Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

E.G.E

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
435
14
Merhaba arkadaşlar bende Özer beyin hastalarının bulunduğu bir yer açmak istedim...

canım topiğin hayırlı olsun.
geçen gün farkettim, yazıcaktım ama bir türlü fırsat olmadı. bugün de 2. sayfada kalmış. ama aklıma geldi. geç bir saat olmasına rağmen kısaca da olsa birkaç birşey yazmak istedim. sonra tekrar aytıntılı yazarım.

valla özer bey hakkında söylenecek o kadar çok şey varki. şimdi başlasam sabaha kadar sürer belki.
o yüzden kısaca özetliyeyim. tek kelimeyle mükemmel bir doktor.
maviş prensesime önce Allah sonra da özer bey sayesinde kavuştum.

benim işlerim genelde çok yolunda gitmez. ilaydadan önce bir düşük yaşamıştım. o zaman farklı doktora gidiyordum. kısa süre zarfında bu yolda çok yıpranmıştım, ümitsizdim. tam o dönemde tavsiye üzerine özer beye gittim ve iyiki de gitmişim. sayesinde çok güzel bir hamilelik geçirdim. doğumumda çok güzel geçti. ne kadar teşekkür etsem azdır. ona çok şey borçluyum. hakkını asla ödeyemem.

sevgili doktorumu bütün bursalı arkadaşlara öneririm. özellikle hamile kalmakta zorluk çeken ya da şu an hamile olan. ve kadın erkek farketmez yeterki iyi bir doktor olsun diyenlere altıparmak caddesindeki özel muayn. gidip bir tanışın derim. hastaneye de gitseniz farketmez yine çok kibar ve sakin bir tavırla karşılaşırsınız. fakat burası türkiye ve devlet hast. lerinin durumu malum. çok kalabalık ve yeteri kadar zaman ayrılamıyor malesef. ama nelere para vermiyoruz ki, sağlık için harcanan paraya acımamak lazım ve mutlaka özellikle gebelik takiplerinin özelde yaptırılmasını tavsiye ederim.

yapraknilcim çok teşekkür ederim güzelim..ama sanırım ikimizden başka Özer beyin hastası yok burda :))
sen nezaman doğum yaptın maviş prenses kaç aylık? benimde sarışın maviş gözlü bir oğlum var 11 şubat doğumlu..

Yapraknilcim senin ahmet yılmaz sayfasında ne işin var? :))) bide doktor kavgasımı çıktı orda noldu:)))

yapraknilcim çok teşekkür ederim güzelim..ama sanırım ikimizden başka Özer beyin hastası yok burda :))
sen nezaman doğum yaptın maviş prenses kaç aylık? benimde sarışın maviş gözlü bir oğlum var 11 şubat doğumlu..

ya canım olmaz mıya, denizde kum özer beyde hasta yani.
ne özelde ne de hastanede hiç boşluğu yok yani. ama hepsi bu siteye girmiyordur.
sitede de aklıma gelenler, mesela mavi_ay var ama şuara pek gelmiyor kk ya,
mumudihaba var, wise vardı ama o da kapsama alnı dışında daha var ya. ama nickleri aklıma gelmiyor. ama herkesten önce biz varız ben varım. sonuna kadar dr umu destekliyorum.
özledim valla ya, bir ara gidelim ziyaretine.

Yapraknilcim senin ahmet yılmaz sayfasında ne işin var? :))) bide doktor kavgasımı çıktı orda noldu:)))

ya canım, ben özer beyden önce ahmet beye gidiyordum, hamile kalmakta zorlanınca aşılama yapalım dedim ahmet beye gerek yok siz hamile kalırsınız dedi. ben de sabırsız raziye pılıyı pırtıyı toplayıp özer beye gittim bana aşılama yapın diye, o da sağolsun kabul etti. ama ahmet beyin dediği gerek kalmadı ve hamile kaldım.
ama iyiki de gitmişim tanımışım özer beyi.

ya sorma canım ya bir tartışmadır gidiyor, jale hanımcılar, ahmet beyciler. hadi bide şimdi özer beyciler çıksın.

peki senin ne işin var jale hanımla ilgili topik açmışsın. Allah iyiliğini versin. yine tartışmalar çıkmış, kilitlenmiş konu. valla bursa topiklerinde nereye elimi atsam karşıma sen çıkıyorsun. daha önceleri nerelerdeydin kız sen, hoş geldin sefa geldin.a.s.

