• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huysuzd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2016
1.969
3.903
133
Merhaba 2 senedir evlat sahibi olmaya çalışıyorum, 2 kez gebe kaldım ama dış gebelik ve düşük oldu. 1 senedir de hamile kalamadım. Artık yavaş yavaş tüp bebeğe doğru gidiyoruz ama çok kararsız kaldık.

acıbadem şahin zeteroğlu
Jimer suat hazer
Pembe mavi
Eurofertil gerçek aydın

Bu merkezler hakkında bilgisi olan ve ya bir önerisi olan varsa çok memnun olurum:)

Aynı durumdayım ben de önümüzdeki ay tüp bebeğe başlamak istiyoruz nasipse. Bursa ART Osman Develioğlu’nda başlayacağım kararımı verdim.

pineapple2 pineapple2 Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kolaylıklar diliyorum. Ben hiiç düşünmüyorum Osman Develioğlu’na gitmeyi olumsuz yorumlardan çok etkilendim. Siz ön görüşme vs yaptınız mı başka yerlerle de ?

Amin inşallah cümlemize hayırlı olsun tez zamanda güzel sonuçlar alalım.. Ben endometriozis hastasıyım çikolata kistim var, ameliyatımı yapan hoca Osman hoca ve Suat Bey’i önerdi. Ben de Osman hocayı daha iyi gördüm nedense. Olumsuz yorumlar var ancak işini çok iyi yapması daha önemli benim için, ters olması çok umrumda değil şu aşamada...

Amin inşallah cümlemize hayırlı olsun tez zamanda güzel sonuçlar alalım.. Ben endometriozis hastasıyım çikolata kistim var, ameliyatımı yapan hoca Osman hoca ve Suat Bey’i önerdi. Ben de Osman hocayı daha iyi gördüm nedense. Olumsuz yorumlar var ancak işini çok iyi yapması daha önemli benim için, ters olması çok umrumda değil şu aşamada...
Dediğiniz gibi önemli olan işini iyi yapması haklısınız. İnşallah vesile olurlar. Suat hazerle görüşmeyi ya da muayene olmayı düşünüyorum bende. Nedense karar vermek çok zor geliyor bilinmez bir kuyu gibi.

Evet aynen öyle. Soranus ve Acıbadem’i önermedi doktorum neden bilmiyorum. Jimer ve Bursa ART önerdi özellikle. Suat bey benim de aklımda, kimseyle ön görüşme yapmadım henüz. Ctsi Osman bey ile görüşmeyi düşünüyorum bakalım. Siz de Suat bey ile görüşürseniz bilgi verir misiniz? Bir türlü karar veremiyorum. Bu arada sizde ne problem var özel değilse?

Benim hikaye uzun.2 sene önce korunmayı bırakınca hamile kaldım ama dış gebelik oldu. 6 ay bekledim laparoskopi ile dernoid kist vardı onu aldırdım.
3 ay sonra tekrar hamile kaldım geçen sene martta yine düşük oldu. Bu arada 3 kez klomen kullandım. Yine olmadı. Rahim filmi çektirdim 3 ay önce, eşim de sperm testi yaptırdı hiç bir sorun bulamadık ama 1 senedir de gebe kalamadım:KK42:

doktor doktor gezdim sayılır bu süreçte hep normal olur bekle dışında bir cevap alamadım. Artık da yoruldum açıkçası. Bakalım bayram sonrası suat hazerden randevu almayı düşünüyorum.

Sizde nedir durumlar pineapple2 pineapple2

bende de çikolata kisti var. direniyorum ama sanırıma artık tüp bebeğe geçmek zorundayım. Zamanında beraber çalıştığım Mehmet Aral Atalay hocamız var onu tavsiye edebilirim Zaten kendisi Osman Develioğlu ile beraber çalışır duymuşsunuzdur.

Biz henüz 10 aylık evliyiz 8 aydır deniyoruz ancak olmuyor. 10 yıl önce çikolata kisti ameliyatı geçirdim; 10 yıl sonra ilk defa tekrarladı şimdi 3,5 cm kistim var. Bu illet hastalık maalesef engel oluyor kistle hamile kalanlar tabii ki var ama 29 yaşındayım daha fazla beklemek istemiyorum. Amh değerim 4, inşallah kaliteli embriyolar elde edebiliriz. Mehmet hocayı duydum evet o da ART’da yapıyor tüp bebek sanırım.

bende de çikolata kisti var. direniyorum ama sanırıma artık tüp bebeğe geçmek zorundayım. Zamanında beraber çalıştığım Mehmet Aral Atalay hocamız var onu tavsiye edebilirim Zaten kendisi Osman Develioğlu ile beraber çalışır duymuşsunuzdur.

