Bursa'da Estetik Cerrah tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi aloft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aynı gün ikisiyle görüşmeniz çok daha iyi olur. Sıcağı sıcağına değerlendirirsiniz. Daha önce yaptığı burunları gösteriyor. Sizede siz sormadan göstericeklerdir. Ben kendi istediğimi söyledim bilgisayarda programda yaptı ve bana neler yapacağını da anlattı :)

Ben salı değil bu cumartesi oluyorum bu arada :)

ayy süper o zman burdan yazarmısınız nasıl geçtiğini :) karar vermem kolaylaşacaktır sizi görünce :) bana dert oldu bu doktor seçimi inşallah netleşmiş olacağım bende salı günü

ayy süper o zman burdan yazarmısınız nasıl geçtiğini :) karar vermem kolaylaşacaktır sizi görünce :) bana dert oldu bu doktor seçimi inşallah netleşmiş olacağım bende salı günü

İnşallah :) salı tamponlarım çıkabilir belki de karşılalırız :)) ben doktorumdan ilgisinden şuan çok memnunum inşallah sizde güveniceğiniz doktora karar veririsiniz :)

Ameliyat oldum dün sabah, tamponlarım salı çıkacak. Ben ağrı kesicilerle duruyorum. Dudaklarım uyuşuk olduğu için çok fazla konuşamıyorum. Odada uyuyup odada uyandım ameliyathaneyi bile görmedim. Sakinleştirici iğnesi vurdukları için ameliyat öncesi çok iyiydi. Ameliyat sonrası ağrılar, halsizlik, iştahsızlık var. Sabır gerekiyor. Şuan zar zor yazıyorum kızlar darısı olacakların başına

çok geçmiş olsun resim atabilirseniz çok sevinirim iyileşme sürecinizide görmüş oluruz

Şuan resim atarsam hiç beğenmezsiniz olmak istemezsiniz çünkü çok şiş doğal olarak :) biraz indiğinde atabailirim ancak :) kedim bile göremiyorum alçıda zaten şuan

Bursa Muradiye Devlet hastanesin de oldum. Mustafa Özyurtlu çok memnunum parasına gelince eşim ödemişti...sorduğum da tahminimden çok uygun demişti.
Zaten fiyatlar hemen hemen aynı oluyor devlet hastanelerin de...
Göz kapağı ameliyatımı söyliyebilirim 750 tl ye oldum.

Murat Ceran yada Önder Akdeniz'e ameliyat olan varmı? Bilgisi olan bilgi verirse çok sevinirim

Karın germe meme toparlama ameliyatı olacağım ama bir türlü içime sinen doktor bulamıyorum Uludağ üniversitesi ni tavsiye edermisiniz

Ciddimisin devlet hastanesindekilerde olmadı ne yapacağım şimdi ben özeller çok pahalı
Evet gercekten su anda 3 tane prof. Var zaten orda onlar hastalatrina degilde yanindaki asistanlara ders vermekle mesguller kitap yazmakla mesguller kitaplarda tezlerde adlarini duyarmakla mesguller benim gizlemlerim bunlar

Ömer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…