Bursa'da Falcı

ya cok tesekkur ederim cevap yazmıssınız ama.ben yıne anlamadım bu sıfreyi:)yanı d 5 ise c nasıl 3 oluyo..pardon ya.ferıhaya gıttınız mı.15 milyon ve ondan memnun kaldım ben.birsenle alakalı bilginiz var mı?

A=1 B=2 C=3 Ç=4 D=5 şeklinde işte.d 5 se c 3 olur çünkü arada ç 4 var :)

bnmde açıkçası umutun peşine düşecek ne sabrım var nede vaktim,e fiyatıda cabası.gülser mi neydi ismi dikkaldırımdaki ona gittik3kişi geçen sene,bir tek arkadaşın babaannesinin vefatını bildi,bana dediklerinide hala bekliyorum:)yeşildeki münesser tam bir fiyaskoydu 7 sene önce gittik 3 arkadaş hiçbirimize mi çıkmaz :) ayşenin eşref saatine gelmekten korktum,hürriyetteki meryem deseniz hangi arkadaşım gittiyse hepsinde mi büyü olur :) ve bu saydıklarımın hepsinin meblaları aşırı.2 ay önce bi arkaadaşımın tavsiyesiyle ceren isminde bi kıza baktırdım 20 tl ye kahve falı.beni teselli ediyo herhalde dedim.telefonumu bi kenara fırlattım sonra baktığımda tam söylediği dakikada bana haber gelmişti bile.sonra 2 arkadaşıma daha hbr verdim baktırdılar.hele birtanesi şokta hala.size yakın olabilecek herhangi bir cafede bakabiliyor.buraya sık sık bakamıyorum.telefon numarasını yazmaya çalışayım isteyen olursa.sifirbesyuzotuzsekiz,altiyuzseksen,seksenbir,yetmisalti

Selam Nivza, ben Ceren Hanımı aradım;ama telefonunu açmıyo...

Selam Nivza, ben Ceren Hanımı aradım;ama telefonunu açmıyo...

bence hiç arama bir sürü falcı var yukarıdaki yazı tam bir hikaye iki cümleyi bir araya getirmekte zorlandı tam bir fiyaskoydu insanları kandırmayalım lütfen gerçekten ii bir fal istiyorsan gül hanm umut yada ferihayı önerebilirim

iki üç kere gitmiştim çok eskiden, kimi tuttu kimi tutmadı, bursadaki akhisar köyünde (bir muhacir köyüydü) , adı louisa yaşlı bir teyze,yıldıznameden bakıyordu..

Bende deneyimlerimi paylaşayım.. Yeşildeki münesser 35 lira kahve falı, geçmişi dahi söyleyemiyo, ne dediği belli deil, laf salatası yapıyo, paranıza yazık olur, kesinlikle tavsiye etmiyorum.. Şelaledeki murat 45 lira, geçmişin hepsini döküyo ortaya, ama geçmişi bende biliyorum sonuçta, gelecekle ilgili bütün sorularıma rağmen pek bişey söylemiyo, üstüne üstük müthiş bi ağırlıkla ayrıldım yanından.. Arapşükrüde mydonose cafede bi kız bakıyo 5 liraya, geçmişin hepsini anlatıyo o da, ama bana eski sevgilinle barışcan evlenceksnz dedi, 5 ay geçti üstünden, dönen eden olmadı, üstelik sevgilisinin olduğunu öğrendim...:))) Gül 100 pahalı geliyo, cerenide denemeyi düşünüyorum, deneyince paylaşırım.. Ferihanın ücret ve telini söylerseniz çok sevinirim....

merhaba aranıza yeni katıldım ..bursada falcı arayışındaydım kötü bir dönem geçiriyorum ve sanırım iyi şeyler duymaya psikolojik olarak ihtiyacım var
yukarıdaki kodlama klavye tuşlu telefonlara göre değil mi? yoksa normal ev telefonu gibi tuşlu olanlar mı? zor algılıyorum son zamanlarda kusura bakmayın..
neyse ben münesser karaya gitmiştim çok oluyor..50 liramı aldı ve salladı da salladı dediği hiçbir şey tutmadı bence o kadın artık bunamış..
telefonda fal baktırdığım fatoş isminde bir kadın var adanada yaşıyor..hayatıma dair söyledikleri beni zangır zangır titretti,mayısın 6sını bekle dedi..bugün 8 mayıs henüz dediği şeyle ilgibi bir şey olmadı ama daha önce de aynı konuyla ilgili haziranın 3.haftasını bekle demişti..biraz bekliycem yoksa gene arayacağım..
ayşe için bir arkadaşım biliyor dedi ama çok araştırdım tuhaflaşmış sallıyormuş ve dengesizmiş..bakmam deyip kapıdan çevirdiği de oluyormuş..
umut için gidenler geçmişle sorunu yok biliyor diyorlar ama geçmişimizi zaten biz de biliyoruz..ben arkadaşımın oğlundan şu maydonozkafedeki kızı duydum..ama gelecek gene yok..
şimdi meryeme giden eniştem var..ürkütücü bir kadın yeri de ürkütücü ama dedikleri 40 içinde çıkıyor dedi..korkmazsam ona gidicem..50 liraya bakıyor
bir de dün durugörü uzmanı bir kadınla konuştum..o da 50 liraya transa geçip zamandurugörüsü olayına giriyormuş..beni 3 gibi ara dedi ama benim sesimden sıkıntım olduğunu anlamış beni zorlayabilirsin bakamayabilirim dedi..bugün gel derse gidicem yarın yazarım..o da 50 lira..isteyenlere telefonlarını verebilirim..

