- Konu Sahibi Ebrusezerr
-
Merhaba arkadaslar. Bursa inegolde dugunum olucak 9 augustosta insallah ve bu ozel gunumu olumsuzlestirmek istiyorum dis cekim istiyorum album olarak. Foto studiolari gidip arastirdim fakat bana biraz tuzlu geldi verdikleri fiyatlar. 2500tl diyorlar fakat bu cok fazla. Yardimci olurmusunuz uygun ve guzel bi album olmasini istiyorum. Simdiden yardimlariniz icin tsskr ederim..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nisan da benimde dugunum oldu bursada bizde dis cekim yaptik cokta hos oldu size cok fazla fiat vermisler
Aynen oyle bende anlamis degilim cok fazla yani bi dis cekim icin gercekten bi fiyat fazlapek tanidigimda yok ki anlamamde pek neyse hayirlisi olsun olursa olur olmazsada olmaz :) mutlulugumdan onemli dgl kendimi zora sokamam okadar para verip
Bursada neredesiniz biz merkezdeyiz yakinsaniz bizim
Fotocuyu önerebilirim
:) yildirim , telefrik. Dugun inegolde olucak fakat dis cekim merkezde olur :)
Ben yurtdisinda yasiyorum esim bursali ona sorayim biz kaca cektirdik ve fotografcinin adresi telini size yazarim fotografci esimin tanidigiydi yarin yazarim size
:) yildirim , telefrik. Dugun inegolde olucak fakat dis cekim merkezde olur :)
Ay cok tsskr ederim allah razi olsun :) ilgilendiiginiz icin siz yurt disindan turkiyeyemi gelin gittiniz .? :) yurt disinin neresinden
Merhaba arkadaslar. Bursa inegolde dugunum olucak 9 augustosta insallah ve bu ozel gunumu olumsuzlestirmek istiyorum dis cekim istiyorum album olarak. Foto studiolari gidip arastirdim fakat bana biraz tuzlu geldi verdikleri fiyatlar. 2500tl diyorlar fakat bu cok fazla. Yardimci olurmusunuz uygun ve guzel bi album olmasini istiyorum. Simdiden yardimlariniz icin tsskr ederim..
nasıl iletişim kurabiliriz acaba?Merhaba,biz Bursa'da dış mekan fotoğrafçılığı yapıyoruz.Sizinle birlikte belirlediğimiz mekanlarda karşılıklı tatmin olana kadar 3 kişi çekim yapıyor ve En Güzel Anınız ı ölümsüzleştiriyoruz.Çekim sonrası bir büyük 2 küçük albüm hazırlıyoruz ve albüm dışında kalan fotoğraflardan seçtiklerimizi düzenleyip size cd ile teslim ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?