How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bursada dis cekim icin dugun fotografi

Ebrusezerr

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
37
1
6
Belçika
Merhaba arkadaslar. Bursa inegolde dugunum olucak 9 augustosta insallah ve bu ozel gunumu olumsuzlestirmek istiyorum dis cekim istiyorum album olarak. Foto studiolari gidip arastirdim fakat bana biraz tuzlu geldi verdikleri fiyatlar. 2500tl diyorlar fakat bu cok fazla. Yardimci olurmusunuz uygun ve guzel bi album olmasini istiyorum. Simdiden yardimlariniz icin tsskr ederim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaslar. Bursa inegolde dugunum olucak 9 augustosta insallah ve bu ozel gunumu olumsuzlestirmek istiyorum dis cekim istiyorum album olarak. Foto studiolari gidip arastirdim fakat bana biraz tuzlu geldi verdikleri fiyatlar. 2500tl diyorlar fakat bu cok fazla. Yardimci olurmusunuz uygun ve guzel bi album olmasini istiyorum. Simdiden yardimlariniz icin tsskr ederim..

Nisan da benimde dugunum oldu bursada bizde dis cekim yaptik cokta hos oldu size cok fazla fiat vermisler

Nisan da benimde dugunum oldu bursada bizde dis cekim yaptik cokta hos oldu size cok fazla fiat vermisler

Aynen oyle bende anlamis degilim cok fazla yani bi dis cekim icin gercekten bi fiyat fazla :( pek tanidigimda yok ki anlamamde pek neyse hayirlisi olsun olursa olur olmazsada olmaz :) mutlulugumdan onemli dgl kendimi zora sokamam okadar para verip

Neredesiniz
Bursada biz merkezdeyiz yakinsaniz bizim fotocu yu önerebilirim

Aynen oyle bende anlamis degilim cok fazla yani bi dis cekim icin gercekten bi fiyat fazla :( pek tanidigimda yok ki anlamamde pek neyse hayirlisi olsun olursa olur olmazsada olmaz :) mutlulugumdan onemli dgl kendimi zora sokamam okadar para verip

Bursada neredesiniz biz merkezdeyiz yakinsaniz bizim
Fotocuyu önerebilirim

:) yildirim , telefrik. Dugun inegolde olucak fakat dis cekim merkezde olur :)

Ben yurtdisinda yasiyorum esim bursali ona sorayim biz kaca cektirdik ve fotografcinin adresi telini size yazarim fotografci esimin tanidigiydi yarin yazarim size

Ben yurtdisinda yasiyorum esim bursali ona sorayim biz kaca cektirdik ve fotografcinin adresi telini size yazarim fotografci esimin tanidigiydi yarin yazarim size

Ay cok tsskr ederim allah razi olsun :) ilgilendiiginiz icin siz yurt disindan turkiyeyemi gelin gittiniz .? :) yurt disinin neresinden

:) yildirim , telefrik. Dugun inegolde olucak fakat dis cekim merkezde olur :)

Ben yurtdisinda yasiyorum esim bursali zaten resimcide tanidigiydi ben bir sorayim esime biz kaca cektirdik ve fotografcinin telini alip beririm size bir görusursunuz

Ay cok tsskr ederim allah razi olsun :) ilgilendiiginiz icin siz yurt disindan turkiyeyemi gelin gittiniz .? :) yurt disinin neresinden

Isvecteyim esim buraya gelecek :)

öncelikle tebrik ederim canım ... sen de benim gibi Bursa ya gelin oluyorsun desene :34::34::34: ben kendim için çok araştırdım düğün fotoğrafçısı ve en sonunda bence en iyisini buldum hem fiyatı da 1000 TL nin altında. benim düğün tarihmde kendisi maalesef dolu olduğunda biz çekim yapamicaz ama ben bir fırsatını bulup bir ara onunla çekim yapıcam :32::32::32: www.taradiseweddings.com internet sitesinden girip çalışmalarına bak iletişime geç umarım anlaşırsınız :34:

:16: Merhaba,biz Bursa'da dış mekan fotoğrafçılığı yapıyoruz.Sizinle birlikte belirlediğimiz mekanlarda karşılıklı tatmin olana kadar 3 kişi çekim yapıyor ve En Güzel Anınız ı ölümsüzleştiriyoruz.Çekim sonrası bir büyük 2 küçük albüm hazırlıyoruz ve albüm dışında kalan fotoğraflardan seçtiklerimizi düzenleyip size cd ile teslim ediyoruz.

Eklentiler

• $PicsArt_1400515153668.jpg
    $PicsArt_1400515153668.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleyen: Moderatör:
:KK16: Merhaba,biz Bursa'da dış mekan fotoğrafçılığı yapıyoruz.Sizinle birlikte belirlediğimiz mekanlarda karşılıklı tatmin olana kadar 3 kişi çekim yapıyor ve En Güzel Anınız ı ölümsüzleştiriyoruz.Çekim sonrası bir büyük 2 küçük albüm hazırlıyoruz ve albüm dışında kalan fotoğraflardan seçtiklerimizi düzenleyip size cd ile teslim ediyoruz.
nasıl iletişim kurabiliriz acaba?

Back