• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa Uludağ Üniversitesi Tüp Bebek

Kbrayldrmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2022
4
0
1
31
Merhabalar Kadınlar Kulübü üyeleri ♥️
Çok kısaca anlatayım benim bir kızım var, 2 yıldır korunmuyoruz fakat çocuğumuz olmuyor. Sorunu araştırmaya başladık eşimde sperm ileri hareket sorunu var bende de sağ overda çikolata kisti bu sebeple ikinci çocuk için tüp bebek onerdi doktorlar. Özel muayenelerde fiyatlar oldukça yüksek o sebeple üniversiteye gideceğim ama orada süreç nasıl işliyor randevu bile alamadım henüz 🙄 tecrübesi olanlardan bilgi rica ediyorum kaç ayda tamamlanır süreç, ücretleri ortalama 2022 için ne kadar fiyat alabilen var mı ? Bizim çocuğumuz olduğu için rapor vs durumu olmuyor yani devlet desteği olmuyor

Merhabalar Kadınlar Kulübü üyeleri ♥️
Çok kısaca anlatayım benim bir kızım var, 2 yıldır korunmuyoruz fakat çocuğumuz olmuyor. Sorunu araştırmaya başladık eşimde sperm ileri hareket sorunu var bende de sağ overda çikolata kisti bu sebeple ikinci çocuk için tüp bebek onerdi doktorlar. Özel muayenelerde fiyatlar oldukça yüksek o sebeple üniversiteye gideceğim ama orada süreç nasıl işliyor randevu bile alamadım henüz 🙄 tecrübesi olanlardan bilgi rica ediyorum kaç ayda tamamlanır süreç, ücretleri ortalama 2022 için ne kadar fiyat alabilen var mı ? Bizim çocuğumuz olduğu için rapor vs durumu olmuyor yani devlet desteği olmuyor
Merhaba
Durumunuz nedir? Hangi doktor tüp bebek önerdi acaba? Çikolata kistiniz sonradan mı oldu? Kaç cm dediler 🌿

Merhaba
Durumunuz nedir? Hangi doktor tüp bebek önerdi acaba? Çikolata kistiniz sonradan mı oldu? Kaç cm dediler 🌿
Merhaba, hala randevu alamadım o sebeple özele gideceğiz sanırım.
Çikolata kistim sonradan oluşmuş ama ne zamandır var bilmiyorum, şuan 6-7 cm kadın doğum doktorumuz eşimin spermogram sonuçlarını gördü bende de kist olunca beklemeden tüp bebek onerdi

Sizde de mi aynı sorun var
Ben üni de aşılama sürecindeyim.
Ben de 1 cm civarında çikolata kisti göründü eşimde görünen bir neden yok iki kere sperm testi vermişti.
Küçük küçük sorunlar şu an mevcut görünüyor.
Doktorunuz kimdi?
Siz zaten özel olarak yapacaksınız bir çocuğunuz olduğu için neden direk üni tüp bebek birimine gitmiyorsunuz?

Ben üni de aşılama sürecindeyim.
Ben de 1 cm civarında çikolata kisti göründü eşimde görünen bir neden yok iki kere sperm testi vermişti.
Küçük küçük sorunlar şu an mevcut görünüyor.
Doktorunuz kimdi?
Siz zaten özel olarak yapacaksınız bir çocuğunuz olduğu için neden direk üni tüp bebek birimine gitmiyorsunuz?
Doktorum Bursa sehir hastanesinden yılmaz Çetin'di, randevu alamıyoruz 1 ay dolu dediler akşam 9da falan almaya çalışmak gerekiyormuş saçma bir sistemleri var .
Siz Uludağ'a mi gidiyorsunuz

Doktorum Bursa sehir hastanesinden yılmaz Çetin'di, randevu alamıyoruz 1 ay dolu dediler akşam 9da falan almaya çalışmak gerekiyormuş saçma bir sistemleri var .
Siz Uludağ'a mi gidiyorsunuz
Evet ben tüp bebek biriminde devam ediyorum bir süre sonra sizi
Oraya yönlendiriyorlar zaten

Şu an tüp bebek bölümü tadilatta haziran da açılacak. İsterseniz hastaneye gidin kadın doğum bölümüne ordan detaylı konuşup randevu alabilirsiniz.

Kızlar merhaba tüp bebek birimi hala tadilatta değil mi ? Spermleri taşıyacağız biz ama tadilat bitmeden taşınabilir mi acaba?

Back