• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bursada düğün mekanı 2011

Bende bursada evlenicem ama izmirden gidicem bursaya bilmiyorum ordaki düğün salonlarını ama KONAK 18 diye bi yer varmış şuan kampanya varmış 1850 tl sitesinde görmüştüm detayları bilmiyorum bi bakın isterseniz :) KONAK 18

cnm konak 18 i hiiiç bilmiorm..
biz 5 eylül için cha chayı tuttuk :) dha önce cha cha da bi organizasyona katılan varsa fikirlerini bekliyorum :))

Bende bursada evlenicem ama izmirden gidicem bursaya bilmiyorum ordaki düğün salonlarını ama KONAK 18 diye bi yer varmış şuan kampanya varmış 1850 tl sitesinde görmüştüm detayları bilmiyorum bi bakın isterseniz :) KONAK 18

konak18 ile ben görüşmüştüm canlı müzik yok dj var..o yüzden beğenmedim..

kızlar bende nişan için yıldırım düğün sarayını tuttum orasının dekorasyonu cok hosuma gıdıyor. mekan olarakta ulasımı kolay...bu yaz ıcın dusunen varsa ıkı salonu var fıyatlar 3.5 ve 4 bın lıra salonlar 500 kısılık...bu fıyatlara foto cekımınden tutunda gelın bası araba susleme hersey dahıl..aklınızda bulunsun ınt falan bı bakmanızı tavsıye ederım..:21:

bende yıldırım düğün salonunu tuttum..hürriyette ve içi acaip güzel..

cnm öncelikle hayırlı olsun :) yıldırımı ben de bi araştıraım madem :)
çook teşekkürler

tatlım keşke yıldırımı tutsaydınız harika içi..bende endişeliydim beni zorla götürdüler..ben hep altınceylan da kınamı istiyordum içeri bi girdim off burası ne kadar güzelmiş,kesin benim kınam burda olmalı dedim..

öncelikle hayırlı olsun canım. kınan ne zaman ve cok merak ettımalt salon mu ust salon mu tuttugun. benım aralık 17de :):21:

slm arkadaşlar
ekim ayında NAZENDE GARDEN balo salonu açılıyor toplam 600 kişilik çok şık bir mekan olacak .. osmanlı motifleriyle bezenmiş.. istanbul yalı ve konak düğünleri tadında nefis bir tarihi mekan oluşturuluyor...ortamda dev kristal avizeler,varaklar ,dev şamdanlar, altın renkli suplalar.nefis varak sandalyeler ,masalarda fransız danteli masa örtüleri vs... tarihi dokuda osmanlı ihtişamıyla düğün yapmak isteyen herkesi bekliyoruz....:nazar:

merhaba kızlar ben geldım.benım dugunum hazıranda sukay parkta olacak nısanlım ıle baya gezdık cha cha gıttık 1000 kısılık yemeklı olacagı ıcın orda sıkısma olur dıye dusundum ve orda daha once yapılanlara baktım hep aynı seyler farklı olan yok farklı bır kac sey ıstedık uctular fıyatta resmen havaı fısek 1500 dolar dedıler sankı avrupadan gelıyor turkıyede uretılıyor ızın dedıklerı olay 300 tl sordum beledıyede arkadas calısıyor tavırları hıc hosuma gıtmedı bır seylerı yuksek fıyatlardan satar gıbı.bende sukaypark ıle anlastım.ınternetten baktım sukay ın fotoları sadece asude organızasyonda var.suarede cok guzel bır dugun yapmıslar mekanı oyle gorunce sok oldum.suaredekı nıkah masası cok hosuma gıttı ınternet sıtelerınde var.onlar ıle gıdıp gorusecem nıkah masaları ve ısıklı gırıs yolu cok hosuma gıttı.mekanı bılen bır fırma bır konusayım asude organızasyonla buraya yazarım.kına ıcın labella yı kapatıyorum 400 kısılık organızasyon ıcın bakıcam bır seyler.

Son düzenleme:
merhaba
benimde geçen yıl temmuzda goldda düğünün oldu.Bence salon olarak çok güzel detaylı düşününen bi kadrosu var kapıdan içeri girdiğiniz andan itibaren herşeyi onlar düşünüyo..Biz hiç sorun yaşamadık ve anlaştığımız salon ücreti dışında hiç para ödemedik.Ever çekimlerde bizdede kesilen bikaç yer olmuştu izleyince canım sıkıldı ama genelinde bizde ailelerimizde düğünden çok memnun ayrıldık..Bilgi isteyen arkadaşlara yardımcı olur umarım..
mutluluklar diliyorum öncelikle..
ben de goldu çok istiyorum nişan için, ama istediğimiz tarihlerde doluymuş. hep hayalim orada nişan veya kınamı yapmaktı, ama kısmet değilmiş:59: geçen hafta kuzenim evlendi, herşey içinde kuaför ikramlar araba süsleme fln 4bine tuttular... ve profesyonel foto çekimi de dahil. Düğünden 1 hafta öncekuaföre gidip saç makyaj yapıldı ve Tirilyede açık alanda saatlerce profesyonel çekim yaptılar. Düğün günü tekrar kuaföre gittiler tabiki. Salondaki yiyecek ikramları da çok güzeldi ve çeşitliydi... Herşeyine hayran kaldım gerçekten:59:

