Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bursa'da Bakıcı Arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

sitingardya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
7
0
36
Bursa
Bursa nilüfer de ataevler semtinde oturuyorum.8 aylık bi oglumuz var ve bi bakıcı arıyorum.ilgilenenlerin sabah saatlerinde ulaşım probleminin olmaması lazım o nedenle bu civarda oturanlar tercihimizdir..

Eğer bebeğiniz için henüz bir bakıcı bulmadıysanız konuyla ilgili görüşmek için size ulaşabileceğim bir telefon numarası verebilir misiniz? Ben Uludağ Üniversitesinde okuyorum, Görükle de annemle beraber kalacağım ve annem için iş arıyoruz. O 45 yaşında , daha önceden tecrübesi var. Referans olarak daha önceki bebeğin ailesi ile konuşabilirsiniz , bebeğinizin sevgiyle yetiştirileceğinden emin olabilirsiniz. Ancak ilanınız da çok az şeyden bahsetmişsiniz , sizin aradığınız kriterler nelerdir? Çalışma saatleri nasıl olacak? Beni bilgilendirirseniz sevinirim , İyi akşamlar

bahsedeyim mrvklv.Çalışma saatleri sabah 7 de evde olcak şekilde oldugu için ataevlerde olması daha iyi olur diye yazmıstım ulaşım acısından.Ama sizin için sorun olmazsa ulaşım olabilir.bebek bakıcıcılıgının yanında günlük ev işlerine yardımcı arıyoruz biz,aksam 5 de çıkış saatimiz.sabırlı titiz,sigara kullanmayan,eğitimede önem veren ,kelimelerini dikkatli seçen kendi evladı gibi görebilcek biriini arıyoruz kısaca.eger şartlar sizin içinde uygunsa iletişime geçeriz.Bende isterim en azından evladını okutmak için yanında kalan bir anne evlat için yapılan fedakarlıkların farkında da olacaktır.İlginize teşekkür ederim.selamlar annenize de

Bize koşullar uygun gibi geldi ama tabiki konuşulması gereken detaylar var, günlük ev işleri derken beklediğiniz şeyler neler? yani annem hijyene önem veren biri , bir süpürge tutmak,toz almak gibi işlerde yardımcı olabilir tabiki gününün çoğu orda geçecek zaten , fakat ütü yapmak cam silmek gibi ağır işleri annem evde de yapmıyor ben yardımcı oluyorum ona.Ücret olarak ne düşünüyorsunuz? Diğer bahsettiğiniz, eğitime diksiyona önem vermek, evladı gibi benimsemek gibi konularda yüzyüze bir görüşme ayarlarsak her iki tarafında birbirini tanıması için, anlaşabileceğini görmesi için daha sağlıklı olur diye düşünüyorum

olur tabii görüşmekte fayda var,günlük ev işleri dediginiz gibi oyle agır işler degil zaten,ataevlere gelmeniz mümkünmü,hatta bugün olursa çok iyi olur,eşim yarın ist.a gidecek onunda görüşmede olmasını isterim.aksama dogru 6-7 gibi olabilir.eger uygun olursanız tel.numaranızı verin ben arıyım sizi sanırım özelden mesaj atma hakkım yok ama yine de deniyim bu arada sizden cevap beklerken

Maalesef biz şuan İzmirdeyiz, ama eşinizinde evde olduğu uygun bir gününüzü söylerseniz annem görüşme için Bursaya gelebilir . Bende numaramızı göndermeye çalışıyorum :)

Özelden bende mesaj gönderemiyorum.xxxx anneme ulaşabileceğiniz telefon numarası

Son düzenleyen: Moderatör:
o zaman şöyle yapalım..ben numarayı aldım ,eşim 1 hafta sonra dönücek inşallah,günü belli oldugunda ben annenizi ararım.görüşmek üzere..selamlar

Biz sizden iş görüşmesi için telefon bekliyoruz , bir kaç görüşme için daha gelecek annem , eğer sizde uygun olduğunuz zamanı söylerseniz geldiğinde sizlede görüşürse bizim için çok iyi olur :)

biraz gec gordum mesajinizi kusura bakmayin bu arada yaptigimiz bakici gorusmelerinden biri olumlu gecti,yani baslama karari aldik,tesekkur ediyorum ilginnize,umarim bi problem olmaz fakat olursa ben yine size ulasirim,umarim anneniz icinde en hayirlisi olur,kendinize iyi bakin iyi gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…