- 23 Haziran 2022
- 7
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi terelelliaylin
bence bütçeyi bir 15 bine çekin . kredi borç vs bir şekilde. devlet doktorları malesef pek ehil değil. bende sizin gibi 6 binlik bütçe ile 3 sene önce oldum burun ucundan hiç ama hiç memnun değilim devlet doktoruydu şimdi en az 4 katı para ödeyeceğim çünkü revizyon yani ikinci ameliyatım olacak.5-6 bin lira bütçem var.
Ben bursada özel muayenesi olan doktora oldum hastane dahil 20bin tuttu. Gerçekten imkan zorluyor. Üniversite hastanesine bir bakın isterseniz.arkadaşlar merhaba. ben Bursa'da yaşıyorum burun estetiği olmak istiyorum ama bütçem çok sınırlı. ameliyatımı devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum bu yüzden. ama devlet hastanesinde hangi doktorlar ameliyat yapıyor hiç bilgim yok. önceki konularda araştırdığım doktorlar hep özel muayenehane açmışlar ve bunları karşılayamam maalesef. bilgisi ve tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum teşekkürler şimdiden
merhaba ne kadara oldunuz acabaUludag üni.de oldum ben prof dr hakan coşkun ve cok memnun kaldimm hic bir aksilik yasamadim özel olmamasina ragmen. Cok ilgiliydi doktorum sonraki kontrol sureclerimde de bu ilgi devam etti sorularima hep guzelce cevap verdi ozel yada devlet degil onemli olan isinin uzmani bir hekim bulmak
6sene oldu ben ücret ödemeden oldummerhaba ne kadara oldunuz acaba
doktorun ismini söyleyebilir misiniz eğer hatırlıyorsanız6sene oldu ben ücret ödemeden oldum
Hakan Coşkundoktorun ismini söyleyebilir misiniz eğer hatırlıyorsanız
teşekkür ederimmHakan Coşkun