kızlar bende nişan için yıldırım düğün sarayını tuttum orasının dekorasyonu cok hosuma gıdıyor. mekan olarakta ulasımı kolay...bu yaz ıcın dusunen varsa ıkı salonu var fıyatlar 3.5 ve 4 bın lıra salonlar 500 kısılık...bu fıyatlara foto cekımınden tutunda gelın bası araba susleme hersey dahıl..aklınızda bulunsun ınt falan bı bakmanızı tavsıye ederım..:21:
çiğdemmmcim canım seni burda gördüğüme çok sevindim...:16:
ben gold dan ümidimi kesince grand salona bakıyordum, tlfla görüştüm fln 700kişilikmiş, tarihine göre 4000 ila 7000 arası değişio dedi, bizim istediğimiz tarihe 4000 dedi. Çok güzel orası ama bi akrabamızdan yıldırımı duydum, sitesine baktım, orayı da beğendim, tek içime sinmeyen ortadaki kolonlar:26: çok rahatsız edici boyutta mı kolonlar? görüşü çok engelliyor mu? bir de alt salonu tuttuk demişsin, alt salon yakut mu oluyor yoksa zümrüt salon mu canım? Belki orayı da tutabilirim nişan için:44:

cnm konak 18 i hiiiç bilmiorm..
biz 5 eylül için cha chayı tuttuk :) dha önce cha cha da bi organizasyona katılan varsa fikirlerini bekliyorum :))
cha cha'da arkadaşımın kardeşi evlendi, genel olarak memnunlar ama topuklu ayakkabılarla zeminde yürürken çok zorlandıklarını söylediler sadece, bir de yazın sivrisinek çok oluyormuş , dereden dolayı... başka bi şikayetleri olmamış canım.

konak18 ile ben görüşmüştüm canlı müzik yok dj var..o yüzden beğenmedim..
bende yıldırım düğün salonunu tuttum..hürriyette ve içi acaip güzel..
tatlım keşke yıldırımı tutsaydınız harika içi..bende endişeliydim beni zorla götürdüler..ben hep altınceylan da kınamı istiyordum içeri bi girdim off burası ne kadar güzelmiş,kesin benim kınam burda olmalı dedim..
yıldırımı kaça tuttunuz canım? bir de bu fiyatın içinde neler var? golddaki gibi kuaför fln var mı yani? gold olmayınca grand ve yıldırım arasında kaldım:26:

ben yıldırımın yakut salonunu tuttum canım 17 aralık ıcın 2000 tl anlastık.kolonlar bana cok rahatsız edıcı gelmedı.sonuc ıtıbarıyle kolonsuz buyuk salonlardada zaten arka maslar pek bısı gormuyor.ama sen kolonlardan rahatsız olursan ust salonunu tut onda hıc kolon yok alt katla arası 500 tl fark edıyo. bu fıyatlar ıcınde de olanları lıste seklınde yazıyorum tatlım...

kısıye ozel servıs pasta ve kuru pasta
gelin başı
araba susleme
sınırsız kamera cekımı
30*40 fotograf
duvar saatı ıcınde resmınız olan
20 adet 13*18 fotograf
lazer gosterısı
sıs gosterısı
confetti-kar show
slayt gosterısı
internet yayını
özel güvenlık
otopark
50*60 giriş fotografı
volkan mesale gosterısı
ındırımlı davetıye secenegı
çiftlere suprız armagan

bıze verdıklerı lısteyı tamamen yazdım tatlım belkı ısıne yarar

ben yıldırımın yakut salonunu tuttum canım 17 aralık ıcın 2000 tl anlastık.kolonlar bana cok rahatsız edıcı gelmedı.sonuc ıtıbarıyle kolonsuz buyuk salonlardada zaten arka maslar pek bısı gormuyor.ama sen kolonlardan rahatsız olursan ust salonunu tut onda hıc kolon yok alt katla arası 500 tl fark edıyo. bu fıyatlar ıcınde de olanları lıste seklınde yazıyorum tatlım...

