bursada düğün mekanı 2011

cancan85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
1.221
1.762
133
39
İstanbul
arkadaşlar bursada evlenmiş ya da bu yaz evlenicek bütün herkesi buraya bekliyorum

düğününüzü nerde yaptınız, kaça mal oldu?
bizlere neler tavsiye edersiniz?

Şimdiden teşekkürler

ilk cevabı da ben vereyim :)

ben en çok cha cha, nazende, heybeli, çalışkan, gold bunları duyuyorum ..

buralarda düğün yapan var mı? nasıldı memnun kaldınız mı? kaça mal oldu?

kızlar ben geçtiğimiz eylül ipek düğün ve balo salonunda yaptım düğünümü. ilgiden ve salondan çok çok memnun kaldım. salonun tek eksisi şehrin doğusunda yer alması fiyatı yapılan hizmete göre gayet uygun. salon sahipleride aynı şeyi söylüyor eğer salonumuz şehrin batısında olsaydı asla bu fiyattan vermezdik diyorlar. bakıp bilgi sahibi olmanızı isterim kesinlikle tansiye ederim

öncelikle verdiğin fikir için çook saol :)

haklısın şehrin doğusu ile batısı arasında fiyatlar çook değişio.. ama ne yazık ki biz de batıdayız ve de gelicek misafirlerimizin çoğu da batıda.. o nedenle o taraflara bakmak durumunda kalıyorum :/

bizimde öyleydi ama elicek olan nerde olursa olsun geliyor herkesin arabası var zaten artık..... gözüme takıldı fikir vereyim dedim

tekrar teşekkr ederm.. başka fikirlerin olursa yazarsan sevinirim..

buarada mutluluklaar :)

tekrar teşekkr ederm.. başka fikirlerin olursa yazarsan sevinirim..

buarada mutluluklaar :)

rica ederim golduda tavsiye ederim oda sayılı salonlar arasında artık fiyat olarak biraz uçuk yeğenimin sünnetini orda yapmıştık güzel telaşlar bunlar tadını çıkarın kızlar

canım goldu sordum.. güsel bi düğün paketleri var gelin arabasından gelin başına fotosuna kadar herşey dahil 5500 tl dediler.. ama ne bileyim tam emin olamıyorum.. daha önce orda evlenen birileri olsa tanıdığım keşke

artık salonların hepsinde bunlar fiyata dahil cnm kapalı bi mekanada 5500 çok bence salon olarak iyi ama memnun kalırsın. ama biz kamera çekiminde falan sorun yaşadık sıkıştrılmış modda çekim yapılmış bazı yerlerini kestiler düzeltmek için kasete artı para istediler bu fiyatın üzerine bi dolu ekstra çıkartıyorlar daha

yaa öyle mi? baak işte bunnarı öğrendiğim iyi oluyor.. buarada goldun da terası varmış kapalı salon diil de terasını düşünmüştm orası için fiyat almıştm.. ama dediin gbi soradan başka ekstralar çıakrtıosalar olmazzz

kızlar bende nişan için yıldırım düğün sarayını tuttum orasının dekorasyonu cok hosuma gıdıyor. mekan olarakta ulasımı kolay...bu yaz ıcın dusunen varsa ıkı salonu var fıyatlar 3.5 ve 4 bın lıra salonlar 500 kısılık...bu fıyatlara foto cekımınden tutunda gelın bası araba susleme hersey dahıl..aklınızda bulunsun ınt falan bı bakmanızı tavsıye ederım..

cnm öncelikle hayırlı olsun :) yıldırımı ben de bi araştıraım madem :)
çook teşekkürler

cnm öncelikle hayırlı olsun :) yıldırımı ben de bi araştıraım madem :)
çook teşekkürler

tatlım bakarken aklında bulunsun bı yıldırım dugun salonu var bıdeyıldırım dugun sarayı benım dedıgım sarayı olan yer olarakta mudanya yolunun ordakı koftecı yusufun tam arkasında :)

cnm yıldırım düğün sarayına baktım dediğin gibi gerçekten de içi çook güsel döşenmiş.. ama ben açık hava biryerler istediğim için bana pek cazip gelmedi..

cnm yıldırım düğün sarayına baktım dediğin gibi gerçekten de içi çook güsel döşenmiş.. ama ben açık hava biryerler istediğim için bana pek cazip gelmedi..

Anladım tatlım... belkı okuyan baska arkadaslarımız faydalanır :) ayrıca sana bısı danısmak ıstıyorum bende düğün için açık mekan ıstıyorum fakat sözlum bıraz ınce detaylıdır ve dıyorkı yagmur yagarsa nasıl olacak..hıc bı yerlerle gorustun mu bununla ılgılı onlemlerı oluyomu acaba :18:

tabi tabi yağmur durumuna karşı aldıkları önlemler var.. ztn krı düğünlerinin çoğu kapalı salon garantili oluyor.. benim görüştüğüm yerlerin hepsi cha cha gold teras nazende garden kapalı salon garantisi veriyorlar.. sürpriz bir yağmur durumunda kapalı salona kaydırılıyor düğün

saol canım ama bı tanıdıgın dugunu nazende de olmustu kapalı kısmı sadece 300 kısılık dıye duydum ben...ama neyse zamanı gelınce gezıp arastırıp gorucez...

merhaba
benimde geçen yıl temmuzda goldda düğünün oldu.Bence salon olarak çok güzel detaylı düşününen bi kadrosu var kapıdan içeri girdiğiniz andan itibaren herşeyi onlar düşünüyo..Biz hiç sorun yaşamadık ve anlaştığımız salon ücreti dışında hiç para ödemedik.Ever çekimlerde bizdede kesilen bikaç yer olmuştu izleyince canım sıkıldı ama genelinde bizde ailelerimizde düğünden çok memnun ayrıldık..Bilgi isteyen arkadaşlara yardımcı olur umarım..

cnm mesajın için çook saol.. ben gold terası çok düşünmüştm amaa dha önce orda düğün yapan tanıdığım olmadığından emin olamıordm.. senin mesajın çok ii geldi.. bakalım bu haftasonu artık yer ve tarih seçicez.. 2 3 yer arasında kaldım.. gold teras nazende ve cha cha.. artık en çok hangisi içime sinerse orayı tutucaz :)) haberdar ederim sizleri

canım kır dugunu ıstıyorsan sana bı kac yer tavsıye edıcem.fıyatları konusunda bı fıkrım yok ama konak 18 e bak derım 1000 kısılık kapasıtesı var ayrıca şeke kır bahcesı var orasıda 1000 kısılık ben bu ıkısının ınt sıtesınden baktım resımlere cok begendım. bıde bırısınden sukayparktakı dugunlerın cok guseloldugunu duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…