- 1 Mart 2012
- 15
- 0
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
gül hn,
10 dk.da bitirmiyor herzaman. ben normal baktırmaya gittim. zor bir dönemden geçiyordum
yarım saat konuştu. ayrıca verdiğin paraya değiyor. 5 tl den 15 tl ye kadar birçok yere baktırdım.
memnun kaldığım çok az insan oldu. gül hn falcı gibide değil zaten farklı bir teknik onun ki
ama denemeden bilemezsiniz tabii. bi gidin derim ben
yakın dönemde umuta gidenler varsa yorum alabilirmiym?
kısmet canım ya..ben hemen aldım bazı arkadaslarım 4 ayda alamadı..sürekli aramak lazım..durmadan ama...biz kaç kişi aynı anda aramıştık...
ben umuttan randevumu aldım zor oldu ama başardım neyse
yalnız şöyle bi durum var bana telefonda randevudan 1 gün önce msj atın geliceğinizi belirtin yoksa randecu iptal olur biz adresi o zmn vericez dendi yarın rndevum var ve sabah msj attım bu saat oldu dönen olmadı haliyle telefonlarıda kapalı napıcam bilemedim
alla allaa garip.. sen bi git canım memnun kalırsan bakarsın bende giderim..
inşallahh donen olurda gidersin
gidemiyorum ki malesef elimde açık adres yok istanbuldayım zaten niye böyle şey oldu anlamadım 15 gündür bugünü bekliyodum ama gidemicem şimdi((
canım hala aramadılar mı
randevu için telefonu düşürmeyi başarmışken[/
döndüler ama çok geç bi satte msj geldi korktuğum olmadı allahtan
izlenimlerime gelince umut bi falcı değil evet fincana bakıyo ama suyada bakıyo en son. cafede 20 liraya bakan falcılarla karşılaştırıkacak bi falcı değil ki zaten kendisi 200 tl ye bakıyo... geçmiş üzerinde duruyo en azından bende öyle oldu aile fertlerimin hepsinin isimlerini söyledi zaten ben bilerek gittiğim için şok olmadım ki bilmeseydim olurdum eminim...gelecek içinde dualar verdi inşallah okunduğu zaman aşacağmızı söyledi
yani benim nacizane fikrim çok büyük bi sıkıntınız varsa örenğin aile içinde yada kendinizde huzursuzluk nazar gibi durmlar olduğunu düşünüyorsanız ve vereceği duları okurum diyosanız gidin derim
izlenimlerime gelince umut bi falcı değil evet fincana bakıyo ama suyada bakıyo en son. cafede 20 liraya bakan falcılarla karşılaştırıkacak bi falcı değil ki zaten kendisi 200 tl ye bakıyo... geçmiş üzerinde duruyo en azından bende öyle oldu aile fertlerimin hepsinin isimlerini söyledi zaten ben bilerek gittiğim için şok olmadım ki bilmeseydim olurdum eminim...gelecek içinde dualar verdi inşallah okunduğu zaman aşacağmızı söyledi
yani benim nacizane fikrim çok büyük bi sıkıntınız varsa örenğin aile içinde yada kendinizde huzursuzluk nazar gibi durmlar olduğunu düşünüyorsanız ve vereceği duları okurum diyosanız gidin derim
kizlar Mujganla ilgili sadece 1 kisi burda yazmis, bence reklam amac ile. kimse bu Mujgan i tanimiyorki.....Carsambada mujgan hoca demissinizBence aysenin yanindan bile gecemez ikisinede baktirmis biri olarak söylüyorum bunu. Mujganin baktigi fali herhangi bi cafede herhangi biride bakar.