Tüp Bebek Merkezleri Bursa Tüp bebek merkezleri fiyat pahalılığı

HANNOVER7541

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
60
21
38
34
Merhaba Bursa tüp bebek merkezi fiyatlari çok pahalı. Siz hangi merkezleri seçtiniz? Bahçeci bu konunun uzmani ama baya fiyat verdiler. Çok pahali, ilk denemede de tutmaz diye de korkuyorum. Kafam karıştı ne yapacagimi bilemiyorum.

Fiyatlar çok artmış suan benim arkadaşım yaptiriyor ankarada onada 20 bin demişler

Canımmmm aynen ben de sordum 20 bin. Çok istiyorum gitmeyi ama ya ilkinde tutmazsa diye çok korkuyorum fiyat uçukluğundan dolayı. Gidip ilk denemelerinde gebe kalanlar var mı acaba. Tecrübelerini yazsa keşke. Bildiğin bir ayağım kapı eşliğinde ha çıktım çıktım tüp bebek için Ama kafa karışıklığım beni maç etti kaç gündür. Eşimde diyor ki bir üç ay vitamin kullanalım doğal deneyelim. Bende diyorum ki üç aya kadarsa 30 bin olur heralde

evet dövize endeksli yükseliyor. başka hastanelere bakıyorum ama fiyatlar hemen hemen aynı. bahçeci de bu konunun uzmanı ve laboratuvarları da daha iyi. ilk deneme de tutmak nasip işi bence ama insan korkuyor. bir hastaneden de fiyat bekliyorum. aklıma da bahçeciden başkası yatmıyor.

bende bahçeciden fiyat aldım; aynı fiyatı verdiler. Bursa'da gidebileceğimiz standardı daha yüksek tüp bebek merkezi ne yazık ki yok :-(
mart ayı gibi bende başlamayı düşünüyorum Bahçeciye

Memorial hastanesini de öneriyorlar kuzum. Ben ikisi arasında kaldım

bende bahçeciden fiyat aldım; aynı fiyatı verdiler. Bursa'da gidebileceğimiz standardı daha yüksek tüp bebek merkezi ne yazık ki yok :-(
mart ayı gibi bende başlamayı düşünüyorum Bahçeciye
yaa hayırlısı olsun.. ben bu ay tahlil vericem vitamin verdiler. şubat ayında başlayacağız hayırlısıyla. yinede yarın pembe maviyle görüşeceğim. onların fiyatı nasıl. 2 3 bin altı derse bahçeci derim. pembe mavinin başarı şansını çok okumaadım.

pembe mavide hamile kalan arkadaşlarım var ama lab olarak baçecinin daha donanımlı olduğu dolayısıyla şansın daha yüksek olduğu belirtiliyor. hakkımızda hayırlısı olsun; zor bir süreç bizleri bekliyor

Merhaba arkadaşlar acıbadem de şahin zeteroğlu var onu önerebilirim size işinde hem bilgili hem güvenilir bir doktor hastane olarak ta çok iyi. Ben daha yeni yaptırdim çarşamda transverim gerçekleşti ben 11.700'ze yaptırdım geçen sene fiyatıyla şuan fiyatı 16-17 bin tly di sanırsam çevremdede orda yaptırıp pozitif sonuçlar alanlar da var.

Bende Acıbadem de Ekim'de tedaviye başladık 2 ay dinlenme yaptık 11 Ocak transfer oldum. Bahçeci yeni olduğu için kafamı çok karıştırdı şahin bey bu konuda çok daha bilindik ve güvenilir geldi

Rahim dinledirme dahil 18.150 tl. Muayane ilaç tahlil yok içinde.
Bu fiyata muayene ve embriyo dondurma dahil bile değil inanamadim nutkum tutuldu birçok doktora ve hastaneye gittik dün canim prof.dr Osman haldun develiogluna bir görüşmeye gitmeni öneririm pembe mavi ve jimerde fiyat olarak iyi ama yalnızca fiyatta değil etkili olan bence

pembe maviye gitme kararı verdik. oradan çalışa arkadaşlarımız var, bahçeciyi tercih edecektim ama fiyatta uçmuşlar. Nasip de varsa orası da olur dedik. Develioğlunu pembe mavi hastanesinde duydum, daha önce bilmiyordum. Biraz burada araştırdım, terslikleri varmış sanırım. Ben kaldıramam ters birini. Tartışırım, soğurum o stresle tutacağı varsa da tutmaz diye düşünmedim bile. Pembe mavi de rahim dinlendirme gibi bir durum yok sanırım. ilaçlar dahil ondan uygun sanırım ama Nevin hanım çok ilgiliydi bizimle. çok detay sordu. hoşumuza da gitti ilgili olması. Arkadaşlarımız da önerince deneyelim dedik.

Bende Acıbadem de Ekim'de tedaviye başladık 2 ay dinlenme yaptık 11 Ocak transfer oldum. Bahçeci yeni olduğu için kafamı çok karıştırdı şahin bey bu konuda çok daha bilindik ve güvenilir geldi

Hayırlısı olsun. inşallah tutar sağlıkla kucağına alırsın. neden 2 ay dinlenme yapıldı?

bursa için bahçeci keinlike doğru tercih canım bende fiyatlar değişmeden orda oldum tedavimi sonuç pozitif
bahçeci hakkında o kadar olumlu ve olumsuz şeyler okudum ki kafam karıştı. bence pozitif sonucu alan herkes merkezinden memnun :) bu iş nasip Allahın işi diye düşünerek pembe maviye başladım. hayırlısı olsun maşallah sağlıkla kucağına al inşallah. Darısı bizlere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…