• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursada çocuk doktoru tavsiyelerinize ihtiyacım var

Melekrabia58

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
27
0
286
Bursa
Bebeğim daha 2 aylık. Rentıpta doğum yaptım diye bugüne kadar oraya gittim ama açıkçası pek memnun değilim. örneğin bugün 3 kere mesai saatlerinde aramama rağmen doktorumuz bana geri dönmedi. neyse bir de hastahanede çocuk cerrahisi yok sadece basit şikayetlerde ilgilenebiliyorlar. mesela bizden eko çekilmesi istendi ama başka yere yönlendirdiler. böyle her seferinde başka yere gitmek de istemiyorum. lütfen bana yardımcı olun. kuzumun bugün aşıdan sonra ateşi çıktı ama soru soracak insan bulamadım. çok panik oldum. tavsiyelerinizi bekliyorum

merhaba,

oğlum şu an 4,5 yaşında, ilk ayından itibaren Dr. Zafer ÇApar a götürüyoruz , o kadar memnunuz ki, istediğiniz her zaman arayıp yardım alabilirsiniz , hatta bazen gelmenize gerek yok deyip ne kullanmanız gerektiğini söylüyor , bir ağız içi yara problemi yaşamıştık o zaman şu ilaçla şunu karıştır ağzına sür demişti, cidden de iyi gelmişti.

şu an PEDMER Çocuk Sağlığı Dal Merkezinde diye biliyorum , çok güleryüzlü ve ilgili bir doktor kesinlikle tavsiye ederim.

PEDMER Çocuk Sağlığı Dal Merkezi
Adres: Ataevler Mah. Ali Rıza Bey Cad. No:31 (Pazar yeri karşısı) Nilüfer/Bursa
Tel: 0224 441 17 17
PEDMER | Çocuk Sağlığı Merkezi

merhaba,

oğlum şu an 4,5 yaşında, ilk ayından itibaren Dr. Zafer ÇApar a götürüyoruz , o kadar memnunuz ki, istediğiniz her zaman arayıp yardım alabilirsiniz , hatta bazen gelmenize gerek yok deyip ne kullanmanız gerektiğini söylüyor , bir ağız içi yara problemi yaşamıştık o zaman şu ilaçla şunu karıştır ağzına sür demişti, cidden de iyi gelmişti.

şu an PEDMER Çocuk Sağlığı Dal Merkezinde diye biliyorum , çok güleryüzlü ve ilgili bir doktor kesinlikle tavsiye ederim.

PEDMER Çocuk Sağlığı Dal Merkezi
Adres: Ataevler Mah. Ali Rıza Bey Cad. No:31 (Pazar yeri karşısı) Nilüfer/Bursa
Tel: 0224 441 17 17
PEDMER | Çocuk Sağlığı Merkezi

çok teşekkür ederim cevap için. pedmer aklımdaydı zaten evime de yakın ama hangi doktor olabileceğini düşünüyordum. tekrar teşekkürler

Back