• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları bursada dini eğitim veren kreşşşş. bilen...

ben bu cvp o bayanın komşusunu örnek vererek tüm dindarları kapsayan bir konuşma yapmış olmasından dolayı yazdım her neyse ya konu nerelere geldi bende çopk dindar değilim ama en azından kuranı öğrenmiş olmayı çok isterdim ve oğlumunda okula başlamadan öğrenmesini istedim ama bunu her şeyi öğreten bir kreşte öğrenmesini istedim ben ağzımdan çıkanlara dikkat etmeye çalışıyorum fakat dediğim gibi o arkadaşın öle bir örnekleme yapması sinirimi bozdu dindar diye saygısız olmuş yobaz olmuş olabilir ama genelleme yapmaması gerekir....dindarların saygısız ve yobaz görenlerde farklı bir kesim buda ayrı konu tabiiii

Evrasu hanım genelleme yapmak hoş bir şey değil tabiki..Bende o yüzden size uyarıda bulunmak istedim..Kimse çocuğuna dini eğitim vermek istiyor diye yobaz olamaz..Dindar olmak ayrı,yobaz olmak ayrıdır..Ayrıca dini eğitim almayanlarda edepsiz ve saygısız olamaz..Çok hassas bir konu olduğu için yanlış anlaşılmalar oluyor..O yüzden söylediklerimize dikkat etmek lazım..Her neyse çocuk sizin çocuğunuz tabiki dini eğitim vermek isteyebilirsiniz..Buna kimse karışamaz.. Saygılar..

milli eğitime bağlı böyle bi kreş bulmazsın, olsa olsa gizli saklı merdiven altı, kapı arkası yasadışı yerler olabilir
oralarda da çocuk gelişimi ve psikolojisinden anlayacaklarını hiiiiiiç sanmıyorum, balımnura katılıyorum
çocuğunu nasıl yetiştirdiğin tabii ki beni ilgilendirmez, kararında değişmez ama sosyal anlamda bi sorumluluk hissettiğim için yazdım yine de
eve gelecek bi hoca tutmanı önereceğim, en azından gözünün önünde olur çocuk
gerçi bu yaşta bi çocuk allah gibi soyut kavramlardan anlamaz, anlar gibi görünür sadece, gerçi zaten çocuk psikoloji bilsen böyle bi işe kalkışmazdım orasıda ayrı konu

tebrik ederim doğrusu çok zekiymişsiniz buraya açtığım konuyla nasıl anladınız çocuk psikolojisinden anlamadığımı bravo yani ya :roflol::1no2:a.s çocuğumun psikolojisinden oldukça iyi anlıyorum hanımefendi çünkü ben bir anneyim hakaret etmeden doğru düzgün yazarsanız sevinirim sende azcık insan psikolojisinden anlasan iyi olacak karşında çocuk yok çünkü....

Merhaba,

Topik dini eğitim veren kreş olarak açılmış ama ucu hıristiyanlara,yahudilere,tarikatlara hatta okullarımızdaki öğretmenlerimize dil uzatmalara kadar gitmiş.
Malesef konu din olunca topikler her zaman amacının dışına çıktığı için dini konuların her ne sebeple olursa olsun konuşulması,dini konular açılması yasaklanmıştır.

Bu sebeplede topik kapatılmıştır.

Back