bakın bozmayın bak kafamı özer bey iyi doktor derim vallahi sizin topice sararlar haakaydirigubbakcemile3şaka yapıyorum tabi yapraknil gelmeyecen mi sen ahmet bey topicine neyse topiciniz hayırlı olsun

ya canım olmaz mıya, denizde kum özer beyde hasta yani.
ne özelde ne de hastanede hiç boşluğu yok yani. ama hepsi bu siteye girmiyordur.
sitede de aklıma gelenler, mesela mavi_ay var ama şuara pek gelmiyor kk ya,
mumudihaba var, wise vardı ama o da kapsama alnı dışında daha var ya. ama nickleri aklıma gelmiyor. ama herkesten önce biz varız ben varım. sonuna kadar dr umu destekliyorum.
özledim valla ya, bir ara gidelim ziyaretine.

ya canım, ben özer beyden önce ahmet beye gidiyordum, hamile kalmakta zorlanınca aşılama yapalım dedim ahmet beye gerek yok siz hamile kalırsınız dedi. ben de sabırsız raziye pılıyı pırtıyı toplayıp özer beye gittim bana aşılama yapın diye, o da sağolsun kabul etti. ama ahmet beyin dediği gerek kalmadı ve hamile kaldım.
ama iyiki de gitmişim tanımışım özer beyi.

ya sorma canım ya bir tartışmadır gidiyor, jale hanımcılar, ahmet beyciler. hadi bide şimdi özer beyciler çıksın.

peki senin ne işin var jale hanımla ilgili topik açmışsın. Allah iyiliğini versin. yine tartışmalar çıkmış, kilitlenmiş konu. valla bursa topiklerinde nereye elimi atsam karşıma sen çıkıyorsun. daha önceleri nerelerdeydin kız sen, hoş geldin sefa geldin.a.s.

evet ya niye açtın sen öyle bir topic bak gene kitledik yahu bana ne kastınız var:dance:attıracaksınız beni kkdan

yok arkadaşım ahmet beyin topici gayet sakindir ama işte başka topiclere el atınca biz kiitliyoruz topiclerihihoyyyt

bakın bozmayın bak kafamı özer bey iyi doktor derim vallahi sizin topice sararlar haakaydirigubbakcemile3şaka yapıyorum tabi yapraknil gelmeyecen mi sen ahmet bey topicine neyse topiciniz hayırlı olsun

kız mecbue Allah iyiliğini versin, ne istiyorsun bizim topiğimizden bakayım. burayı da kapattırma bak bozuşuruz ona göre
topiklerden sorumlu (sorunlu) devlet bakanı seni delikafadulden

kız niye gelmiyeyim ahmet beyin topiğine. bensiz olurmu. gelicem merak etme sen.

evet ya niye açtın sen öyle bir topic bak gene kitledik yahu bana ne kastınız var:dance:attıracaksınız beni kkdan

ya anacım boşver uğraşma şu fanlarla ya, sinirlendiğinle kalıyorsun, sütün mütün kesilir Allah muhafaza boşver takma. herkes herşeyi yaşayarak öğrenir. burada bursalı arkadaşların çoğu biliyor zaten senin yaşadıklarını. isteyen gider istemeyen de gitmez.
ama sadece senin bu kadar üzerine gelinmesine canım sıkılıyor. onca acıyı yaşayan biri olarak destek olunması gerekir diye düşünüyorum ben kendi adıma.

yok arkadaşım ahmet beyin topici gayet sakindir ama işte başka topiclere el atınca biz kiitliyoruz topiclerihihoyyyt

kitleme o zaman. o topik bari kalsın. zaten yakında bursalılara topik açmayı yasaklıyacaklar. :roflol:

kız mecbue Allah iyiliğini versin, ne istiyorsun bizim topiğimizden bakayım. burayı da kapattırma bak bozuşuruz ona göre
topiklerden sorumlu (sorunlu) devlet bakanı seni delikafadulden

kız niye gelmiyeyim ahmet beyin topiğine. bensiz olurmu. gelicem merak etme sen.

ya anacım boşver uğraşma şu fanlarla ya, sinirlendiğinle kalıyorsun, sütün mütün kesilir Allah muhafaza boşver takma. herkes herşeyi yaşayarak öğrenir. burada bursalı arkadaşların çoğu biliyor zaten senin yaşadıklarını. isteyen gider istemeyen de gitmez.
ama sadece senin bu kadar üzerine gelinmesine canım sıkılıyor. onca acıyı yaşayan biri olarak destek olunması gerekir diye düşünüyorum ben kendi adıma.

