• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bursa saygınkent anaokulu

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

incituana

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
41
1
6
34
Bursa
Selam kızlar
Kızım 28 aylık yaz başından beri anaokuluna göndermek istiyorum maksat tüm gününü televizyon başında geçirmesin biraz paylaşmayı öğrensin sosyalleşsin
Özlücedeki tüm okulları gezdim neredeyse
Ve sonunda hem evime yakın olması hem de beni çok sıcak karşılamaları ve deneme dersinden memnun kaldığım için özel saygınkent anaokuluna karar verdim
Bu hafta 3. Haftamız
Kızım ilk günden itibaren beni hiç üzmeden okuluna giriyor oyunlarını oynuyor almaya gittiğimde de benimle tıpış tıpış dönüyor
Bunda okuldaki yönetimin de çok büyük payı var
İlk günden beri benimle ve kızımda çok ilgilendiler
İstediğim kadar kameradan izleyebileceğimi söylediler her istediğimde ikilettirmeden açtılar şimdi içim rahat bırakıp dönüyorum artık
Havalar güzelken bahçeye ördeklere ve parka gittiler hep elele :)
Şimdi biraz serinledi maalesef :(

Konuyu açmamın sebebi benim gibi arayış içinde olanlar gönül rahatlığı içinde olsunlar diye ve de Google'dan arama yaptığımda yine kadinlarkulubunde bu okula dair kötü bir tecrübe yaşamış olan bir arkadaşımızın yorumları çıkıyor ve okuldan memnun olan biri olarak bende memnuniyetimi paylaşmak istedim
Öpüyorummm hepinizin
:kkk:

Ne güzel yazmıştım buraya ama maalesef kızım sonradan istemedi okulu nazar değdi çok ağladı bende yaşı küçük diye aldım

Back