Evet duydum aslında o da olabilir. Siz onunla mı düşünüyorsunuz?

Biz henüz 10 aylık evliyiz 8 aydır deniyoruz ancak olmuyor. 10 yıl önce çikolata kisti ameliyatı geçirdim; 10 yıl sonra ilk defa tekrarladı şimdi 3,5 cm kistim var. Bu illet hastalık maalesef engel oluyor kistle hamile kalanlar tabii ki var ama 29 yaşındayım daha fazla beklemek istemiyorum. Amh değerim 4, inşallah kaliteli embriyolar elde edebiliriz. Mehmet hocayı duydum evet o da ART’da yapıyor tüp bebek sanırım.

Canım amh çok iyiymiş maşallah 🧿 daha çok da olmamış inşallah tüpe gerek kalmaz. Bende 29 olacağım.

Canım amh çok iyiymiş maşallah 🧿 daha çok da olmamış inşallah tüpe gerek kalmaz. Bende 29 olacağım.
ben doktor beyi yakından tanırım doktorluğunada güvenim tam ama anlaşamadığımız bi konu var tüp bebekten önce ameliyat sonra hemen tüp diyor kistlerim biraz sıkıntılıymış. bende korkuyorum.. Aral bey yada Şahin bey tercihim olur Bursa'da

ben doktor beyi yakından tanırım doktorluğunada güvenim tam ama anlaşamadığımız bi konu var tüp bebekten önce ameliyat sonra hemen tüp diyor kistlerim biraz sıkıntılıymış. bende korkuyorum.. Aral bey yada Şahin bey tercihim olur Bursa'da
Amh değeriniz kaç? Daha önceden ameliyat geçirdiniz mi çikolata kistleri için? Bir de boyutları nasıl?

Amin inşallah ama tüpten başka umudum yok niyeyse hiç beklemek istemiyorum artık... 8 aydır psikolojik olarak çok yıprandım. Kendimi tüp bebek psikolojisine hazırlamaya çalışıyorum bi yandan hayal kuruyorum bi yandan çok umutlanma ya olmazsa diyorum. Zor gerçekten :(

İnşallah çok bekletmeden hayırlı haberler alırız. Rabbim kolaylaştırsın inşallah ben iki kez gebe kalmıştım şimdi çook şaşırıyorum doğal yolla imkansız geliyor artık bana da:63::KK43:

İnşallah çok bekletmeden hayırlı haberler alırız. Rabbim kolaylaştırsın inşallah ben iki kez gebe kalmıştım şimdi çook şaşırıyorum doğal yolla imkansız geliyor artık bana da:63::KK43:

Ben hiç hamile kalamadım doğal yolla maalesef. Kalabilir miyim onu da bilmiyorum. İnşallah ilk denemede tutar hepimizin.

Amh değeriniz kaç? Daha önceden ameliyat geçirdiniz mi çikolata kistleri için? Bir de boyutları nasıl?
Amh degerm 0.8. Kistler iki tarafta da var 5 er cm. Hic ameliyat olmadm. Direk tupte olabilir ama temizlense daha iyi diyor. Yumurtalari toplarken sknti olusturabilirmis kapladigi icin

Amh degerm 0.8. Kistler iki tarafta da var 5 er cm. Hic ameliyat olmadm. Direk tupte olabilir ama temizlense daha iyi diyor. Yumurtalari toplarken sknti olusturabilirmis kapladigi icin
Aslında amh değerini düşürmemek için ameliyata çok yanaşmıyor doktorlar. Bana da o yüzden ameliyat önermediler... Farklı bir doktora mı danışsanız?

Aslında amh değerini düşürmemek için ameliyata çok yanaşmıyor doktorlar. Bana da o yüzden ameliyat önermediler... Farklı bir doktora mı danışsanız?
normalde ameliyat etmiyor kistleri. benim en azından soldakinin alınması gerekiyormuş. ameliyat edip kendi haline bıraksak riskli ama hemen tüp bebeğe geçeceğiz diyor. yada önce yumurtaları donduracakmış sonra ameliyat edecekmiş sonra transferi yapacakmış. sanırım benim oralar karışık :))

Kalırsın canım maşallah amh da güzel. Rabbim ol desin yeter ki..
normalde ameliyat etmiyor kistleri. benim en azından soldakinin alınması gerekiyormuş. ameliyat edip kendi haline bıraksak riskli ama hemen tüp bebeğe geçeceğiz diyor. yada önce yumurtaları donduracakmış sonra ameliyat edecekmiş sonra transferi yapacakmış. sanırım benim oralar karışık :))
Açıp baksalar benimki de felaket durumdadır eminim :) yapışıklık doludur her yer. Allah yardımcımız olsun cidden zor bi hastalık. Ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

Back