- 27 Temmuz 2008
- 75
- 0
- Konu Sahibi yexsxil melek
ben bu hastaneye başladım sizin fikriniz nedir arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bursasu dr jale hnmdı sanırım neden yer değiştireceksin.Benim bildiğim dört kadın doğumcu var çekirge dorukta
farma güray sevil paker,evrim aydın ve yeni başlamış bir kadın doğumcu sanırım hatice hanım.Ben oraya gidiyorum ve şimdilik takiplerde bir sıkıntı görmedim.DOĞUM FİYATLARIDA BANA GÖRE UYGUN
bende sevil hanıma gidiyorum.çok iyi olduğunu söylediler ama..
Merhabalar arkadaşlar ,,,
Ben bugün itibariyle tam 3 aylık hamileyim . Ve yaklaşık 2 aydır Doruk hastanesine Dr.Evrim Hanım' a gidiyorum...Aslında hastanenin duruşu ve hayata bakışı bizimkiyle hiç uyuşmuyor fakat evime iki adım olduğu için gebelik testimi orda yaptırıp onayını Evrim hanım'dan almıştım .O gün bugünde sadece onun için verdiği güzel elektrik ve güven için kendimle ters düşerek gitmekteyim,,,Vazgeçmek için de çok düşündüm ama hastaneninde yeni doğan ünitesi çok donanımlı dolayısıyla geçemedim ...Şimdilik böyle bakalım .Çelişkiler içinde ama dr'umda son derece memnun olarak rutin kontrollerimi ve testlerimi orada yaptırıyorum ...Konuyla ilgili sorusu olan bana sorabilir ...
Sağlıklı günler ...
doruk çekirge bence doğru karar.sevil hnm iyi.ben şuanda memnunum .özellikle doğum ve çocuk konusunda güvenilir bir kurum.peki senin izlenim ne?
smear testi rahimağzı kanseri için yapılır. ama korkma böyle bir şey var diye değil sadece var mı? diye her kadının mutlaka yaptırması gerekir.enfeksiyon tedavisi bende gördüm. fitilini falan düzenli kullan. ben şuan 2.5 aylık hamileyim. sende kalırsın inşallah.
bana da miyomlarım olduğu için hamile kalamayabilirsin demişlerdi ama Allah a şükür oldu.
hayırlısıyla da doğar inşallah