kısıye ozel servıs pasta ve kuru pasta
gelin başı
araba susleme
sınırsız kamera cekımı
30*40 fotograf
duvar saatı ıcınde resmınız olan
20 adet 13*18 fotograf
lazer gosterısı
sıs gosterısı
confetti-kar show
slayt gosterısı
internet yayını
özel güvenlık
otopark
50*60 giriş fotografı
volkan mesale gosterısı
ındırımlı davetıye secenegı
çiftlere suprız armagan

bıze verdıklerı lısteyı tamamen yazdım tatlım belkı ısıne yarar
yaramazmı canım yaa, çok sağol...
benim eniştemin tanıdığıymış sahibi, kasım ayı için 2.500tl dedi, size iyi demiş walla. Ama hangi salon için dediğini bilmiyorum, belki senin dediğin üst kattaki için demiştir.
Belki bugün gidip göreceğim canım yaa, akşam iş çıkışı açık olursa gitmeyi düşünüyorum, yardımın için çok sağol:34::34:

yaramazmı canım yaa, çok sağol...
benim eniştemin tanıdığıymış sahibi, kasım ayı için 2.500tl dedi, size iyi demiş walla. Ama hangi salon için dediğini bilmiyorum, belki senin dediğin üst kattaki için demiştir.
Belki bugün gidip göreceğim canım yaa, akşam iş çıkışı açık olursa gitmeyi düşünüyorum, yardımın için çok sağol:34::34:

ben yıllar once oraya bı dugune gıtmıstım ve o gun demıstım kı nısanımı yada dugnumu burda yapıcam ve nıtekımde nısanım orda olucak :D begenıcegınden adım kadar emınım tatlım.

ben yıllar once oraya bı dugune gıtmıstım ve o gun demıstım kı nısanımı yada dugnumu burda yapıcam ve nıtekımde nısanım orda olucak :D begenıcegınden adım kadar emınım tatlım.
ayy ne güzel hayalin gerçek olmuş, benim de aynı şekilde gold vardı hayalimde hep... ama kısmet değilmiş. Şimdi grand salon ve yıldırım arasında kaldım, gidip görüp konuşup karar vereceğim, tabi tarihler de önemli... inşallahhh goldda hayal ettiğimden daha da güzel olur nişanım..
Düğün ne zaman kısmetse canım?

ayy ne güzel hayalin gerçek olmuş, benim de aynı şekilde gold vardı hayalimde hep... ama kısmet değilmiş. Şimdi grand salon ve yıldırım arasında kaldım, gidip görüp konuşup karar vereceğim, tabi tarihler de önemli... inşallahhh goldda hayal ettiğimden daha da güzel olur nişanım..
Düğün ne zaman kısmetse canım?

benım dugun allah kısmet ederse 8 temmuz 2012.buarada ben grand salonda da dugune gıttım fıyatta ve kısı sayısında sorun yok dıyosan yıldırımı dusun derım ısrarla :)))

benım dugun allah kısmet ederse 8 temmuz 2012.buarada ben grand salonda da dugune gıttım fıyatta ve kısı sayısında sorun yok dıyosan yıldırımı dusun derım ısrarla :)))
grand salonu beğenmedin mi canım? yıldırım daha mı güzel granddan? grand salon 4bin, yıldırım 2bin, yani yıldırım daha güzelse benim de işime gelir walla:1:

grand salonu beğenmedin mi canım? yıldırım daha mı güzel granddan? grand salon 4bin, yıldırım 2bin, yani yıldırım daha güzelse benim de işime gelir walla:1:

bence yıldırım daha ıyı canım aralarında kısı farkı var yanlız bırısı 500 kısılık bırısı 700.. eger 500 kısı yeter dıyosan grand a gıdıp gorusmene bıle gerek yok dırekt yıldırımı tut. hem daha güsel hemde daha uygun fıyat

bence yıldırım daha ıyı canım aralarında kısı farkı var yanlız bırısı 500 kısılık bırısı 700.. eger 500 kısı yeter dıyosan grand a gıdıp gorusmene bıle gerek yok dırekt yıldırımı tut. hem daha güsel hemde daha uygun fıyat
bence 500 yeter ama tabi yine de bilemiyorum kaç kişi gelir, büyükler daha iyi bilir... ben şimdi sadece işin görsel kısmındayım.. sen de görsel açıdan yıldırımı tercih ediosun.. bugün gidip göreceğim iş çıkışı, heyecan bastı wallahi:1:

Dün yıldırım düğün sarayına gittim gördüm, zümrüt salonu beğendim. Ama aklımda hala grand da, orayada gideceğim, ona göre karar vereceğim kızlar:44:

Back