- 25 Aralık 2011
- 489
- 371
- 323
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba .hayirli olsun tedaviniz..allah sevindirsin inwallah.bende bursada tup bebek yapmak istyorum ama hic 1 dr hakkinda bilgim yok.sizde sorun neydi?Selam arkadaşlar ben 8 yıllık evliyim ilk tüp bebek tedavisine başlamaya niyet ettim ve uzun araştırmalar sonucu doktor Suat Hazer i seçtim 10 Temmuz'da ilk görüşme ve muayenemizi yaptık ve şimdilerde tüp bebek öncesi tedavisi görüyorum gelin hep birlikte bu süreci paylaşalım
Bende ilk yıllarda sebepsiz infertiliteydi bir aşılama deneyimi yaşadım ama tedavi yarıda kesildi sonrasında bir düşük yaşadım geçen yıl da çikolata kisti teşhis edildi eşimde bi sorun yok bir de bende prolaktin yüksekliği var Bursa'da mı oturuyorsunMerhaba .hayirli olsun tedaviniz..allah sevindirsin inwallah.bende bursada tup bebek yapmak istyorum ama hic 1 dr hakkinda bilgim yok.sizde sorun neydi?
Hayir bakuden geleceyim.istanbulda acibademle ilgilendim cok pahaliymiw.maddi durum el vermez ina.bilmyorum fiyati uygun iyi 1 dr ariyorum.bursa olmasa da olurBende ilk yıllarda sebepsiz infertiliteydi bir aşılama deneyimi yaşadım ama tedavi yarıda kesildi sonrasında bir düşük yaşadım geçen yıl da çikolata kisti teşhis edildi eşimde bi sorun yok bir de bende prolaktin yüksekliği var Bursa'da mı oturuyorsun
canım Suat hoca da tedavi ücreti 5200 ilaçlar hariç bana sen de çok ilaç kullanmayı düşünmüyorum o yüzden 6500 gibi bir fiyat verdi ama tabi gidişat nasıl olur bilmiyorumHayir bakuden geleceyim.istanbulda acibademle ilgilendim cok pahaliymiw.maddi durum el vermez ina.bilmyorum fiyati uygun iyi 1 dr ariyorum.bursa olmasa da olur
Suat hoca hangi hanstanede caliwiyor?adiini tam yazarmisiniz.Benim doktorum muayneden
canım Suat hoca da tedavi ücreti 5200 ilaçlar hariç bana sen de çok ilaç kullanmayı düşünmüyorum o yüzden 6500 gibi bir fiyat verdi ama tabi gidişat nasıl olur bilmiyorum
Özel Jimer Hastanesi canım Bursa
Tabiki canım ben ilk görüşmeyi 10 Temmuz'da yapmıştım muayenede çikolata kisti olduğunu görünce tüp bebek dedi Suat hoca önce kan tahlilleri yapıldı süt hormonum yüksek çıktı Demir eksikliği çıktı b12 ve d vitamini eksikliği çıktı 1 buçuk aydır bunlar için ilaç kullanıyorum doğum kontrol hapı verdi 2. kutuyu içiyorum hap bitip adet olunca gidicem bakalım yine eğer herşey yolunda olursa başlayacak iğnelere kısmetseMerhaba, ben de Suat Hocaya gitmeye başlıycam.Yarın ilk görüşmem var.Ben de yumurtalık yetmezliği var yaşım 30. Olur da tüp bebek aşamasına gelirsek ben de orada yaptırmayı düşünüyorm. Deneyimlerinizi yazarsanız çok memnun olurum.
Bu arada ben de 30 yaşındayım 7 yıllık evliyim ilk günden beri korunmadık bir kez düşük yaptım tüp bebeğe başlayabilirsek ilk olacak siz kaç yıllık evlisinizMerhaba, ben de Suat Hocaya gitmeye başlıycam.Yarın ilk görüşmem var.Ben de yumurtalık yetmezliği var yaşım 30. Olur da tüp bebek aşamasına gelirsek ben de orada yaptırmayı düşünüyorm. Deneyimlerinizi yazarsanız çok memnun olurum.
