• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa Pembe Mavide Tüp Bebek Yaptiran Varmii

BEYAZ MELEK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
10.372
12
206
42
Bursa
ARKADAŞLAR ARANIZDA BURSADA PEMBE MAVİDE TÜP BEBEK YAPTIRAN VARMI:uhm:
BAŞARIII ORANI NASILL:sm_confused:
YADAA BURSA DA TAVSİYE EDECEĞİNİZZZ HANGİİİ MERKEZLER VARyerimseniben

merhaba.ben gidiyorum pembe maviye.ilk aşılamam da hamile kaldım.2.5aylık ikiz bekliyorum şuan.ben çooook memnunum...

Son düzenleme:
merhaba.ben gidiyorum pembe maviye.ilk aşılamam da hamile kaldım.2.5aylık ikiz bekliyorum şuan.ben çooook memnunum...

DDM ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİM.HANGİ DR YAPTI AŞILAMANI VE SENİN SORUNUN NEYDİ. NASIL Bİ TEDAVİ UYGULADI

canım çoook sağol..nevin hanım yaptı.polikistik over var fakat çok ilerlememiş.daha önce başka doktorda 6ay klomen kullanmıştım olmadı.buradada göbekten yapılan iğnelere başlandı ve diğer aşılamalar gibi aynı işlemler yapıldı.

canım çoook sağol..nevin hanım yaptı.polikistik over var fakat çok ilerlememiş.daha önce başka doktorda 6ay klomen kullanmıştım olmadı.buradada göbekten yapılan iğnelere başlandı ve diğer aşılamalar gibi aynı işlemler yapıldı.
CNM İLK AŞILAMANMIYDI NELER ÖNERDİ AŞILAMYI ULTRASONLA BAKARAKMI YAPTI.BİDE FİYATI NE KADAR TUTTU:uhm:

QUOTE=_nehir_;2513085]CNM İLK AŞILAMANMIYDI NELER ÖNERDİ AŞILAMYI ULTRASONLA BAKARAKMI YAPTI.BİDE FİYATI NE KADAR TUTTU:uhm:[/QUOTE]

ilk aşılamamdı:nazar:hayır utrasonla bakarak yapmadı.iğneler dahil ssk karşılamış hali 850falan.biraz fazla para açısından.kontrollerde falan 15günde bir muayene ücreti alınıyor.tavsiye ederim canım.senin sorun neydi..

ddm çok Sevindimmm Ikizlerinnn Olacakmişşş Yaaaaa
Gözün Aydinnnn Tatlimm Allah Kucağina Almayi Nasip Etsin

Bende nevin hanımın hastasıyım, ilk tüp bebek denememde bende hamile kaldım:nazar: henüz çok yeni bir anne adayıyım. Benim tavsiyem gidip yüzyüze görüşmen belki pazarlıkta yapabilirsin. Allah yardımcınız olsun, Allah'ım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.

bende pembe mavide 2 kez denedim ve düşükle sonuçlandı 3.denememi başka yerde yaptım hamile bile kalamadım 4.denemeyi nevin hanımla yapıcam tekrar tabi psikolojim hazır olunca allah herkesin emeğini boş çevirmesin.

bende geçen sene aşılama yaptırdım fakat negatif..zaten boşuna yaptırmışım çünkü benim durumum ameliyatlıkmış...ameliyatımı oldum fakat bunu anlayan ne yazıkki başka bir dr du...daha sonra acıbademde şahin beye başladım..ilk tüp tedavim başarısızdı fakat bir sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım...tabii ilaçların etkisi birkaç ay devam ediyormuş benimde yumurta gelişimimde problem varmış..çok şükür 4 buçuk aylık hamileyim...

merhaba;

ben de tüp yaptırmayı düşünüyorum.fakat dr. hakkında ve merkez hakkında karar bveremiyorum.
sizin sorunlarınız nlerdi.bende erken yumurta yetmezliği var.yardımcı olur musunuz

Burada tedavi görenler yaşadıklarını paylaşabilirler mi ? Çok kararsızım ve nasip ise birkaç güne başlamam gerekiyor. Ikinci denemem olacak ilk denemeyi Brüksel Yücel Karaman'da yaptırdım. Bursa'dan gitmesi-gelmesi zor oluyor diye daha çok Bursa'yı tercih ediyor eşim, yoksa benim tercihim yine Yücel hoca olacaktı aslında..

Back