Devlet istemiyorum canım detaylı muayene anlayışlı bir dil ve en önemlisi tedavilerinde başarılı olmuş işinde uzman bi doktor arayışındayım. Teşekkür ederim ilk defa duydum Gerçek Aydın ı. Çevrende veya sende tedavi vs etmiş olumlu dönüşler var mı peki Gerçek Bey içinEğer özel istiyorsan, eurofertil gerçek aydın
Devlet istiyorsan şehir hastanesi afşin hoca
Çevremde 4 kişi tüp bebek için gittik hepimiz pozitif. Mükememl bir laboratuvarları var bu konuda.Devlet istemiyorum canım detaylı muayene anlayışlı bir dil ve en önemlisi tedavilerinde başarılı olmuş işinde uzman bi doktor arayışındayım. Teşekkür ederim ilk defa duydum Gerçek Aydın ı. Çevrende veya sende tedavi vs etmiş olumlu dönüşler var mı peki Gerçek Bey için
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinÇevremde 4 kişi tüp bebek için gittik hepimiz pozitif. Mükememl bir laboratuvarları var bu konuda.
Bizi yönlendiren arkadaşımız da aşılama yapmıştı onun 3üz bebekleri oldu. IVF Konusunda çok tecrübeliler sizin için en doğru tedaviyi bulurlar eminim. Artı olarak normale görece daha uygun bir merkez. Tabi bunlar benim kendi tecrübelerim. Tercih sizindir. Hakkınızda hayırlısı olsun
Yok canım bu ay gitmiyorum zaten ramazan boş bıraktım. Bir dahaki ay için öneri istedim.Canım naptın görüştün müliyaa12
Hayırlısıyla sonuçlansın inşallahBen birazdan gerçek aydın ile görüşeceğim sıra bekliyorum tüp bebek için
Nasıl geçti canım memnun kaldın mı ?Ben birazdan gerçek aydın ile görüşeceğim sıra bekliyorum tüp bebek için
Memnun kaldım kuzum gerçek beyle devam edeceğim sürece. Cumartesi hsg görmek istedi onu göstereceğim daha önce çekinmiştim. Sonra adetle beraber başlayacağızNasıl geçti canım memnun kaldın mı ?
Peki direkt tüp bebek mi önerdi yumurtlama takibi aşılama filan mı ?Memnun kaldım kuzum gerçek beyle devam edeceğim sürece. Cumartesi hsg görmek istedi onu göstereceğim daha önce çekinmiştim. Sonra adetle beraber başlayacağız
Benim çikolata kistim var ve amh düşük. O yüzden vakit kaybetmeden tüp bebek dedi.Peki direkt tüp bebek mi önerdi yumurtlama takibi aşılama filan mı ?
Hayırlısı olsun kuzum inşallahBenim çikolata kistim var ve amh düşük. O yüzden vakit kaybetmeden tüp bebek dedi.
Merhabalar tüp bebek için Ne kadar ücret dediler peki . Bende gitmeyi düşünüyorum ramazan sonrasıBen birazdan gerçek aydın ile görüşeceğim sıra bekliyorum tüp bebek için
Ramazana özel 80 bin ilaçlar hariç. Ramazandan sonra 90 bin. Eğer kesin başlama düşünceniz varsa ramazanda gidip sözleşme yapın bence. İlaçlar da 20-40 bin arası tutar dedi.Merhabalar tüp bebek için Ne kadar ücret dediler peki . Bende gitmeyi düşünüyorum ramazan sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?