- 29 Mayıs 2007
- 118
- 5
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
teşekkürler goldmine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım arkadaşlar yardımcı olur :)
mesajınızı okuyunca aklıma kemal sunal'ın eski bir filmi vardı "mazlum'u getirin bana " diye bağırıyordu, o geldi :).
bu arada geçen gün as tv'de tarot bakan birisi vardı ve ilk defa gördüm, biraz izledim ama ismini tekrarlamadılar, öğle kuşağı programıydı.
Kızlar ben de berfini merak ettim tlf nosunu özelden gönderir misiniz?
bende çok merak ettim ama tlf nosu kimsede yok sanırım
cnm bu rekor fabrikasının yanında oturan falcı ayşenin nosunu bulabildinmi?eğer bulduysan banada özelden yazabilirmisin? yada müsaitsen bu hafta içi bigün ayarlayıp gidelim diyorum ben
kızlar nasılsınızz? berfin kim.. eskısı gıbı cok vakıt ayıramıyorum ınanılmaz yogun calısıyorum
ama yarın bulutolsam ben ve yaren bulusuyoruz fal ıcın deıl rutın bır bulusma yapıcaz
ama berfınıde cok mrk ettım
Selam deniz bayağıdan beri yoktun forumda hoşgeldin :) valla berfin diye bir isim ortaya atıldı sonrası yok :44: ben de bu aralar etibank'ın orada feriha vardı ya ona gitmeyi düşünüyorum;ama berfin hakkında bilgi olsa...Bu arada bulutolsam da bir falcıdan bahsediyodu gitti mi acaba?
yeşilde şenöz kuruyemişe gelmeden bir fotoğrafçı var onun yanından içeriye giriliyor orada bir dükkanda bakıyor tarot çok daha iyi fiyat 30 gibiyidi etibanktakide 20 civarıydı onunda kahve falı isabetli.Tel no'ları bende olacaktı bi ara bakarım bu sayfaya tel no'ları yazılıyormu?
cnm gül hanımın da umutunda tel noları var bende de bende özelden msj atamıyorum.umut bademlide oturuyo..
canım ben umuta gitmek istiyorum,nasıl ulaşabilirim.
ayın kaçında randevü veriyor, birde yerini nasıl bulucaz.
yani randevü verirken mi tarif ediyor,nasıl oluyor?
sen daha önce baktırdın mı?
enazından bana evini yada baktığın yeri tarif edebilirsen, telefonda afallamam.
birde enson 250tlye bakıyormuş fln dediler.
özel mesaj atamıyorum.
lütfen bana hem telini-hemde adres olayını gönderirsen sevinirim:)