dediğim durugörü yeteneğine sahip asenatı aradım..dün yorgundum sesinden kaygılanmıştım..bugün hiçkimseyi kabul etmedim sadece seninle uğraşacağım dedi..ben fal bakmıyorum..meteryal kullanmıyorum..sen ben bir de dualar olacak dedi..korkuyorum dedim korkma dedi..umarım üçkağıtçı değildir..bir arkadaşımla gideceğim tırstım biraz açıkçası..bana enerjime göre gösterecekmiş..sorunun geçmişleyse geçmişi görürüz gelecekse geleceği dedi..hakkımda hayırlısı olsun :)) aslında çok mu kurcalıyorum bunları ne? ama öyle bir yerdeyim kiiiii umut lazım bana...

Bu forumdaki bi arkadaşın tavsiyesi üzerine cerenede gitmiş bulunmaktayım. Ücret 20 lira fal+10 lira kahve. Yorumum: Geçmişi biliyo denilebilir tam hakim olamasada (daha hakimlerini gördüm). Bi kere acayip kısa bakıyo.. Tavsiye eden arkadaş dakikasında dediği çıktı yazmış, çok ilginç gerçekten !! Gelecekle ilgili pek bişey söylemiyo çünkü, söylediği şeydede hem olcakmış, hem olmicakmış gibi konuşuyo, sanırım her halukarda haksız çıkmak istemiyo.. :)) Sadece bi konuyla ilgili benim bikaç kez ne zaman diye sorup ısrarlarımla, seneye ilk aylar dedirttim.. Yani dakka, tarih, gün gibi bi beklentiniz olmasın, tek bişey söyledi zaten gelecekle ilgili, onuda zorla.. Yakın gelecekle ilgili hiçbişey söylemiyo, sanırım ben seneye kadar hiçbişey yaşamiycam.. :))Belli ki bu işe yeni başlamış tecrübesiz biri, gitmeyin tavsiye etmiyorum...

asenat dediğim kadına gittim..memnun kalmadım..parçaparça şeyler anlattı ve çoğunu bana anlattırmaya çalıştı..
bir de karıştırıyor..tabii burda sorunumu anlatamıyorum ama doğru isimler verse de olayları karıştırıyor..benim yaşadığımı ilgili kişinin hayatındaki biri yaşamış gibi anlatıyor..geleceğe dair de bir şey söylemedi..söylersem kaderinle oynamış olurum dedi..sürekli sağıyla soluyla konuşuyor..artık uyduruyor mu bana mı öyle geldi bilmiyorum ama karışmış havası vermeye çalıştı..hocalarım var sana muska yapalım ara beni dedi..ama yanından ayrılınca tüm gece midem bulandı..kalbim sıkıştı..ben önermiyorum..

ciykinkuybaa arkadaşım ayşenin telefonuna zaten eşi cevap veriyor o da verirse..ama sen ayşeyi boşver derim çünkü son zamanlarda iyice bozulduğunu söylüyorlar..bir saati varmış o saati yakalamak gerekiyormuş..her zaman iyi bakamıyormuş yanii..bir de ücret konusunda kafasına göre takılıyormuş..bazılarına senden para almıyorum diyomuş bazılarına da sen 50 ver sen 20 ver filan diye konuşuyormuş..ben o yüzden gitmedim..tutarsız diyorlar..

iki aydır umutu aramayı unutuyorum...
ajandama not aldım yirmisinde mutlaka arıycam... randevu alabilir de gidersem sizleri de haberdar ederim kızlar...
umuttan çok bahsediyorlar... giden arkadaşlarım var ve hayatları mükkemmelliğe çok yakın...
korkmuyorum... dua veriyo çünkü... duayla herşeye sahip olabiliriz ama doğru yönlendirilirsek...

Bu müjgana gidip memnun kalan başka kişi var mı?

yıllardır gittiğim bir falcı var çoğu şeyi bilir zaman zaman baktırırız.. sıkıntılı bir dönemde tekrar baktırdık birşeyler söyledi annem de inanmadı başkasına baktıralım bakalım o ne dicek dedi vee müjganı önermiş birisi birlikte gittiler baaktırdılar bizim yıllardır baktırdığımız kadınla aynı şeyleri söylemiş hatta birinin söylediği rakamla diğerinin söylediği rakam bile tutuyor.. zaten kahve içiriyomuş ama suya bakıyomuş asıl bir de yıldıznameye bakıyor.. bence bir deneyin derim 30 tlye bakıyor ben bursaya döndüğümde baktırıcam tekrar

evet canım bende mujgana gıtmek ısterım eger yıldıznameye bakıyorsa .. gıden olursa banada haber verın beraber gıdelım kızlar..

arkadaşlarrr buraya yazılmış isimlerden başkaa şöyle adam gibi fala bakan yok mu hiç bursadaaa..???? açıkcası bursa küçük adı geçenlerin çoğuna ya arkadaşlarım gitti yada ben hepsiii fiyaskoooo....Bir tane bursa halin arkasında vardı yıllar önce 2 arkadaşım gitmişti nedediyseee şimdi yaşıyorlarrr..ismide çok değişikk hatırlamıyorumm..Varmı sizlerin bildiği dürüst vede yorumu çok iyi çıkann...acillll...önerilerinizi bekliyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…