bursaçekirge doruk hastanesine giden arkadaşlar tecrübeleriniz

bursasu dr jale hnmdı sanırım neden yer değiştireceksin.Benim bildiğim dört kadın doğumcu var çekirge dorukta
farma güray sevil paker,evrim aydın ve yeni başlamış bir kadın doğumcu sanırım hatice hanım.Ben oraya gidiyorum ve şimdilik takiplerde bir sıkıntı görmedim.DOĞUM FİYATLARIDA BANA GÖRE UYGUN

bursasu dr jale hnmdı sanırım neden yer değiştireceksin.Benim bildiğim dört kadın doğumcu var çekirge dorukta
farma güray sevil paker,evrim aydın ve yeni başlamış bir kadın doğumcu sanırım hatice hanım.Ben oraya gidiyorum ve şimdilik takiplerde bir sıkıntı görmedim.DOĞUM FİYATLARIDA BANA GÖRE UYGUN

cnm daha belli değil yani maddi açıdan beni zorlayacak gibiondan..
dorukta fatma güarayı tavsiye ettiler bana sen hangi doktora gidiyosun
bana doğum için normale 800 dediler banasa uygun geldi
bide bişey sorcam mesele dr.um fatma hanım gecenin yarısı doğum oluyo onu çağırınca geliyor değilmi

Bütün dr lar kendiacillerine geliyormuş.ben sevil hn gittim diğer hekimleride iyi olarak duydum doğum dediğin gibi sezeryanda sanırım 1200 civarı imiş

Merhabalar arkadaşlar ,,,
Ben bugün itibariyle tam 3 aylık hamileyim . Ve yaklaşık 2 aydır Doruk hastanesine Dr.Evrim Hanım' a gidiyorum...Aslında hastanenin duruşu ve hayata bakışı bizimkiyle hiç uyuşmuyor fakat evime iki adım olduğu için gebelik testimi orda yaptırıp onayını Evrim hanım'dan almıştım .O gün bugünde sadece onun için verdiği güzel elektrik ve güven için kendimle ters düşerek gitmekteyim,,,Vazgeçmek için de çok düşündüm ama hastaneninde yeni doğan ünitesi çok donanımlı dolayısıyla geçemedim ...Şimdilik böyle bakalım .Çelişkiler içinde ama dr'umda son derece memnun olarak rutin kontrollerimi ve testlerimi orada yaptırıyorum ...Konuyla ilgili sorusu olan bana sorabilir ...
Sağlıklı günler ...

Merhabalar arkadaşlar ,,,
Ben bugün itibariyle tam 3 aylık hamileyim . Ve yaklaşık 2 aydır Doruk hastanesine Dr.Evrim Hanım' a gidiyorum...Aslında hastanenin duruşu ve hayata bakışı bizimkiyle hiç uyuşmuyor fakat evime iki adım olduğu için gebelik testimi orda yaptırıp onayını Evrim hanım'dan almıştım .O gün bugünde sadece onun için verdiği güzel elektrik ve güven için kendimle ters düşerek gitmekteyim,,,Vazgeçmek için de çok düşündüm ama hastaneninde yeni doğan ünitesi çok donanımlı dolayısıyla geçemedim ...Şimdilik böyle bakalım .Çelişkiler içinde ama dr'umda son derece memnun olarak rutin kontrollerimi ve testlerimi orada yaptırıyorum ...Konuyla ilgili sorusu olan bana sorabilir ...
Sağlıklı günler ...

aslında bu önyargı .çünkü burası cemaat hastanesi değil.orda hizmet veren tüm dr larda düşünüldüğü gibi değil.bence drdan memnunsan vazgeçme.ikilem yaşama.sağlıklı bir gebelik diliyorum

