• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bursada evde yaparak iş arıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi pek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
208
0
116
Bursa
Evimin ve çocukların harçlıklarını çıkaracak bir iş arıyom yardım edecek arkadaşlar olursa çok sevinim ben 4 çocuk annesiyim çocuklarımın hepsi okuyor onun için masraflarda çok inşallah bir iş bulurum

:97:
Evimin ve çocukların harçlıklarını çıkaracak bir iş arıyom yardım edecek arkadaşlar olursa çok sevinim ben 4 çocuk annesiyim çocuklarımın hepsi okuyor onun için masraflarda çok inşallah bir iş bulurum

Bende aynı konudan dertliyim.Benimde 4 çocuğum var. Şimdilik dışarı seccade işliyorum,örgü örüyorum:6:. Bakacak çocuk yada yaşlı bir teyze arıyorum bir süredir ama henüz bulamadım. Aslında çizdiğim seccadeleri düzgün işleyecek birilerini bulsam ortak bir işe kalkışacam ama oda yok .Allah sizede banada kolaylık versin İnşallah.:97:

evet doğru söylüyorsunuz allah yardımcımız olsun hoşçakalın

arkadaşlar bursada yaşayan ve eleman veya bakıcı tarzıda bir iş arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

bende ank oturuyorum deli gibi evde yapacak bi iş arıyorum ama yokkk bulamıyorumm offf

Aynen bende sizin gibi okadar araştırmama ramen bende bir türlü bulamadım artık hiç ümidim kalmadı malesef

Aynen bende sizin gibi okadar araştırmama ramen bende bir türlü bulamadım artık hiç ümidim kalmadı malesef

güzel bursamın güzel insanı şu garip bursalı arkadaşınıza biraz yardımcı olsanızda bir iş bulsa :49::46:

Back