Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Eurofertil gerçek beyden memnunumKızlar Bursa'da tüp bebek için memnun kaldığınız, önerebileceğiniz doktor var mı?
peki sizde gebelik oldu muBende bursa eurofertilde tüp bebek yaptırdım, asla memnun değilim. Resmen allahla baş başasın. Doktoru toplasan 5 dk görürsün. Hemşireler acil durumlara canı isteyince döner. Asla motive etmez. Ki en ihtiyacın olacak şey motivaston ve yeterli açıklama olacak. Aklın varsa uzak dur parası ile rezil olmak isteyen için mükemmel müessese.
Ben kendi adıma açıklama yapmak isterim , sonuçta herkesin tecrübesi farklı olabilir kimisi önerir kimisi önermez.Kızlar Bursa'da tüp bebek için memnun kaldığınız, önerebileceğiniz doktor var mı?
Bende benimle özel bi bağ kursun, saatlerce konuşsun diye bir beklentiye girmedim :) normal bir hasta doktor ilişkisi ile gerekli açıklamaları yapması yeterdi.Ben kendi adıma açıklama yapmak isterim , sonuçta herkesin tecrübesi farklı olabilir kimisi önerir kimisi önermez.
Şöyle söyleyeyim pcosum var ve yumurtalarım toplanırken uygulanan prosedür benim için uygundu , doktor ilaçlarımı uygun ayarladı. 4 tane iyi kalite embriyom dolduruldu , sonuç olarak labaratuarından da memnun kaldım. Fiyat olarak pekçok yere göre bana daha uygun geldi bu yönden de iyi yorum yapabilirim.
Evet diğer konularda hemşireler ekstra yakınlık kurmuyor ama açıkçası kendi adıma hemşireden bana motivasyon versin diye beklentiye girmedim hiç, benim için önemli olan işlerini yapmaları ve beni doğru yönlendirmeleriydi. Ki ne sorsam whatsapptan cevapladılar.
Evet doktor beyle birebir sürekli görüşmüyorduk ama görüşmek istesek ya da ulaşmak istesek zaten ulaşacaktık. Yani adamın tonla hastası var adamla uzun uzun konuşacağım bir konu olmadı.
Ki aynı doktor ve hemşireler embriyo transferimden sonra güzel dileklerini ilettiler. Hatta embriyo transferinden sonra hepimizin ekrana baktığımız anda doktor bey omzuma destek olurcasına dokundu ve bakışında samimiyet hissettim. İnş olur der gibi baktı. Açıkçası benimle saatlerce konuşmasındansa bu hareketi bana yetti dediğim gibi sorum da yoktu.
Bunun dışında transferimden henüz sonuç almadım , sonuç ne olur ileride başka konularda bu tüp bebek merkezi ile ne yaşarım bilemem ama buraya bu açıklamayı yazmak istedim çünkü benim beklentilerimi karşıladı. Ve doktor beyin işinde iyi olduğunu düşünüyorum.
Bunu da gidin orada yaptırın diye değil , bu siteyi takip eden insanlar olur , bu da benim bakış açım demek için yazdım.
Sonucunuzun pozitif olduğuna çok sevindim :) sağlıkla ilerlesin inş süreciniz herkesin fikri tecrübesi farklı olabilir zaten bu merkez de bana ait değil çalışanı değilim , herkes farklı düşünebilir hissedebilir çok doğal , inş benim transferim de güzel bi sonuç alırBende benimle özel bi bağ kursun, saatlerce konuşsun diye bir beklentiye girmedim :) normal bir hasta doktor ilişkisi ile gerekli açıklamaları yapması yeterdi.
Tamamen laboratuvarı iyi diye tercih ettim. Sitemim de sonucum negatif oldu diye falan değil. Sonucum pozitif olmasına rağmen tamamen negatif duygular besliyor olmamın haklı sebepleri var elbette.
Kendilerine koma seviyesinin altına düşen bir şekerim olduğunu söyledim tedavinin başında. Bu çok spesifik ve üzerinde durulması gereken bir detaydı. Fakat oralı bile olmadılar. Hatta üzerine her şeyi yanlış anlayıp anestezi esnasında, anestezi şekerinizi düşürüyormuş gibi bir cümle kurdular şaka gibiydi. Bir an kimlerin eline kaldım diye düşündüm.