Merhaba ben nisan 2008 de doktorum jimer kliniginden cenk askalli olmasina ragmen jimer hastanesi henuz o zmn acilmadigi icin ve cenk bey de ssk da nobetine denk gelmez ise normal doguma girmedigi icin doktorumu cok begenmeme ragmen doruk cekirge de dr. sevil paker de sezeryan ile dogum yaptim aslinda normal dogum icin gitmiştim ama suyun erken bosalmasi bebegin dogum kanalina inmemesi ve boynuna kordon dolanmasi nedeniyle sezeryan oldum.Sevil hanim bence cok ilgili, mantıklı vir doktor. Oglum dogduktan sonra cocuk doktoru olarak yine orada berna hanima devam ettik. ve super bir cocuk doktoru... o yuzden doruk cekirgeyi herkese tavsiye ederim. benim sansima ii doktorlar ile karsilastim ve bu izlenimlerimi de size anlatmak istedim..

arkadaşlar çekirge doruktan memnunmusunuz fatma hanım nasıl bi doktor acaba ona gitmeyi düşünüyorum ama çok kararsızım:KK43:(

ben daha önce bahar tıpta nagihan hn.a gitmiştim sadece muayene amaçlıydı ultrasonla muayene etti yumurtalıkların sağlam bebek için bir sorun yok 1 yıl içinde kalamazsan gelirsin tekrar dedi ama bana pek ilgili gelmedi açıkcası.6-7 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamadığım ve kötü kokulu akıntım olması nedeniyle dün çekirge doruğa gittim evrim hn.dan randevu almama rağmen kendisi acil sezeryana girdiği için hatice hn.a muayene oldum ufacık tefecik çok tatlı bir dr.du ilgiliydi ve sorduğum her soruya cevap verdi zaten hamile kalamayaşımda enfeksiyondanmış :KK43:( bir hap ve fitil verdi sonra tekrar gidicem simir testi yapacak o ne içindir ? bilen varmı aranızda ayrıca enfeksiyon dediği iltihap sanırım hamile kalmayı engelliyormuş :KK43:( umarım tedaviden hemen sonra kalabilirim..

smear testi rahimağzı kanseri için yapılır. ama korkma böyle bir şey var diye değil sadece var mı? diye her kadının mutlaka yaptırması gerekir.enfeksiyon tedavisi bende gördüm. fitilini falan düzenli kullan. ben şuan 2.5 aylık hamileyim. sende kalırsın inşallah.
bana da miyomlarım olduğu için hamile kalamayabilirsin demişlerdi ama Allah a şükür oldu.
hayırlısıyla da doğar inşallah

smear testini bütün bayanlar ara ara yaptırmalı rahim ağzı kanseri varmı yokmu ona bakılıyo genelde erken teşhis için alınıyo bende yaptırmıştım korkma arkadaşım bişey yoktur umarım fitilde iltihap içindir onuda kullanmıştım bende ikinci çocuğuma hamileyim allah tez zamanda sanada nasip eder inşallah

smear testi rahimağzı kanseri için yapılır. ama korkma böyle bir şey var diye değil sadece var mı? diye her kadının mutlaka yaptırması gerekir.enfeksiyon tedavisi bende gördüm. fitilini falan düzenli kullan. ben şuan 2.5 aylık hamileyim. sende kalırsın inşallah.
bana da miyomlarım olduğu için hamile kalamayabilirsin demişlerdi ama Allah a şükür oldu.
hayırlısıyla da doğar inşallah

Amin cnm inş.sağlıklı bir bebişin olur.Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Birde biz çocuk düşünmedik yaklaşık 2,5 yıl kadar ama ben kendim korundum vajinanın içini yıkıyordum dr.da düzenini bozarsın zaten sen yıkamayı bırakalı en az 6 ay geçmesi lazım dedi ayrıca enfeksiyon hamileliği engeller dedi.Bakalım ilaçlar bitsin smear testi için gideceğim.ınş. hayırlısıyla tedaviden sonra kalırım :CüvCüv: Sen tedaviden sonra ne kadar zaman kaldın cnm?

vaginanın içini yıkamak kadar tehlikeli bir şey yok arkadaşlar. sakın sakın diyorum. ph ını bozuyor bu da çocuk sahibi olmayı engeller.

X