Bursa'da Falcı

Arkadaşlar, bu haftasonu bakıma giden oldu mu? Deneyimlerinizi paylaşın lütfen.
Berfin hanıma giden bilen varsa yerini vs bilgi paylaşsn, ben en çok onu merak ediyorum.
Hayırlı ve güzel bir hafta geçirmeniz dileği ile Sevgiler :KK3:

Son düzenleme:
umarım arkadaşlar yardımcı olur :)
mesajınızı okuyunca aklıma kemal sunal'ın eski bir filmi vardı "mazlum'u getirin bana " diye bağırıyordu, o geldi :).
bu arada geçen gün as tv'de tarot bakan birisi vardı ve ilk defa gördüm, biraz izledim ama ismini tekrarlamadılar, öğle kuşağı programıydı.

umarım arkadaşlar yardımcı olur :)
mesajınızı okuyunca aklıma kemal sunal'ın eski bir filmi vardı "mazlum'u getirin bana " diye bağırıyordu, o geldi :).
bu arada geçen gün as tv'de tarot bakan birisi vardı ve ilk defa gördüm, biraz izledim ama ismini tekrarlamadılar, öğle kuşağı programıydı.

:97:tüh kaçırdık...

çok teşekkür ederim. Ama yeri çok karışık sanırım. Ist.' dan geleceğim. En iyi nasıl bulacağız. Gardan inince mesela ve randevu almak gerekiyormu.....ve hala analtıldığı kadar iyi bakıyormu ki............vallaha bizim eski komşular şok olup geri gelmişlerdi.....en ince ayrıntısına kadar bilmiş.........çok da güzel bir kadınmış..eh göçmen olunca.........kocası kahveleri yapıyormuş.....ilginç.......:KK1:

Geçmiş sayfalara bir göz atarsan...Yanlış hatırlamıyosam :44: ayşe bacının yeri;rekorun orda falan diye yorumlar yapılmıştı...

kızlar nasılsınızz? berfin kim.. eskısı gıbı cok vakıt ayıramıyorum ınanılmaz yogun calısıyorum

ama yarın bulutolsam ben ve yaren bulusuyoruz fal ıcın deıl rutın bır bulusma yapıcaz
ama berfınıde cok mrk ettım

kızlar nasılsınızz? berfin kim.. eskısı gıbı cok vakıt ayıramıyorum ınanılmaz yogun calısıyorum

ama yarın bulutolsam ben ve yaren bulusuyoruz fal ıcın deıl rutın bır bulusma yapıcaz
ama berfınıde cok mrk ettım

Selam deniz bayağıdan beri yoktun forumda hoşgeldin :) valla berfin diye bir isim ortaya atıldı sonrası yok :44: ben de bu aralar etibank'ın orada feriha vardı ya ona gitmeyi düşünüyorum;ama berfin hakkında bilgi olsa...Bu arada bulutolsam da bir falcıdan bahsediyodu gitti mi acaba?

Selam deniz bayağıdan beri yoktun forumda hoşgeldin :) valla berfin diye bir isim ortaya atıldı sonrası yok :44: ben de bu aralar etibank'ın orada feriha vardı ya ona gitmeyi düşünüyorum;ama berfin hakkında bilgi olsa...Bu arada bulutolsam da bir falcıdan bahsediyodu gitti mi acaba?

berfin le ilgili kimse bişey bilmiyor sanırım
berfinden bahseden arkadaşta cevap yazmadı

yeşilde şenöz kuruyemişe gelmeden bir fotoğrafçı var onun yanından içeriye giriliyor orada bir dükkanda bakıyor tarot çok daha iyi fiyat 30 gibiyidi etibanktakide 20 civarıydı onunda kahve falı isabetli.Tel no'ları bende olacaktı bi ara bakarım bu sayfaya tel no'ları yazılıyormu?:KK51:

canım merhaba tel noları varsa bana özeldem msj atabilirmisin yeşildekinin

cnm gül hanımın da umutunda tel noları var bende de bende özelden msj atamıyorum.umut bademlide oturuyo..

canım ben umuta gitmek istiyorum,nasıl ulaşabilirim.
ayın kaçında randevü veriyor, birde yerini nasıl bulucaz.
yani randevü verirken mi tarif ediyor,nasıl oluyor?
sen daha önce baktırdın mı?
enazından bana evini yada baktığın yeri tarif edebilirsen, telefonda afallamam.
birde enson 250tlye bakıyormuş fln dediler.
özel mesaj atamıyorum.
lütfen bana hem telini-hemde adres olayını gönderirsen sevinirim:)

canım ben umuta gitmek istiyorum,nasıl ulaşabilirim.
ayın kaçında randevü veriyor, birde yerini nasıl bulucaz.
yani randevü verirken mi tarif ediyor,nasıl oluyor?
sen daha önce baktırdın mı?
enazından bana evini yada baktığın yeri tarif edebilirsen, telefonda afallamam.
birde enson 250tlye bakıyormuş fln dediler.
özel mesaj atamıyorum.
lütfen bana hem telini-hemde adres olayını gönderirsen sevinirim:)

canım yazmıştım sanırım bende özel mesaj atamıyorum.umut 150 tl ye bakıyo.her ayın 20 sinde saat 1 ile 3 arası arıyosunuz..

X