Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle verdiğin fikir için çook saol :)
haklısın şehrin doğusu ile batısı arasında fiyatlar çook değişio.. ama ne yazık ki biz de batıdayız ve de gelicek misafirlerimizin çoğu da batıda.. o nedenle o taraflara bakmak durumunda kalıyorum :/
tekrar teşekkr ederm.. başka fikirlerin olursa yazarsan sevinirim..
buarada mutluluklaar :)
canım goldu sordum.. güsel bi düğün paketleri var gelin arabasından gelin başına fotosuna kadar herşey dahil 5500 tl dediler.. ama ne bileyim tam emin olamıyorum.. daha önce orda evlenen birileri olsa tanıdığım keşke
artık salonların hepsinde bunlar fiyata dahil cnm kapalı bi mekanada 5500 çok bence salon olarak iyi ama memnun kalırsın. ama biz kamera çekiminde falan sorun yaşadık sıkıştrılmış modda çekim yapılmış bazı yerlerini kestiler düzeltmek için kasete artı para istediler bu fiyatın üzerine bi dolu ekstra çıkartıyorlar daha
cnm öncelikle hayırlı olsun :) yıldırımı ben de bi araştıraım madem :)
çook teşekkürler
cnm yıldırım düğün sarayına baktım dediğin gibi gerçekten de içi çook güsel döşenmiş.. ama ben açık hava biryerler istediğim için bana pek cazip gelmedi..
tabi tabi yağmur durumuna karşı aldıkları önlemler var.. ztn krı düğünlerinin çoğu kapalı salon garantili oluyor.. benim görüştüğüm yerlerin hepsi cha cha gold teras nazende garden kapalı salon garantisi veriyorlar.. sürpriz bir yağmur durumunda kapalı salona kaydırılıyor düğün