Merhaba,
Bursada doğal doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Deniz Güleryüz Çakmak diye bi doktor varmış onu düşünüyorum. Ama eşim, kendi muayenehanesi olduğu için avantajlı olmaz diyor. Hastaneler ona ekipman sağlamaz diyor.
İlk hamileliğim ve 3 aylık gebeyim. Hamilelik benim için büyük sürpriz oldu, beklemiyordum ve hazır da değildim. O yüzden çok korkuyorum.
İlk önce Hayat hastanesinde Dr. Hilal Cankılıç randevuya gittim. Ama o kadar soğuktu ki, doğru düzgün bilgi vermedi. Ben de zaten ne soracağımı bilemedim. Telefon numarasını vermişti, whatsapptan sorarsın diye. Whatsapptan yazdıklarıma da cevap vermedi. Sonra aradım, asiatanı cevap verdi. Doktora ulaşamadım bile... Asistanından dümdüz cevaplar aldım. O yüzden ona bir daha gitmek istemiyorum. Çok dengesiz ve sinirli bi süreç geçiriyorum. Psikolojik olarak hazır olmamam ve korkularım da etkili muhtemelen. Ne yapıcağımı falan hiç bilmiyorum, annem de sizlere ömür. Etrafa da öyle haberi yaymak istemiyorum daha gebeliğin başından. O yüzden ne yazarsanız çok değerli benim için.