Bursada burun estetigi olan var mi lutfen yardim

5816ayla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
106
10
34
Kızlar merhaba lütfen yardımcı olur musunuz acil bursada burun estetiği yaptıran var mı ben çok takıntılıyım 3 doktorla görüştüm kafam çok karışık hâlâ da araştırıyorum gorustuklerim alper bayraktar vedat menderes ve kbb ali değirmenci ali değirmenciyle görüşmem 10 dakka sürdü pek bisey demedi ama nefes sorunum da varms blmiyodum ben estetik amaçlı gitmiştim tamamen vedat bey de et olduğunu kırık olduğunu vs söyledi ama şekli çok önemli alper bey çok fiyat verdi kafam çok karışık lütfen fikir verir msiiniz

alper bey solediklerin arasinda en iyisi vedat bey cok sallapati yaptiranlari gordum cok fena burunlari.

Ben 10 Haziran 2021 vedat hoca’ya burun estetiği oldum hiç söylediğiniz gibi bir doktor değil. Gayet iyi ilgili güleryüzle ve hastaları ile iletişimi mükemmel bi doktor.. yanı sıra öncelikle muayne esnasında sizi iyice dinliyor ne istediğinizi soruyor kendi fikrini en son tahlil için gittiğinizde tekrar tekrar konuşuyor en azından ben öyle yaşadım.. Ve o kadar güvendim ki kendimi vedat hocama ameliyat olduğum için çok şanslı hissediyorum.. ameliyattan çıktıktan 4 saat sonra taburcu oldum süreç çok kolay geçti herhangi bi agrı sızı yaşamadım, amelıyattan 6 gün sonra tamponlarım çıktı ve ilk burnumu o gün gördüm tabi çok kısa bi zaman dilimi sonra yine bantlar bi hafta sonra tekrar gittiğimde bantlar çıktığında ise kendimi aynanın önünden alamadım o kadar değişmişti ki yüzüm bakışım ifadem bambaşka biri gibi ve yüzümde aptal bi gülümseme ve sevinçle söylediğim tek şey hocam ben devamlı böyle gülücekmiyim... okadar mutlu ve iyi hissederek sarıldım hocama o gün söylediğim gibi iyiki vedat hocanın sihirli ellerine emanet etmişim kendimi... işinde gerçekten çok başarılı ve kendisini gerçekten çok seviyorum burdan da tekrar teşekkür ediyorum herşey için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…