereceğim model sec veya senin varsa götür aynısını bire bir yapsınlar White Fashion | Facebook yı tıklayın ve bursamport/whitefashion kınalık yazarsan WHİTE FASHİON moda evine ulaşırsın sana mutluluklar beyenirsan bana yaz tşklr

slm kızlar...benim düğünüme daha 6 ay var da yavaş yavaş bakayım diyorum.yorumlarınızı okudum. Bursa'da Altıparmak dışında nerede var gelinlik mağazaları?hazır almak istiyorum ama bilen gören memnun kalanlardan yorum bekliyorum:KK1:

neden hazır anlamadım kendi bedenine göre yaptırsana sana yakışanı model sec yapsınlar üstüne kalıp gibi otursun hazırı üstüne göre oturtmak icin sağını solunu bedenine göre yapmak için acıcaklar ve deforme olacak sana bir site vereceğim model sec veya senin varsa götür aynısını bire bir yapsınlar White Fashion | Facebook yı tıklayın ve bursamport/whitefashion kınalık yazarsan WHİTE FASHİON moda evine ulaşırsın sana mutluluklar beyenirsan bana yaz tşklr

selam kızlar, neşem moda evi sizce nasıl dikim yapıyor, ya da daha önce tecrübesi olan arkadaşlar paylaşabilirler mi acaba hangi moda evinde diktirdiklerni ve dikimini nerede nasıl yapıldığını???

selam kızlar, neşem moda evi sizce nasıl dikim yapıyor, ya da daha önce tecrübesi olan arkadaşlar paylaşabilirler mi acaba hangi moda evinde diktirdiklerni ve dikimini nerede nasıl yapıldığını???

valla onu bunu bilmem bursada tek gelinlikci değil moda evi olarak bildiğim white fashion moda evi kime tavsiye ettiysem hepsi memnun kaldılar gelinlik ve abiye üzerine dikişlerinde 1 numaralar kişiye özel calışıyorlar gidip görmenizi tavsiye ediyorum güler yüz ve sempatik kişiler ve işinin ehliler gidin görün ve cevabinida buraya yazın teşekkürler ayrıca mutluluklar dilerim:KK49:

mrb arkadaşım zey74 dediği gibi harika dikişleri var
ve işi ehlileri tam bedeninize göre istediğiniz modelleri yapabiliyorlar ve facebook/whitefashionmoda ya girdiğiniz zaman yaptıkları modelleri ve katolokları görebilirsin canım tavsiye ederim benide zey74 tavsiye etmişti ve memnun kaldım bende burdan herkeze tavsiye ediyorum memnun kalacagınızdan eminim mutluluklar dilerim adresini veriyorum altıparmak yazıcı ap no 17 kat1 daire 2 uzay pastahanesinin yanındaki binada kolay gelsin zey74 sanada teşekkür ederim:KK37:En Büyük TÜRKİYE

mrb arkadaşım zey74 dediği gibi harika dikişleri var
ve işi ehlileri tam bedeninize göre istediğiniz modelleri yapabiliyorlar ve facebook/whitefashionmoda ya girdiğiniz zaman yaptıkları modelleri ve katolokları görebilirsin canım tavsiye ederim benide zey74 tavsiye etmişti ve memnun kaldım bende burdan herkeze tavsiye ediyorum memnun kalacagınızdan eminim mutluluklar dilerim adresini veriyorum altıparmak yazıcı ap no 17 kat1 daire 2 uzay pastahanesinin yanındaki binada kolay gelsin zey74 sanada teşekkür ederim:KK37:En Büyük TÜRKİYE

arkadaşlar ilginize teşekkür ederim gerçekten zor stresli bir süreçmiş gelinlik işi:) white fashion aklıma yattı, iyi bir model arama vaktim geldi :) sağolun...

ilk gittiğimde yerin altında bir atölyeydi en son gittiğimde gayet hoş bir moda evi olmuş Kağan parfümerinin arkasında Mediha cambaz Weddesign şiddetle tavsiye ederim kız kardeşim için çok yer gezdik isteği gelinlik çok dantelli ve swarovski taşlı bir gelinlikti verdiği uygun fiyat sunduğu güler yüz ve bittiğinde gelinliğe herkes hayran kaldı.:KK36:

kızlar nereye gideceğinizi bilmiyorum ama nereye gitmeyeceğiniz çok iyi biliyorum. sakın ola SARAYLI modaya gitmeyin. ulu caminin orda altıniğne modaevinin üstü.

ilk gittiğimde ufak bir atölyeydi nalbantoğlunda en son gittiğimde çok hoş bir moda evi olmuş Kağan parfümerinin arkasında Mediha cambaz Weddesign şiddetle tavsiye ederim kız kardeşim için çok yer gezdik isteği gelinlik çok dantelli ve swarovski taşlı bir gelinlikti verdiği uygun fiyat sunduğu güler yüz ve düğünde gelinliğe herkes hayran kaldı.:KK36: gelinlik ve abiye dikimine sonsuz güvenebiliceğiniz ve kazıklanmıyacağınız bir yer ,üstelik her modeli yapabiliyorlar.

forma üye olalı oldu fakat yazacağım ikinci yazı:))
gelinlik derdi olunca:))

bursada bir emelyaya gittim birde yeliz sarıya ve hangisinde karar kılacağımı bilmiyorum ve kumaştan danteldende kalitesindende anlamıyorum daha doğrusu kaliteli olanı hangi özelliklere göre ayırt edeceğimi bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim:))

X