kitleme o zaman. o topik bari kalsın. zaten yakında bursalılara topik açmayı yasaklıyacaklar. :roflol:

böyle düşündüğün için tşk ederim bak yazıyorum buraya bişey olurda burası kapanırsa bilemem artıkkaydirigubbakcemile3sizin bu kadar övmenize göre ikinci bebek olurda düşünürsem ki en az beş sene önermiyolar ya özer beye yada ahmet beye gidecem kısmet olursa yada olmadı ikisine birden giderim:roflol::roflol:

böyle düşündüğün için tşk ederim bak yazıyorum buraya bişey olurda burası kapanırsa bilemem artıkkaydirigubbakcemile3sizin bu kadar övmenize göre ikinci bebek olurda düşünürsem ki en az beş sene önermiyolar ya özer beye yada ahmet beye gidecem kısmet olursa yada olmadı ikisine birden giderim:roflol::roflol:

inşallah canım, ikisi de çok iyi doktorlar tabi ama bizim için özer beyin yeri ayrı.
senin için de ahmet beyin.

bana bak topiğimizle uğraşma, gelmiyeyim oraya :roflol:

inşallah canım, ikisi de çok iyi doktorlar tabi ama bizim için özer beyin yeri ayrı.
senin için de ahmet beyin.

bana bak topiğimizle uğraşma, gelmiyeyim oraya :roflol:

yok yok uğraşmam ben merak etme ama yokmu ya başka hastası özer beyin yada bu topicin farkında deyillermi

yok yok uğraşmam ben merak etme ama yokmu ya başka hastası özer beyin yada bu topicin farkında deyillermi

olmazmı canım ya,
adamın kafasını kaşıyacak vakti yok,
bi de tüp bebek falan yapıyor diye biliyorum yani diğer dr lardan daha da yoğun.
ama hastaların hepsi bu siteye girip yazmıyordur, iş güç sahibi insanlar
bizim gibi lak lak edicek vakitleri yoktur akannehir

ya varya arkadaşlar ikinizde benim kafadansınız bayıldım size... :)) mecbueee sakın kapatma topiğimizi zaten şurda özer beyin hastaları 2 kişiyiz :))))) ya yapraknilcim baktım ortada hararetli bi tartışma var bende açtım jale hanım için bi topic ortalık kızışsın iyice diyeee :)))

hoşbuldummmm sefa buldummmm... aranıza kabul ettiğiniz için sağolunnnn.. hadi yeni topicler açalımmı?????? :)))))))))))

yalnız arkadaşlar bende çalışıyorum işten yazıyorum buraya yakında kovulucam...zaten çok üzülüyorum neden doğum izninde burayı keşfedemedim diye boş boş bütün gün oturuyodum evde :)))))))

ya varya arkadaşlar ikinizde benim kafadansınız bayıldım size... :)) mecbueee sakın kapatma topiğimizi zaten şurda özer beyin hastaları 2 kişiyiz :))))) ya yapraknilcim baktım ortada hararetli bi tartışma var bende açtım jale hanım için bi topic ortalık kızışsın iyice diyeee :)))

ya canım olurmu öyle şey, 2 kişiyiz ne demek. ben bulucam onun hastalarını çağırıcam buraya sen merak etme.

ayrıca ortalık falan kızıştırma boşver değmez. biz böyle takılalım daha iyi.

hoşbuldummmm sefa buldummmm... aranıza kabul ettiğiniz için sağolunnnn.. hadi yeni topicler açalımmı?????? :)))))))))))

ne demek canım. sen gelene kadar ben böyle bir topik açmadım diye kızdım kendime ama bütün bursa topiklerinde yazıyorum zaten diye ayrıca açmadım. ama senin açman iyi oldu.
mecbueyi de frenliyelim topiği kapattırmasın :roflol:

kız daha ne topiğ açıcan, bir sürü topik var işte yeter de artar.
valla ilgili dr lar duysa hastalarının burada kendilerini hararetle savunduğunu gözleri yaşarırı herhalde vereliniortak

vallahi yaaa bi okusalar bunları doğumlar bedavaya gelir heralde:))) yok yaa şaka dedim daha ne topiği açcaz yetişemiyom zaten :))) ama ben bitane jale hanım için açmıştım en çok o tartışılıyomuş yaa ama şimdi bulamıyom yaaa nereye kaybolmuş acaba?=??

ahanda yazıyorum gene topicinize napayım özer beyi tanımıyorum bi tanısam bak daha ne topicler kapattırırım benkaydirigubbakcemile3

X