Bir çok klinikte eşiniz her noktada yanınızda oluyor. Ama burada en başından en sonuna eşinizin tek görevi beklemee alanında beklemek. Bence sadece bu bile yeterli buradan soğumak için.
Başta verilen sözler ile sonrasında olanlar asla uyuşmuyor. Tüp bebek raporumumdan oradaki yanlış Aktarılan bilgiler yüzünden faydalanamadım. Ki bu neredeyse çöpe atılmış 20 bin demek.
Doktora ulaşmanız hayal. Hemşireye yazarsınız kendisi lutfederse doktora iletir ve size döner.
Doktor muayeneler esnasında bile sizinle 3 kelimelik cümlelerden fazla konuşmaz. Hemşireye bir kaç şey söyler siz öyle umut dolu gözlerle bakakalırsınız.
Herkese sabah 9 da buradan olun derler. Gidersiniz saatlerce beklersiniz. Pazar yeri gibi sıra beklersiniz. 15 er dakika ara ile randevu verip zamanında almanın planlaması zor olmasa gerek.
Bu merkezin laboratuvar dışında elle tutulur tek bir yanı yok. Asla tavsiye etmiyorum. Bunlar benim kişisel tecrübelerim.
inşallah sonucun pozitif olur,Sonucunuzun pozitif olduğuna çok sevindim :) sağlıkla ilerlesin inş süreciniz herkesin fikri tecrübesi farklı olabilir zaten bu merkez de bana ait değil çalışanı değilim , herkes farklı düşünebilir hissedebilir çok doğal , inş benim transferim de güzel bi sonuç alır
Teşekkür ederim bu arada kaçıncı gün kan testi yaptınız acabainşallah sonucun pozitif olur,
Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.
ben 5. Gün kan testi ile öğrendim. Beklemedim test gününüTeşekkür ederim bu arada kaçıncı gün kan testi yaptınız acaba
Eurofertil miydi sizinde?Bende benimle özel bi bağ kursun, saatlerce konuşsun diye bir beklentiye girmedim :) normal bir hasta doktor ilişkisi ile gerekli açıklamaları yapması yeterdi.
Tamamen laboratuvarı iyi diye tercih ettim. Sitemim de sonucum negatif oldu diye falan değil. Sonucum pozitif olmasına rağmen tamamen negatif duygular besliyor olmamın haklı sebepleri var elbette.
Kendilerine koma seviyesinin altına düşen bir şekerim olduğunu söyledim tedavinin başında. Bu çok spesifik ve üzerinde durulması gereken bir detaydı. Fakat oralı bile olmadılar. Hatta üzerine her şeyi yanlış anlayıp anestezi esnasında, anestezi şekerinizi düşürüyormuş gibi bir cümle kurdular şaka gibiydi. Bir an kimlerin eline kaldım diye düşündüm.
Bir çok klinikte eşiniz her noktada yanınızda oluyor. Ama burada en başından en sonuna eşinizin tek görevi beklemee alanında beklemek. Bence sadece bu bile yeterli buradan soğumak için.
Başta verilen sözler ile sonrasında olanlar asla uyuşmuyor. Tüp bebek raporumumdan oradaki yanlış Aktarılan bilgiler yüzünden faydalanamadım. Ki bu neredeyse çöpe atılmış 20 bin demek.
Doktora ulaşmanız hayal. Hemşireye yazarsınız kendisi lutfederse doktora iletir ve size döner.
Doktor muayeneler esnasında bile sizinle 3 kelimelik cümlelerden fazla konuşmaz. Hemşireye bir kaç şey söyler siz öyle umut dolu gözlerle bakakalırsınız.
Herkese sabah 9 da buradan olun derler. Gidersiniz saatlerce beklersiniz. Pazar yeri gibi sıra beklersiniz. 15 er dakika ara ile randevu verip zamanında almanın planlaması zor olmasa gerek.
Bu merkezin laboratuvar dışında elle tutulur tek bir yanı yok. Asla tavsiye etmiyorum. Bunlar benim kişisel tecrübelerim.
Eurofertil miydi sizinde?