Bursa medikabilde doktor öneriniz

Bu arada ben denemek amacıyla Medicana'da Doç.Dr.Özlem Şengül'e gittim. İlgili ve güler yüzlü bir bayan. Epey vakit ayırıyor. Soru sormadan bir çok tavsiyede bulunuyor. Soru sormanıza da fırsat veriyor. Ama aklımda bazı soru işaretleri hala çözülmediği için ona devam edip etmeyeceğime karar veremedim. İkinci randevudan sonra karar vereceğim sanırım.

Evet Nuray kuzu kıran a gidicem bı bir doktor olduğunu duydum ilk aylar gidip degerlendiricem
Dene tabi canım, her hasta doktor arasındaki uyum farklı oluyor. Ben ilk hamileliğimde ona gitmiştim. Kendisi ile ilgili pek hoş anılarım yok açıkçası.
Ama diyorum ya her doktor ile her hasta arasındaki ilişki aynı olmuyor.
Kendin değerlendirmelisin.

Ben tüm msjları okudum ama hala kararsızım ya benimde çoğul gebelik ve doğumu bursada düşünüyorum. Hala doktor bulamadım daha doğrusu hic kimseyi ve hastaneleri bilmediğim için çok kararsız kaldım. Medicabil iyi hastane dediniz orda kimi bulsam diyorum. Aklımda aslında medicalpark vardı ulaşım kolay diye birde yenidoğan ünitesi benm bebeklerde şart olabilir orda varmış birde ordan doğum paketi falan alsammı diye geçiriyorum? ☹️ Kafa dumaaaannn... yardımmm

Selam kızlar bnde Bursa’da muayene olmak için iyi bi dr arıyorum Cenk aşkallıyı bende duydum ama tek muayene 250 lira cok fazla benimde bi dış bide kimyasal gebeliğim oldu kimyasalın üstünden 5 ay gecti hala bişey yok artık bende anne olmak istiyorum o yüzden bütün kontrollerimi yapacak ilgili bi dr arıyorum

Ben tüm msjları okudum ama hala kararsızım ya benimde çoğul gebelik ve doğumu bursada düşünüyorum. Hala doktor bulamadım daha doğrusu hic kimseyi ve hastaneleri bilmediğim için çok kararsız kaldım. Medicabil iyi hastane dediniz orda kimi bulsam diyorum. Aklımda aslında medicalpark vardı ulaşım kolay diye birde yenidoğan ünitesi benm bebeklerde şart olabilir orda varmış birde ordan doğum paketi falan alsammı diye geçiriyorum? ☹ Kafa dumaaaannn... yardımmm
Merhaba, Medicabil'e gidecekseniz Erdoğan Arslan'ı, Medical Park'a gidecekseniz Özlem Oruç Şener'i denemenizi tavsiye ederim. Sonuçta tanışmadan karar vermemelisiniz, çünkü her doktor ile her hastanın uyumu farklıdır. Bol şans dilerim.
Benim kendi doktorum şu an Medicana'da Müzeyyen Uyanık.

Merhaba, Medicabil'e gidecekseniz Erdoğan Arslan'ı, Medical Park'a gidecekseniz Özlem Oruç Şener'i denemenizi tavsiye ederim. Sonuçta tanışmadan karar vermemelisiniz, çünkü her doktor ile her hastanın uyumu farklıdır. Bol şans dilerim.
Benim kendi doktorum şu an Medicana'da Müzeyyen Uyanık.
Merhaba Bursalı defol Bursa’da yasıyorum sizde deneyımlısınız aşılama veya tüp benekte nereye onerırsınız

X