Tüp Bebek Merkezleri Bursa Tüp Bebek Merkezi Önerisi

Tesekkürler bi bakayim onada ama benimde normal olma ihtimali yok bendede yunurta az kaliteisz iki olumsuzlukla 6 deneme pek umudum yok aslinda rabbim saglikla kucaginiza almayi nasio etsin

Sen yine de araştır içine sinene git kuzum ama işi ehli doktor

Tesekkürler bi bakayim onada ama benimde normal olma ihtimali yok bendede yunurta az kaliteisz iki olumsuzlukla 6 deneme pek umudum yok aslinda rabbim saglikla kucaginiza almayi nasio etsin
Rabbim her şeyin en güzelini en hayırlısı bilir ve verir umutsuzluğa kapılmayın ne olmayacak durumda olupta mucize yaşayan insanlar var inşallah sizin içinde en güzeli hayırlısı olsun güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

Geçmiş olsun yaştan dolayı direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar ben acibademde 3 kez tüp bebek yaptırdım malesef olmadı 3 ude,çok fazla hasta alıyor şahin bey her gidişimde garanti 1 saat bekliyorum daha fazla bekledigimde oldu 2 oda birden çalışıyor kotulemek için yazmıyorum nasip degilmis olmadi ama çok bilmiyosarsan seni yonlerndirmiyor nasılsa geliyosun benim kendi düşüncem dr degistirdim şuan jinemed murat beye başladım inşallah güzel sonuçlar alırız allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zorlu süreçler.

gebelik oluştu canım allaha şükür ben memnun kaldım doktorum baya ilgilendi hemşireler transfer sonrası falan aradı ilaçları falan tek tek anlattı güzel geçti sürcim

Merhaba ne açılardan bunu düşündünüz acaba?
Hic uzlasmaci değiller eline veriyorlar bu kan testlerini yaptirin bu gen testlerini söyle kaba taslak 5 bin en az testler.. ilaçlar hariç 17 bin doktora ücret.. ilaçlarda tutsa 5 bin.. 30 bin.. ben ona vereceğim parayı aynı işlemi yapan tup bebek merkezine gidip 2 defa üst üstte denerim

Anladım, hangi gen testlerine ihtiyacınız var? Bazılarını şehir hastanesi çalışıyor. Aklınızda olsun

Nedne soranus bende yer arastiriyorumda sizde sorun neydi farkli bi tedavi yakalsimi oldumu kacinci denemeniz acaba
Bir problem yok şuan esimdede bendede tek sorun yasim 43 olması yumurta az abiliyor bi yaşta ilk denemem tutmadı başka hastanede burasi neden olmasın dedim sonucta eski bir kuruluş devamlı sadece bu işi yapıyor laboratuvar iyidir diye serbulent beye güvendim deneyip gorcez

Hayirlisi olsun inş.

Bizde çok arasitrdik hepsi ayni şans biryandada
Aynen öyle tvde başka yerde duyunca olmayan kalmayacak tek yumurtayla mucize falan insna umut veriyorlar sonra gdiyorsun hep ayni prosedür maalesef cok az kişi bence bana gore uugualdi farkliydi diyor 6 deneme yaptim keisn bişe diyen farkli birbyol izleyelim diyen bu olamdi yine gelin diyen olmadi ya benden umutalri yoktu yada kolay hastalri secip oran yüksletmek dahada işlerine gekiyor kliniklerin

Evet çünkü portföyü yukseliyor zor hasta ile uğraşmiyor ben orda devam edicem bakalim ne olcak sonuc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…