• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa tüp bebek doktor önerisi

Ben de uludağ ve şehir hastanesinde işlem başlattım ancak süreç uzuyor. Ücretli olacak beklemeye gerek var mı özelde mi yaptırmak mantıklı karar veremiyorum. İlaçlarla 100 110 bin kadar tutuyormuş.
Bursa da özelde yaptıranlar fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz
Şehir Hastanesi'nde yeni acilmis galiba bende başlatmak istiyorum ama aynı anda oluyor mu yeni acildigi için belki erken gelir sıra orda

Sanırım bir yıldır işliyor. Ben de aynı düşünceyle oraya da başvurdum ama her ikiside kendi hastanesinde testleri istiyor o yüzden evrak işi bitmedi şuan birinde öne geçemedik. Sürece göre birine karar vereceğiz

Merhaba Osman Develioğlunda toplamda ne kadar tuttu tüm her şey
Merhaba ben 2024 yılında başladım dolayısıyla parayı o dönemde verdim 110 120bin TL civarı hastane ve hocaya verdim ama hoca ilaçların bir kısmını veriyor beniö düzenli kullandığım takviyeler falan ayda beş bin gibi tutuyor yumurta dondurma için 200 dolar verdik hastayeneye ama dediğim gibi bu paralar

Arkadaşım merhaba ne durumdasın acaba ben transfer için bugün muayeneye gittim bu kez ilaç vermeden rahim kendi kalınlaşsın bekleyelim dedi Osman hoca 🥰
Selamlar benim transferim negatif sonuçlandı hoca ikimizden de genetik test istedi tavsiye ettiği özel merkezde 20 günde sonuçlanıyordu ama 7500 tl tutuyordu şehir hastanesinde verdik 3 ay sonra sonuçlanacak bir de yumurtalarım kalitesiz olduğu için 3 ay boyunca Koenzim Q10 kullanmamı önerdiği için süreyi sorun etmedik beklemedeyiz rabbim hepimizinkini kolaylaştırsın 🌸

Merhaba ben 2024 yılında başladım dolayısıyla parayı o dönemde verdim 110 120bin TL civarı hastane ve hocaya verdim ama hoca ilaçların bir kısmını veriyor beniö düzenli kullandığım takviyeler falan ayda beş bin gibi tutuyor yumurta dondurma için 200 dolar verdik hastayeneye ama dediğim gibi bu paralar

Teşekkür ederim. Takviyeleri osman bey mi söyledi. Yumurta kalitesi için kullanıyorsanız neler acaba merak ettim

Selamlar benim transferim negatif sonuçlandı hoca ikimizden de genetik test istedi tavsiye ettiği özel merkezde 20 günde sonuçlanıyordu ama 7500 tl tutuyordu şehir hastanesinde verdik 3 ay sonra sonuçlanacak bir de yumurtalarım kalitesiz olduğu için 3 ay boyunca Koenzim Q10 kullanmamı önerdiği için süreyi sorun etmedik beklemedeyiz rabbim hepimizinkini kolaylaştırsın 🌸
Rabbim sağlıkla kolaylıkla bebeklerimize kavuştursun hepimizi biz de genetik test yaptırmıştık hatta ben de garanti olsun diye hem hocanın dediği yerde hem şehir hastanesinfe yaptırdım şehir hastanesindr üç ay olmadan çıktı 🤩🤩

Teşekkür ederim. Takviyeleri osman bey mi söyledi. Yumurta kalitesi için kullanıyorsanız neler acaba merak ettim
Evet hoca tahlillerden sonra dhea hormonu verdi benin transferlerm olumsuz olunca troid ve şeker konusunda sıkıntılarımı tespit etti ona göre farklı dahiliye doktoruna da gönderdi ikisi birlikte ilaç verdiler

Evet hoca tahlillerden sonra dhea hormonu verdi benin transferlerm olumsuz olunca troid ve şeker konusunda sıkıntılarımı tespit etti ona göre farklı dahiliye doktoruna da gönderdi ikisi birlikte ilaç verdiler
Çok soru soruyorum ama kusura bakmayın. Dhea yok eczanelerde falan muadil olarak neyi önerdi.

Çok soru soruyorum ama kusura bakmayın. Dhea yok eczanelerde falan muadil olarak neyi önerdi.
Ben bir dönem yurt dışından aldım şimdi de Bursa da bir eczanede eczacı yapıyor ondan alıyorum bana sorduğumfa doktoruma birkaç öneir vermişti ama şu an mesajlara baktım geçmişte kaldığı için silinmiş

Rabbim sağlıkla kolaylıkla bebeklerimize kavuştursun hepimizi biz de genetik test yaptırmıştık hatta ben de garanti olsun diye hem hocanın dediği yerde hem şehir hastanesinfe yaptırdım şehir hastanesindr üç ay olmadan çıktı 🤩🤩
Sizden neden istemişti genetik testi benim yumurtalar çok yumurta çıktı ama 5. Günde 1 tane embriyo kaldı diye embriyolarda bir sorun olduğu için az ihtimal de olsa genetik sorun olabilir diye istedi şehir hastanesine gitmemiz de bir bakıma iyi oldu oradaki doktor da ekstra eşim için y kromozom testi benim için de trombofili testi istedi daha 1 ay olmadı bizimde ama muhtemelen ramazandan sonra çıkar

Sizden neden istemişti genetik testi benim yumurtalar çok yumurta çıktı ama 5. Günde 1 tane embriyo kaldı diye embriyolarda bir sorun olduğu için az ihtimal de olsa genetik sorun olabilir diye istedi şehir hastanesine gitmemiz de bir bakıma iyi oldu oradaki doktor da ekstra eşim için y kromozom testi benim için de trombofili testi istedi daha 1 ay olmadı bizimde ama muhtemelen ramazandan sonra çıkar
Benim de yumurtaların fazla olup iki embriyo olması nedeniyle ve embriyolar kaliteli olmasına rağmen pozitif olmayınca istedi eşli karyotip kromozom testi idi ama iyi oldu insanın aklında soru işareti oluştu biizm de ikinci ayın sonunda çıkmıştı şehir hastanesinden inşallah sağlıklı güzel sonuçlar alınır tabi hoca bir de zayıflamam istedi bu tadavide daha az ilaç kullandı demekki amaıc oymuş 🙄

Şehir hastanesinde mi genetik test yaptırdınız doktor mu yönlendirmesi gerekiyor bilgi verebilir misiniz

Merhaba ben de gerçek aydın ile görüştüm dün sanırım ona başlayacağız. Benim de çikolata kistlerim var korkuyorum

Ücretli olacaksa beklemektense özel de yaptırmak daha mantıklı senin için bence,bizim devlet destekli olacağı için devlette de şansımızı denemek istediğimiz için gidiyorum açıkçası eğer devlette de olmazsa raporla beraber daha sonrasında özel de tekrardan denemeyi düşünüyorum raporsuz fiyatlar çok uçuk çünkü ilaçlarda aynı şekilde
Merhaba ilaçlar için rapor 3 kez cikiyor degil mi? Ben 3 kez transfer oldum devlette ama 2 kere raporla ilac aldim bir hakkim daha olmasi gerekiyor degil mi

Back
X