- 8 Nisan 2012
- 8
- 0
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
merhaba kızlar,
özelden msj atamıorum. Numaralardaki şifreyi çözemeyen arkadasım harflerin alfabedeki sır sayılarına bakman yeterli olcak. mesela D 5.HARF
C 3.HARF gibi gibi....
bunun yeterli olacağını sanıorum. Gül hanım'ı zorlayamıosun görmüosa görümüorum dio. bişey sölüo ne zaman diorum zaman görmüorum dio..ya ne bilim 100 TL'lik bişeyler sölemedi:) sadece herşeyi olmumlu gördü ve bende mutlu oldum:) 2.katta görüorum ofisini demişti. 1.kattaydık ama gecen hafta 2.kata çıktık..
yani falcının iyi veya kötü olması neyi sölemesii istediğinize bağlı ve bu da kişiden kişiye değişir bence.
umuta gelince istanbuldan gelecek arkadasım 200 TL vermeye değermi? ordan kalkıp gelip baktırmaya değer mi?
muamma.......
geçmişe dair herseyi bilio umut.sınırları zorlayabiliosun.ama bilemedikleri de oldu bende...
ciddi bir ruhsal,cinsel,perisel sıkıntı yoksa gitmek çok mantıklı değil gibi yaaa...:)
ya cok tesekkur ederim cevap yazmıssınız ama.ben yıne anlamadım bu sıfreyi:)yanı d 5 ise c nasıl 3 oluyo..pardon ya.ferıhaya gıttınız mı.15 milyon ve ondan memnun kaldım ben.birsenle alakalı bilginiz var mı?
A=1 B=2 C=3 Ç=4 D=5 şeklinde işte.d 5 se c 3 olur çünkü arada ç 4 var :)
bnmde açıkçası umutun peşine düşecek ne sabrım var nede vaktim,e fiyatıda cabası.gülser mi neydi ismi dikkaldırımdaki ona gittik3kişi geçen sene,bir tek arkadaşın babaannesinin vefatını bildi,bana dediklerinide hala bekliyorum:)yeşildeki münesser tam bir fiyaskoydu 7 sene önce gittik 3 arkadaş hiçbirimize mi çıkmaz :) ayşenin eşref saatine gelmekten korktum,hürriyetteki meryem deseniz hangi arkadaşım gittiyse hepsinde mi büyü olur :) ve bu saydıklarımın hepsinin meblaları aşırı.2 ay önce bi arkaadaşımın tavsiyesiyle ceren isminde bi kıza baktırdım 20 tl ye kahve falı.beni teselli ediyo herhalde dedim.telefonumu bi kenara fırlattım sonra baktığımda tam söylediği dakikada bana haber gelmişti bile.sonra 2 arkadaşıma daha hbr verdim baktırdılar.hele birtanesi şokta hala.size yakın olabilecek herhangi bir cafede bakabiliyor.buraya sık sık bakamıyorum.telefon numarasını yazmaya çalışayım isteyen olursa.sifirbesyuzotuzsekiz,altiyuzseksen,seksenbir,yetmisalti
Selam Nivza, ben Ceren Hanımı aradım;ama telefonunu açmıyo...
kızlarrr....
GÜLER hakkında bilgisi olan varmı?
dün bi arkadasım anlattı.iki kere gitmiş.25 liraya bakıomus(piyasa falcılarına göre çok uygun:))
bende numarası var.yazıcam ama başka bilgisi olan paylaşsın lütfen.
ben umut a ve gül hanıma baktırdım şimdiye kadar.merak edilenleri cvaplayabilirim.
umut: 0 DCG BBD G0 Ğ0
GÜL :0 DCG DGB ĞG GG
GÜLER:0 DCB Ç0G ED ĞE
Bu müjgana gidip memnun kalan başka kişi var mı?