Merhaba kızlar uzun süredir forumu takip ediyorum ama yeni bir üyeyim.. ![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Bursa'da yaşıyorum, 50-60 kişilik ufak aile arasında bir nişan istiyorum.
2012 nisan da İnşallah nişanımız, ama şimdiden yer bakınıyorum çünkü erkek arkadaşım askerden geldiğinde çok zamanımız olmayacak..
Yemeksiz ama kokteyl tarzı birşey düşünüyorum, nisanda yağmur yağabilir, üstü kapalı yanı açık ya da camlarla kapalı bir mekan olabilir..
Çok duvarla kapalı olmasın istiyorum insanların içi daralmasın.. Ufak bir davet olacağı için çok fazla yer bulamıyorum![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Bursalı arkadaşların yardımını bekliyorum![KK75 :75: :75:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk75.gif)
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Bursa'da yaşıyorum, 50-60 kişilik ufak aile arasında bir nişan istiyorum.
2012 nisan da İnşallah nişanımız, ama şimdiden yer bakınıyorum çünkü erkek arkadaşım askerden geldiğinde çok zamanımız olmayacak..
Yemeksiz ama kokteyl tarzı birşey düşünüyorum, nisanda yağmur yağabilir, üstü kapalı yanı açık ya da camlarla kapalı bir mekan olabilir..
Çok duvarla kapalı olmasın istiyorum insanların içi daralmasın.. Ufak bir davet olacağı için çok fazla yer bulamıyorum
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Bursalı arkadaşların yardımını bekliyorum
![KK75 :75: :75:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk75.gif)