Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları bursada dini eğitim veren kreşşşş. bilen...

Evrasu hanım genelleme yapmak hoş bir şey değil tabiki..Bende o yüzden size uyarıda bulunmak istedim..Kimse çocuğuna dini eğitim vermek istiyor diye yobaz olamaz..Dindar olmak ayrı,yobaz olmak ayrıdır..Ayrıca dini eğitim almayanlarda edepsiz ve saygısız olamaz..Çok hassas bir konu olduğu için yanlış anlaşılmalar oluyor..O yüzden söylediklerimize dikkat etmek lazım..Her neyse çocuk sizin çocuğunuz tabiki dini eğitim vermek isteyebilirsiniz..Buna kimse karışamaz.. Saygılar..

tebrik ederim doğrusu çok zekiymişsiniz buraya açtığım konuyla nasıl anladınız çocuk psikolojisinden anlamadığımı bravo yani ya :roflol::1no2:a.s çocuğumun psikolojisinden oldukça iyi anlıyorum hanımefendi çünkü ben bir anneyim hakaret etmeden doğru düzgün yazarsanız sevinirim sende azcık insan psikolojisinden anlasan iyi olacak karşında çocuk yok çünkü....

Merhaba,

Topik dini eğitim veren kreş olarak açılmış ama ucu hıristiyanlara,yahudilere,tarikatlara hatta okullarımızdaki öğretmenlerimize dil uzatmalara kadar gitmiş.
Malesef konu din olunca topikler her zaman amacının dışına çıktığı için dini konuların her ne sebeple olursa olsun konuşulması,dini konular açılması yasaklanmıştır.

Bu sebeplede topik kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…