• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa tüp bebek doktor önerisi

Dhea hormonuna baktı, gerek görürsem 3 ay onun için takviye vereceğim dedi ama tahlil sonucum normal çıktı o yüzden vermedi,
Fakat benim çikolata kistim varmış , daha önce hiç söylememişlerdi onu 3 ay baskılama yapacak iğne ile. Başka herhangi birşey kullanmamı söylemedi
Merhaba dhea sonucunuz kaç çıktı acaba

Kesinlikle Osman develioğlu derim, daha önce jinemedde yaptırdım şimdiki aklım olsa kimseyle vakit kaybetmeden Osman hocaya giderdim. İlk gittiğimde de pozitif sonucu aldım çok şükür🙏🏼

Merhaba bende osman develioğlunun hastasıyım kafamdaki soruları daha sormadan cevaplamasını çok seviyorum gittiğimizde eşimle yada tek hiç beklemeden muayene olabiliyorum yaptığı işi bilip tane tane anlatması içimi rahatlatıyor bir sonraki muayeneyi de ne için yapacağını ve verdiği ilaçlar doğrultusunda rahimden ne beklediğini söylüyor ve söyledikleri oluyor böylece tedaviye yönelik bir sonraki uygulamayı takip edebilince aklımda hiç şüphe kalmıyor umarım sonuçta güzel olur rabbim hepimizin yardımcısı olsun amin

Merhaba,
Ben geçen hafta Osman Develioğlu’na gittim. Çok memnun kaldım öncesinde soranüste denemiştim memnun kalmamıştım ordan
Soranustan neden memnun kalmadınız ben arkadaşımın çok ısrarıyla serbülent beye göründüm tek sorun ilk randevuma rağmen 2 saat beklemem oldu zaten ilk ve son da oldu osman hocadan çok da farklı bir şey söylemediği için bildiğim doktorla devam ettim rabbim gerek göstermesin ama aklıma hiç ikinci seçenek gelmiyor

Merhaba dhea sonucunuz kaç çıktı acaba
Sonucu rakamsal bilmiyorum. Sadece normal
Soranustan neden memnun kalmadınız ben arkadaşımın çok ısrarıyla serbülent beye göründüm tek sorun ilk randevuma rağmen 2 saat beklemem oldu zaten ilk ve son da oldu osman hocadan çok da farklı bir şey söylemediği için bildiğim doktorla devam ettim rabbim gerek göstermesin ama aklıma hiç ikinci seçenek gelmiyor
benim çikolata kistiim olduğunu söylemediler, ve kiste yönelik hiç bir işlem yapılmadı hatta aspirasyon yaptılar. Osman hoca da bunun çok zararlı olduğunu kesinlikle bu kiste aspirasyon yapılmaması gerektiğini söyledi.
Mesela lekelenme varken transfer yapıldı, osman hoca lekelenme olduğu zaman transfer yapılmaz diyor. Nedense hiç içime sinmedi. Osman hoca da çok güvende hissediyorum :)

Sonucu rakamsal bilmiyorum. Sadece normal

benim çikolata kistiim olduğunu söylemediler, ve kiste yönelik hiç bir işlem yapılmadı hatta aspirasyon yaptılar. Osman hoca da bunun çok zararlı olduğunu kesinlikle bu kiste aspirasyon yapılmaması gerektiğini söyledi.
Mesela lekelenme varken transfer yapıldı, osman hoca lekelenme olduğu zaman transfer yapılmaz diyor. Nedense hiç içime sinmedi. Osman hoca da çok güvende hissediyorum :)
Anladım çok teşekkür ederim Bende osman hocayla çok rahatım allahım hayırlı sağlıklı çocuklarımıza kavuşmayı nasip etsin amin 🙏🏻

Back
X