- 20 Ağustos 2016
- 26
- 1
- 1
- 29
çok kararsızım ya haftaya salı günü yani sizin ameliyat olacagınız gün :)) ikisiylede görüşmem var önce erhan beyle görüşecegim sonra alper beyle ve hızlıca bir karar vermem gerekli erhan bey daha önce yaptıgı burunları filan size görüşme sırasında gösterdi mi acaba size nasıl bir burun yapacagına nasıl karar verdiniz :))
Ben salı değil bu cumartesi oluyorum bu arada :)çok kararsızım ya haftaya salı günü yani sizin ameliyat olacagınız gün :)) ikisiylede görüşmem var önce erhan beyle görüşecegim sonra alper beyle ve hızlıca bir karar vermem gerekli erhan bey daha önce yaptıgı burunları filan size görüşme sırasında gösterdi mi acaba size nasıl bir burun yapacagına nasıl karar verdiniz :))
ayy süper o zman burdan yazarmısınız nasıl geçtiğini :) karar vermem kolaylaşacaktır sizi görünce :) bana dert oldu bu doktor seçimi inşallah netleşmiş olacağım bende salı günü
inşallah ya salı büyük gün benim için :) hayırlısı olsun hepimiz için :)
Murat Özyurt değilde Mustafa özyurtmu devlet hastan sindeki Murat Özyurt diye biri çıkmıyorOp.dr Murat Özyurtlu... tavsiye ederim.
Açık (klasik) yüz germe ameliyatı oldum.
Murat Özyurt değilde Mustafa özyurtmu devlet hastan sindeki Murat Özyurt diye biri çıkmıyor
Op.dr Murat Özyurtlu... tavsiye ederim.
Açık (klasik) yüz germe ameliyatı oldum.[/QUOmerhaba yüz germe ameliyatimi yaptı ne kadar fiyat odediniz cekirge devlette degilmi Mustafa bey
Ulidag universitesinde hic bir doktor u tavsiye etmem sadece 110 tl muayene ucretine acir cikarsin 5 para etmezlerKarın germe meme toparlama ameliyatı olacağım ama bir türlü içime sinen doktor bulamıyorum Uludağ üniversitesi ni tavsiye edermisiniz
Evet gercekten su anda 3 tane prof. Var zaten orda onlar hastalatrina degilde yanindaki asistanlara ders vermekle mesguller kitap yazmakla mesguller kitaplarda tezlerde adlarini duyarmakla mesguller benim gizlemlerim bunlarCiddimisin devlet hastanesindekilerde olmadı ne yapacağım şimdi ben özeller çok pahalı
Ömerarkadaşlar ben özel konurda geçen sene ameliyat oldum..makul bi fiyata diyim.. kaan sözer yaptı ameliyatımı.hemde kulak burun bogazcı erbil bey girmişti ameliyatıma.. şekli kalkık olması çok güzeldi fakat sağ tarafında kıkırdak büyümesi oldu bi de zaten burnumun yanları açılmamıştı 1 sene sonra bu yaz yine bi ameliyat oldum..tavsiye eder miyim ederim.. o fiyata çok güzel bi burnum oldu.bi de konurda ömer bey var herkes ondan da memnun bende tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?