Bende bursada evlenicem ama izmirden gidicem bursaya bilmiyorum ordaki düğün salonlarını ama KONAK 18 diye bi yer varmış şuan kampanya varmış 1850 tl sitesinde görmüştüm detayları bilmiyorum bi bakın isterseniz :) KONAK 18
kızlar bende nişan için yıldırım düğün sarayını tuttum orasının dekorasyonu cok hosuma gıdıyor. mekan olarakta ulasımı kolay...bu yaz ıcın dusunen varsa ıkı salonu var fıyatlar 3.5 ve 4 bın lıra salonlar 500 kısılık...bu fıyatlara foto cekımınden tutunda gelın bası araba susleme hersey dahıl..aklınızda bulunsun ınt falan bı bakmanızı tavsıye ederım..
cnm öncelikle hayırlı olsun :) yıldırımı ben de bi araştıraım madem :)
çook teşekkürler
öncelikle hayırlı olsun canım. kınan ne zaman ve cok merak ettımalt salon mu ust salon mu tuttugun. benım aralık 17de :)
teşekkür ederim tatlım kınam 8 haziranda alt salonu tuttuk
sevindim canım bende alt salonu tuttum... umarım hersey ıstedıgımız gıbı olur
mutluluklar diliyorum öncelikle..merhaba
benimde geçen yıl temmuzda goldda düğünün oldu.Bence salon olarak çok güzel detaylı düşününen bi kadrosu var kapıdan içeri girdiğiniz andan itibaren herşeyi onlar düşünüyo..Biz hiç sorun yaşamadık ve anlaştığımız salon ücreti dışında hiç para ödemedik.Ever çekimlerde bizdede kesilen bikaç yer olmuştu izleyince canım sıkıldı ama genelinde bizde ailelerimizde düğünden çok memnun ayrıldık..Bilgi isteyen arkadaşlara yardımcı olur umarım..
çiğdemmmcim canım seni burda gördüğüme çok sevindim...kızlar bende nişan için yıldırım düğün sarayını tuttum orasının dekorasyonu cok hosuma gıdıyor. mekan olarakta ulasımı kolay...bu yaz ıcın dusunen varsa ıkı salonu var fıyatlar 3.5 ve 4 bın lıra salonlar 500 kısılık...bu fıyatlara foto cekımınden tutunda gelın bası araba susleme hersey dahıl..aklınızda bulunsun ınt falan bı bakmanızı tavsıye ederım..
cha cha'da arkadaşımın kardeşi evlendi, genel olarak memnunlar ama topuklu ayakkabılarla zeminde yürürken çok zorlandıklarını söylediler sadece, bir de yazın sivrisinek çok oluyormuş , dereden dolayı... başka bi şikayetleri olmamış canım.cnm konak 18 i hiiiç bilmiorm..
biz 5 eylül için cha chayı tuttuk :) dha önce cha cha da bi organizasyona katılan varsa fikirlerini bekliyorum :))
yıldırımı kaça tuttunuz canım? bir de bu fiyatın içinde neler var? golddaki gibi kuaför fln var mı yani? gold olmayınca grand ve yıldırım arasında kaldım:26:konak18 ile ben görüşmüştüm canlı müzik yok dj var..o yüzden beğenmedim..
bende yıldırım düğün salonunu tuttum..hürriyette ve içi acaip güzel..
tatlım keşke yıldırımı tutsaydınız harika içi..bende endişeliydim beni zorla götürdüler..ben hep altınceylan da kınamı istiyordum içeri bi girdim off burası ne kadar güzelmiş,kesin benim kınam burda olmalı dedim..
yaramazmı canım yaa, çok sağol...ben yıldırımın yakut salonunu tuttum canım 17 aralık ıcın 2000 tl anlastık.kolonlar bana cok rahatsız edıcı gelmedı.sonuc ıtıbarıyle kolonsuz buyuk salonlardada zaten arka maslar pek bısı gormuyor.ama sen kolonlardan rahatsız olursan ust salonunu tut onda hıc kolon yok alt katla arası 500 tl fark edıyo. bu fıyatlar ıcınde de olanları lıste seklınde yazıyorum tatlım...
kısıye ozel servıs pasta ve kuru pasta
gelin başı
araba susleme
sınırsız kamera cekımı
30*40 fotograf
duvar saatı ıcınde resmınız olan
20 adet 13*18 fotograf
lazer gosterısı
sıs gosterısı
confetti-kar show
slayt gosterısı
internet yayını
özel güvenlık
otopark
50*60 giriş fotografı
volkan mesale gosterısı
ındırımlı davetıye secenegı
çiftlere suprız armagan
bıze verdıklerı lısteyı tamamen yazdım tatlım belkı ısıne yarar
yaramazmı canım yaa, çok sağol...
benim eniştemin tanıdığıymış sahibi, kasım ayı için 2.500tl dedi, size iyi demiş walla. Ama hangi salon için dediğini bilmiyorum, belki senin dediğin üst kattaki için demiştir.
Belki bugün gidip göreceğim canım yaa, akşam iş çıkışı açık olursa gitmeyi düşünüyorum, yardımın için çok sağol
ayy ne güzel hayalin gerçek olmuş, benim de aynı şekilde gold vardı hayalimde hep... ama kısmet değilmiş. Şimdi grand salon ve yıldırım arasında kaldım, gidip görüp konuşup karar vereceğim, tabi tarihler de önemli... inşallahhh goldda hayal ettiğimden daha da güzel olur nişanım..ben yıllar once oraya bı dugune gıtmıstım ve o gun demıstım kı nısanımı yada dugnumu burda yapıcam ve nıtekımde nısanım orda olucakbegenıcegınden adım kadar emınım tatlım.
ayy ne güzel hayalin gerçek olmuş, benim de aynı şekilde gold vardı hayalimde hep... ama kısmet değilmiş. Şimdi grand salon ve yıldırım arasında kaldım, gidip görüp konuşup karar vereceğim, tabi tarihler de önemli... inşallahhh goldda hayal ettiğimden daha da güzel olur nişanım..
Düğün ne zaman kısmetse canım?
grand salonu beğenmedin mi canım? yıldırım daha mı güzel granddan? grand salon 4bin, yıldırım 2bin, yani yıldırım daha güzelse benim de işime gelir wallabenım dugun allah kısmet ederse 8 temmuz 2012.buarada ben grand salonda da dugune gıttım fıyatta ve kısı sayısında sorun yok dıyosan yıldırımı dusun derım ısrarla :)))
grand salonu beğenmedin mi canım? yıldırım daha mı güzel granddan? grand salon 4bin, yıldırım 2bin, yani yıldırım daha güzelse benim de işime gelir walla
bence 500 yeter ama tabi yine de bilemiyorum kaç kişi gelir, büyükler daha iyi bilir... ben şimdi sadece işin görsel kısmındayım.. sen de görsel açıdan yıldırımı tercih ediosun.. bugün gidip göreceğim iş çıkışı, heyecan bastı wallahibence yıldırım daha ıyı canım aralarında kısı farkı var yanlız bırısı 500 kısılık bırısı 700.. eger 500 kısı yeter dıyosan grand a gıdıp gorusmene bıle gerek yok dırekt yıldırımı tut. hem daha güsel hemde daha uygun fıyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?