bursaçekirge doruk hastanesine giden arkadaşlar tecrübeleriniz

vaginanın içini yıkamak kadar tehlikeli bir şey yok arkadaşlar. sakın sakın diyorum. ph ını bozuyor bu da çocuk sahibi olmayı engeller.

Dr.da öyle dedi zaten.Umarım kötü bir şey yoktur.Bimiyorum vajinal muayeneden sonra enfeksiyon olduğu söyledi ayrıca vajinayı yıkamayı bıraktıktan sonrada en az 6 ay kalamaman normal dedi.Hayırlısı artık umarım tez zamanda hamiş olurum bendee :CüvCüv:

bende çekirge doruktan evrim aydından randevu aldım umarım iyidir giden varmı aranızda?

Tatlım ben evrim hn.dan randevu almıştım yalnız acil doğuma çıktığı için bende daha fazla beklemek istemediğim için hatice taşlıya muayene oldum çok memnun kaldım sorduğum sorulara tek tek cevap verdi ufacık tefecik çok tatlı bir kadın.Bana çok ilgili geldi enfeksiyon için ilaç verdi onlar bittikten sonra smear testide yapacak.Yani ben memnun kaldım.Evrim hn.ın bir hasta yakını bana onu tavsiye etmişti tüp bebek tedavisi oluyormuş kendisi ve çok memnunmuş bende o yüzden randevu almıştım ama kısmet olmadı ona muayene olmak onun içinde çok iyi diyorlar bence için rahat olsun.. sevgiyle kal a.s.

çok teşekkürler canım bende 6 aylık hamileyim doğum için doruğu tavsiye ettiler bu benim ikinci doğumum olacak ilk doktorum istanbula taşındığı için güvenilir birini arıyodum pztesi randevu aldım bakalım inşallah memnun kalırım allah her isteyene kısmet etsin

X