Gelinbaşı ve Gelin Tacı Bursa'da gelin sacı icin kuafor (nilüfer icin)

blatt2007

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
24
0
286
Bursa
Merhaba Kızlar,
Bursa Nilüfer yakınlarında gelin saci ve su bazlı makyaj nekadara yapılıyor uygun fiyatlı iyi kuafor biliyormusunuz.

ben de nişan için arıyorum. fsm'de kuaför meliha varmış hiç duydunuz mu? giden var mı?

kızlar ben de kınam ve düğünüm için kuaför ilyas la anlasştım. yaptığı modelleri ve makyajları inceledim. içime sindi. düğünüm eylülde sonrasında yorum yapabilirim ancak :) çok zor işler bunlar

kızlar gerçi benim kuaförüm altıparmak caddesinde ama yine de fikir olsun diye paylamşka istedim,böyle özel günlerde herkes genelde yıllardır gittiği kuaförü seçer fakat ben tanışmak istediklerime gittim uzun araştırmalarım ve tavsiyeler sonucu altıparmak caddesindeki hair worldu seçtim Levent bey ve ekibini tanıdığıma çok mutluyum,düğün günü sadece saç ve makyaj yapmadılar pozitif enerji de kattılar,düğün günü kuaföre girdiğim ilk andan çıkıncaya kadar oldukça ilgili ve saygılıydılar, Levent bey zaten işinin profesyoneli bi insan, bizimle beraber iki gelin grubu daha olmasına rağmen saçımla,makyajımla milim milim uğraştılar,gelinliğim çok sade olmasına rağmen saçım ve makyajımla bi gelinde olması gereken gösterişi yakalamıştık, özellikle Levent beyin saçıma taktığı aksesuara bütün kızlar bayıldı, fiyata gelecek olursam düğünüm 2010 mart ayında idi şimdi ki fiyatlar nedir bilemiyorum ama hair world o özel güne hem beni güzellştiren hem de cüzdanımı kurutmayan cinsten bir salondu...bursaya gelin gidecek ve bursada yaşayan tüm gelin adaylarına burayı tavsiye edebilirim...düğün öncesi model ve fiyat konusunda Levent beyle bi ön görüşme yaparsanız güne dair kafanızda soru işaretleri kalmayacaktır

Fatih sultan Mehmet Bulvarındaki Kuaför Meliha hakkında fikri olan yok mu kızlarrrr yaa, çok acillll!!!!

kızlar benim arkadaşım gelin saçını fsm deki mehmet'de yaptırdı. fiyat olarak bilmiyorum ama çok güzel olmuştu. akuğurun yanındaki kuaför. fikir olur belki =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…