Bu arada ben de 30 yaşındayım 7 yıllık evliyim ilk günden beri korunmadık bir kez düşük yaptım tüp bebeğe başlayabilirsek ilk olacak siz kaç yıllık evlisiniz
Mutlaka Suat beyle görüşünce haber ver bana ne dediğini canım Suat hoca çok güven veriyor insana umudunu kıracağını düşünmüyorum gereken neyse yapar peki profesör Osman Develioğlu yla da görüştün mü hiçTedavilerle aşılacak şeyler gibi duruyor sizin durumunuz bi an önce bebeğinize kavuşmanız dileğiyle.Ben 1,5 yıllık evliyim henüz bir yıl dolmadan erken menopoz teşhisi koyuldu buna bağlı olarak da yumurta yetmezliği var. Bursa da bir çok doktora gittim bi çoğu tedavi için pek fazla şans vermediler.Bir de şansımı Suat hocadan yana kullanmak istiyorum.İnşallah daha olumlu sonuçlar alırım..
Mutlaka Suat beyle görüşünce haber ver bana ne dediğini canım Suat hoca çok güven veriyor insana umudunu kıracağını düşünmüyorum gereken neyse yapar peki profesör Osman Develioğlu yla da görüştün mü hiç
Ay pes yuhhh bu Osman hoca hakkında işini çok iyi yapıyor ama insan psikolojisinden gram anlamıyor diye çok yerde duymuştum ama bu kadarını tahmin etmezdim pesss gerçekten ya nasıl insan bunlar profesör olmuş ama insan olamamış arsızGeçen hafta görüşmeye gittim Suat Beyle sonuçlara göre ilk yaptığı yorum yumurta donasyonu oldu.Ben de bu en kolay yol zaten bunu bütün doktorlar söylüyor tedavi için bi şans vermeyecek misiniz dedim. Boşuna umut vermek istemem işin çok zor dedi. Ama yine de şansım çok düşük olmasına rağmen vücuttaki dhea oranını görmek için bazı testler istedi bi 10 güne kadar çıkacak sonuçlar. Ona göre en azından tüp bebek olması durumunda ilaçların dozunu ayarlayacak sanırım.
Osman Develioğlu ilk gittiğim doktorlardan..Bana kıbrıs yumurta donasyonu için numara ve isim verdi sadece hiç bi şansın yok dedi.. Üzerine bi de onu da hemen düşünme belki eşin çocuk sahibi olma konusunda ısrarcı davranır aranız bozulur boşanma noktasına gelirsiniz diye de moral verdi sağolsun. Günlerce kendime gelemedim psikolojiden çok iyi anlıyor gerçekten..
Canım benim Rabbim hepimize sabır versin güç versin inşallah bu kez olurBen de bursa acıbademde şahin beye gittim. İlk denememiz 9. Haftada kalbi durdu malesef. Ama çok kibar moral bozan değil aksine yükseltmeye çalışan birisi. Osman beye ilk görüşmeye gittiğimde ağlaya ağlaya eve dönmüştüm. Kapısının önünden bile geçmek istemem. Bir sonraki denemeyi yine şahin beyle yaparım. Tabi güç bulabilirsem. Allah yardımcımız olsun..
Ne için ücret soruyorsun canım ben tüp bebek için gidip geliyorum daha başlamadık tedaviye histeroskopi yaptı bana en sonSuat hocaya tedavi olan var mi? Nasıl bir doktor,ücretleri nasıl?
ücrette önemli tabi ama genel tedaviden memnun musunuz? Önerir misiniz?Ne için ücret soruyorsun canım ben tüp bebek için gidip geliyorum daha başlamadık tedaviye histeroskopi yaptı bana en son