Bursa'da çocuk doktoru önerisi

Sade frappe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
4.644
6.768
158
Herkese merhaba, konu başlığında da belirttiğim gibi Bursa'da çocuk doktoru arayışındayım. Başta Pembemavi, acıbadem ve medicana olmak üzere tüm önerilere açığım.

Merhaba, eger nasip olursa 2 aya bu bilgi bana da lazim olacagi icin burada bekleyeyim bende
Acibadem hastanesi mehmet soner sarmasik goturen arkadasim cok memnun ve kuzenimde pedmerdeki cocuk doktorlarinin ikisini de denedi o da ikisinden de memnun kaldi

Çok da yazacaklar gibi durmuyor ama bekleyelim bakalım sağlıcakla kucağınıza alın insallah.

Ben de bu c.tesi veya pazar eğer başka bir onerisi çıkmazsa dediğiniz doktora bir gidicem bakalım. Görüşlerimi yazarım size de

Hayat hastanesi meltem hocaya gidiyorum memnunum, orda başka iyi doktorlar da var bi bakın isterseniz yorumlara

Merhaba
Mehmet Soner Bey’e gidip yorum yazabilecek var mı?
Merhaba ben o hastanede demet hanıma gidiyorum. Başı çok yoğun gidince beklemek durumunda kaliyorsun ama ilgili, saygılı, sevecen ve sıcakkanli bir doktor. Ben memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…