Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bursa'da bebeğime bakıcı aramaktayım

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

nazzb

casablanca
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
231
1
118
9 aylık bir oğlum var.Bebeğim için bakıcı aramaktayım.Çocuk sevgisi olan ,dinamik,kültürlü,temiz ve titiz,35-40 yaş arası bakıcı aramaktayım.
İlgilenen kişilerle iletişime geçmek istiyorum.Teşekkürler..

Son düzenleme:
arkadaşlar bakıcı tavsiyeleriniz yokmu?veya bakıcı olup iş arayan yokmu?

Ben Nilüfer Demirci mahallesinde ikamet etmekteyim.Evim site içerisinde kombili.Gün içerisinde çocuğunuzu kamera vasıtasıyla bilgisayardan görme imkanınız var. Sizin içinde uygunsa görüşelim.

merhaba,sanırım kendi evinizde bakmak istiyorsunuz.Fakat bebeğime kendi evimde bakılmasını istiyorum.teşekkürler..

bursanın neresindesiniz inegölde annem benim ve daha önce çocuk baktı bu konuda tecrübli

iyi akşamlar.biz fomarada yani osmangazi merkez ilçedeyiz.

bakıcı arayşınız gecerliyse sizinle görüşmek isterim..

evet, bakıcı arayışım hala geçerlidir.kendinizi biraz tanıtırmısınız.nerelisiniz,kaç yaşındasınız,nerede oturuyorsunuz,daha önce bebek baktınız mı?ve çalışma saatleri yarım gün olacak yani 12-6 arası.cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
ismim sevilay.45 yasındayım nilüfer-besevlerde oturmaktayım.3 çocugum var 26- 22-17 yasında.daha önce çocuk baktım.isterseniz tlf numarasını verebilirim.

ismim sevilay.45 yasındayım nilüfer-besevlerde oturmaktayım.3 çocugum var 26- 22-17 yasında.daha önce çocuk baktım.isterseniz tlf numarasını verebilirim.

merhaba sevilay hanım,bursalımısınız?daha önce kaç yaşındaki çocuklara baktınız?çalışma saatleri size uyar mı?büyük olasılıkla 12-6 saatleri arası ya da 8.30-14.30 saatleri arası çalışılacak.yani yarım gün.

sevilay hanım,yazdıklarınıza cevap yazıyorum fakat sürekli çevrimdışı oluyorsunuz,sizinle düzenli bir iletişim kuramadık.çevrimiçi olduğunuzda cevaplarsanız sevinirim.iyi günler..

12.00 18.00 saatleri uyar bana.mesleginiz nedir.düşündügünüz ücreti ögrenebilirmiyim.

12.00 18.00 saatleri uyar bana.mesleginiz nedir.düşündügünüz ücreti ögrenebilirmiyim.

merhaba sevilay hanım,eğitim alanında çalışmaktayım,siz bursalımısınız ve daha önce kaç yaşındaki çocuklara baktınız?yarım gün ücreti ortalama olarak biliyorsunuzdur.karşılıklı görüşme ile konuşabiliriz.

Son düzenleme:
yarım gün çalışmak benim için uygun..nekadar ücretdüşünüyorsunuzögreneblirmiyim?

bir yasında ve aylık bebek baktım..hiç yarım gün bkamadım o yüzden fiyat konusunda düşüncem yok.karsılıklı görüşebiliriz.aslen malatyalıyım 7 yıldır bursya yerlestik.

bir yasında ve aylık bebek baktım..hiç yarım gün bkamadım o yüzden fiyat konusunda düşüncem yok.karsılıklı görüşebiliriz.aslen malatyalıyım 7 yıldır bursya yerlestik.

mail adresiniz varsa özelden size mail adresimi yazarım,siz de bana mail üzerinden telefon numaranızı verirsiniz,görüşürüz.

Dün size gereken bilgiyi verdim fakat sizden bir cevap alamadım.Bir cevap yazarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…